מידע רפואי
פורומים
- הריון בסיכון גבוה
- הסרת נגעים וגידולים, השתלת עור
- אורתופדיה - כירורגית כף יד
- ברית מילה
- קוסמטיקה פרא רפואית
- אוסטאופורוזיס
- דיכאון אחרי לידה
- כאבי ראש, מיגרנות
- מין וסקסולוגיה
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- אורתופדיה אונקולוגית, גרורות בעצמות
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- התמכרות, התמכרויות
- הומאופתיה
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר דורון תודר
פסיכיאטר קליני מומחה נוירופידבק-טיפול לא תרופתי, פסיכיאטר מומחה. מנהל את המרכז הרפואי נוירוקליניק לטיפולי נוירופידבק. מנהל את המרפאה הציבורית היחידה בישראל לטיפול בנוירופידבק, במרכז לבריאות הנפש בב"ש. יו"ר תחום נוירופידבק בארגון הישראלי למשוב ביולוגי. נותן חוות דעת פסיכיאטריות לביטוח לאומי ולבתי המשפט.ד"ר איתמר בוצר
אורטופד ספורט ומנתח תחומי טיפול: פגיעות סחוס, פריקת כתף, קרע במיניסקוס, קרעים של הלברום, קרע ברצועה הצולבת, קרעים בגידי השרוול המסובב ועוד
- עזרה! לקחתי כדורי זובירקס והטיפול נדחהחן12/02/2021
היי בבקשה אשמח לעזרה כי אני באמת לא יודעת למי לפנות..
קבעתי תור למישהי לשפתיים להיום (12.2) ולקחתי יומיים לפני זה כדורים למניעת הרפס,יש לי נטייה אז הרופא אמר לי לקחת 5 פעמים ביום יומיים לפני ולהמשיך עד שתיגמר החבילה, הקוסמטיאית לא מרגישה טוב וביטלה לי את התור דחתה את זה לשבוע הבא. היא לא מדברת עברית טוב
השאלה שלי היא אם אני צריכה עוד פעם לקחת כדורים או שההשפעה עדיין קיימת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בעיות בדרכי השתן, בכליות ובמערכת הרבייה הזכרית, עלולות להחמיר
רבים עלולים להרגיש נבוכים לשתף בבעיות אינטימיות ומהסיבה הזאת, דוחים את הביקור אצל האורולוג, חשוב שאותם אנשים יתגברו על המבוכה ויבינו את החשיבות הגבוהה של אבחון וטיפול מקדים
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
למדה רוקחות באוניברסיטה העברית בירושלים והקימה בית מרקחת פרטי בחזון ששילב רפואה משלימה. מתמחה ברפואה סינית, דיקור, תזונה, הומאופתיה, ארומתרפיה וקוסמטיקה טבעית. מפתחת ומשווקת תכשירי ריפוי וטיפוח טבעיים... קרא עוד