מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמריץ להפסקת עישוןלילך08/04/2009
האם זה בסדר לקבל תמריץ להפסקת עישון ?(זה לא קצת כמו שוחד?)
בעלי מנסה לגרום לי להפסיק לעשן כבר שנים, זה מפריע לו ברמות שהוא לא נוגע בקופסאת סיגריות עצמה בכלל!
אני מצידי נעתרתי להפסיק רק בהריונות שלי מהסיבה הברורה.
מצד אחד מפריע לי הריח אבל מצד שני אני נהנית מהסיגריה ואני לא מעשנת כ"כ הרבה. אולי 6-7 ביום.
אתמול הוא בא בהצעה שקשה לסרב לה - הבושם של דב קליין מתנה תמורת הפסקת העישון לתקופה מוכחת של 6 חודשים!!
האמת שזה מאוד סימבולי. להפסיק לעשן ולקבל בושם.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמריצים
רמי רומנובסקי08/04/2009אין בעיה אם תמריצים, אך חשוב שהפסקת העישון תעשה ממניעים אנוכיים ולא מתוך לחץ של הסביבה. גם אינני מאמין בהפסקה לתקופה -במקרים כאלו מחכים שהתקופה תעבור ואז חוזרים לעשן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
לילך14/04/2009הוא לא התכוון שאני אפסיק לעשן לשישה חודשים.
אלא שרק לאחר לפחות 6 חודשי גמילה מעישון אז אקבל את הבושם שהבטיח לי כתמריץ לכל הסיפור הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת עישון
ליאנה14/04/2009אני בעד תמריצים יכול להיות שאם אני הייתי מקבלת תמריץ שווה גם הייתי הולכת על זה
אפשר לשאול אותך משהו, איך בעלך בכלל מתכוון להשיג את הבושם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאנה
לילך16/04/2009הוא לא אומר. כי הוא רוצה להשאיר את זה כמה שיותר דיסקרטי.
תראי, המיקצוע שלו זה סוכן מכירות של מוצרי קוסמטיקה ואני מניחה שהוא הולך לנצל את הייתרון הזה כדי להשיג לי את הבושם.
לפעמים יש יתרון בזה שהבעל מביא את העבודה הביתה.. חחח!
אגב, יתרון נוסף, זה שהוא מבין בכל מיני שטויות של קוסמטיקה וטיפוח, שרוב הבעלים אין להם מושג בזה וזה גם לא מעניין להם את ה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי לא מבין בזה דבר וחצי דבר
ענת18/04/2009אולי בגלל זה אני עדיין מעשנת? :Q
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו מה נהיה עכשיו, שיווק רשתי לבושם?
מיכאל19/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)