השתלת סנטר/פיסול ע"י הזרקות

מנהל הפורום

פרופ` אלדד זילברשטיין
פרופ' אלדד זילברשטיין
לקביעת תור אצל פרופ' אלדד זילברשטיין ללא פרסום בפורום
 
  • השתלת סנטר/פיסול ע"י הזרקות
    אפי
    02/10/2019

    אני מעוניינת לעבור הליך של השתלת סנטר חלש עקב ליקוי בסגר השיניים "דיפבייט". עברתי טיפול אורתדנטי שלא תיקן את הבעיה ואף החריף אותה ובנוסף סובלת מאז מנסיגת חניכיים ומתסמינים של תסמונת מפרק הלסת שכוללת רעשים, הרגשה של מים באוזן, עייפות לסת, לעיסה בצד אחד של הפה, הגבלה בפתיחת הפה, קושי עם מאכלים קשים וכאבים אם אני מדברת יותר מידי. האם אני בכלל יכולה להיות מועמדת לניתוח כזה? שקלתי לפתור את הבעיה בצורה אורתדנטית אבל אני חוששת שזה עלול להחריף את המצב.

    במידה שזה לא מומלץ ולא אפשרי, איזה הזרקות יכולות להועיל? אני לא מעוניינת בחומצה הילורנית או בשומן עצמי, אלא במשהו שיחזיק ליותר זמן עם תוצאות טובות יותר. האם בוטוקס או ראדיאס יכולים לעשות את העבודה? יש צורך להתייעץ אם מומחה לסת, חניכיים או רופא שיניים לפני?

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


