פטריגיום ו-Dipyridamole במקום ניתוח האם אפשרי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • פטריגיום ו-Dipyridamole במקום ניתוח האם אפשרי?
    גיל
    13/11/2020

    נתקלתי בשני מאמרים הטוענים לגבי האפשרות שDipyridamole יכול לרפא Pterygium (או לפחות לשפר מאוד כולל להפחית מגודל Pterygium בצורה משמעותית).

    ובכל זאת, אף רופא/ת עיניים איתם התייעצתי לא הכיר הנושא. האם מדובר במחקרים שהופרכו ? או בנושא שהוא יותר מדי בחיתוליו ולכן הפתרון המוכר היחיד בארץ הוא ניתוחי ?

    תודה מראש!


    הוספת תגובה

     
    תמונה


