ניתוח ליזר להסרת משקפיים חשש מקרנית דקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • ניתוח ליזר להסרת משקפיים חשש מקרנית דקה
    תמר
    29/10/2020

    שלום, אני מתעניינת בניתוח ליזר, המספר שלי הוא -9 ועובי הקרנית הוא 520 מיקרון, הבנתי שעל כל מספר מורידים 12 מיקרון, אני חוששת להישאר עם עובי קרנית בסביבות 400, אני רוצה לדעת אם עובי קרנית דקה משפיע על מחלות עיניים כמו גלאוקומה, עד כמה אני צריכה לחשוש מקרנית דקה? אני צעירה וחוששת שבמהלך השנים זה יכול להיות בעייתי. בנוסף אתה יודע להמליץ לי על מקומות טובים לניתוח? תודה רבה!


    הוספת תגובה

     
    תמונה


