פרופ` דוד בידר

פרופ' דוד בידר

צפיות: 2856
37 שנות ותק
הברזל 19 תל אביב
תחומי טיפול:
 

מומחה במיילדות, גניקולוגיה ופריון. בוגר בי"ס לרפואה באונ' ת"א. רופא בכיר במחלקת יולדות ונשים בשיבא ורופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית בביה"ח. מומחה להריונות מבחנה ותרומות ביצית. רופא בכיר להפריה חוץ גופית בבי"ח אסותא בת"א ובקליניקה פרטית.

תחומי טיפול

  • יילוד וגינקולוגיה

לעדכון פרטי עמוד זה...

חוות דעת לפרופ' דוד בידר: הוסף חוות דעת


* המידע המופיע כאן אינו מהווה המלצה לנקיטת הליך רפואי כזה או אחר. כל המסתמך על המידע המוצג עושה זאת על אחריותו בלבד. הגלישה בכפוף לתנאי השימוש באתר

פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF

מנסים להכנס להריון ללא הצלחה? בפורום זה תוכלו להתייעץ עם נושאים כמו בעיות פריון, טיפולי הפריה, אוביטרל, הזרעה, טיפולי פוריות, החזרת עוברים, שאיבת ביציות, בדיקות זרע, איכות עוברים, חישוב ימי הריון, ערכי בטא ועוד
הוספת הודעה לפורום
 
תמונה
לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • ביוץ אחרי אוביטרל
    שני
    24/05/2019

    הזרקתי בהוראת הרופא אוביטרל ביום רביעי ב9 בבוקר.קויימו גם יחסים באותו יום. עברתי הזרעה אתמול בערב.והיום הונחתי לקיים יחסים.
    השאלה היא האם הביוץ חייב היה להתקיים עד אתמול ב9 בערב?
    כי דווקא היום בצהריים אני חווה הפרשות מרובות מאוד ,סטיק ביוץ חיובי ובעיקר כאב בשחלה הימנית (שם הביוץ שלי).האם יכול להיות שאני מבייצת רק היום?
    והאם אני מכוסה בסבב הזה?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • דחוף לפני שאיבה
    אין שם
    24/05/2019

    שלום,

    הודיעו לי עכשיו שביום ראשון תתבצע השאיבה.

    בהתחלה אמרו לי להזריק צטרוטייד בסביבות 13:00 ומנופור בערב. כשאמרתי שהזרקתי צטרוטייד היום ב6:00 בבוקר אמרו לי שלא צריך יותר צטרוטייד.

    האם זה בסדר שאני לא מזריקה יותר צטרוטייד לפני השאיבה ורק בסביבות 18:00 בערב מנופור?

    בהמשך הערב יודיעו לי מתי להזריק 2 דקפפטיל ואוביטרל (מדובר בפרוטוקול קומבו).

    הרופא שלי נמצא בחו"ל ולכן אודה לעזרתכם.

    תודה רבה!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • לקראת שאיבה - מעט נוזל בחלל הרחם
    אין שם
    24/05/2019

    שלום,

    אני לקראת שאיבה. לדעתי השאיבה תהיה ביום ראשון כי אתמול עשיתי בדיקות דם והפרוגסטרון היה 4 (אני גם נוטלת דאה).

    היום עשיתי שוב בדיקות דם וא.ס. ונאמר לי ע"י טכנאית הא.ס. שיש קצת נוזל בחלל הרחם. אני מבינה שיש לזה משמעויות להחזרה.

    אציין שאני אחרי 2 ניתוחים קיסריים, אבל לפני שנה עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית והכל היה תקין וגם בשאיבות/החזרות האחרונות לא נאמר לי שום דבר על נוזל בחלל הרחם.

    זאת בדיקת הא.ס הרביעית שאני עושה השבוע ורק היום נאמר לי שיש נוזל בחלל הרחם.

    מה אתם ממליצים לעשות? האם ניתן לשאוב את הנוזל במועד השאיבה או ההחזרה? האם זה כואב לשאוב את הנוזל כי אני עושה את השאיבות בלי הרדמה?

    האם כדאי לקבוע תור לצילום רחם, אם הטיפול לא יצליח?

    תודה רבה וסופ"ש נעים.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תמיכה אוטרוגסטן 200 אחרי החזרה
    רבקה
    24/05/2019

    שלום רב
    אני אמורה לשים 4 פעמים ביום אוטרוגסטן 200.
    אך מה הפרשים בין הנרות אמורים להיות?
    לא נאמר לי
    אודה לתשובה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • שאלות לגבי בדיקות זרע
    נאווה
    22/05/2019

    שלום רב, רצ"ב קובץ עם 3 בדיקות זרע, אשמח לקבל את חוות דעתכם האם הזרע נראה תקין ומספיק לקבלת היריון תקין?
    תודה רבה.


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • זרע

    פרופ' דוד בידר
    22/05/2019

    תקין לחלוטין.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • המשך שאלה

    נאווה
    23/05/2019

    תודה רבה על המענה המהיר. האם התנועתיות גם בסדר? ואם עושים מיקרומניפולציה זה פותר את הבעיה?
    שמעתי על שיטת ברטוב האם יש צורך בכך?
    תודה רבה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • הזרע לוקה במספר מדדים,סה״כ כמות הזרע,התנועתיות-מרבית הזרע לחא תנועה,כמות הכדוריות הלבנות מצביעה על דלקת באברי הרביה המצריכה טיפול,הפריה חוץ גופית וביצוע ICSI עשוי לעזור-ממליץ לבצע בדיקת הלוספרם כדי לבחון את מצב ה-DNA של הזרע כדי לתת טיפול מתאים ואפשרות של מיון זרע ראוי לקראת הליך ההפריה

    פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/05/2019

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • המשך תגובה

    נאווה
    23/05/2019

    תודה על המענה. התקבלו עוברים מוקפאים ממנות זרע אלו מתרומת ביצית . מס' החזרות נכשלו. האם מאיכות הזרע?
    ההפריות היו עם מיקרומניפולציה. נותרו מעט מאוד עוברים. האם יש סיכוי להיריון לדעתך?
    היכן ניתן לבצע את בדיקת ההלוספרם?
    כמו כן לא הבנתי אם כן מדוע פרופ' בידר רשם תקין לחלוטין?
    תודה רבה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בהחלט יש סיכוי שזה על חשבון הזרע,בכל מקרה הבדיקה יכולה חהיעשות במעבדת זרע מתקדמת כמו מעבדת סופרם באסותא

    פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/05/2019

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • המשך

    נאווה
    23/05/2019

    מהי שיטת ברטוב והאם היא יכולה לעזור במקרה זה?
    תודה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תקין

    פרופ' דוד בידר
    24/05/2019

    חשבתי שאחוז התנועה הוא 51%, כעת שמתי לב לנתון לא ברור.
    יש 150 מיליון זרעונים אך התנועה מועטה. וזה מוזר.
    מה הייתה תוצאת הזרע בסמן ההפריה? זה יכול לתת מדד האם הזרע כל הזמן ככה.
    יש לשלול, זיהום אם בדיקת הזרע חוזרת על עצמה.
    כמו כן כתבת שיש שלוש בדיקות ואני רואה בדיקה אחת.
    בכל אופן כאשר מדובר בהפריה יש מספיק זרע להפריה וזה שלא הרית תלויה באיכות העוברים ולא בזרע.
    בהפריה זקוקים לכמות קטנה של זרע למיקרו מניפולציה .
    לדעתי מיוני זרע לא תורמים לכלום.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • המשך

    נאווה
    24/05/2019

    שלום רב, היות ואתם רואים רק בדיקה אחת כתבתי כאן את תוצאות 3 הדגימות שנלקחו להקפאה והפריה-

    1. כמות-0.5 התנזלות- מלאה ,צמיגות- גבוהה מאוד
    תנועתיות- מתקדמת-5%מעגלית בינונית-13% מעגלית
    לא מתקדמת-16%, ללא תנועה-66%
    ריכוז תאי הזרע למ"ל-150 מליון
    סה"כ מס' תאי הזרע-75מליון
    מורפולוגיה-תאים שצורתם נורמלית-5%
    לויקוציטים-5 מליון אגרנציה-++
    הוקפאה מנה

    2.כמות-0.2 התנזלות- מלאה צמיגות-גבוהה
    תנועתיות-מתקדמת-4% בינונית-23% לא מתקדמת-20%
    ריכוז תאי הזרע למ"ל-100 מליון
    מורפולוגיה-תאים שצורתם נורמלית-10%
    לויקוציטים+ אגרנציה-מעט
    הוקפאה מנה

    3. כמות-0.8 התנזלות-כמעט מלאה
    צמיגות-גבוהה
    תנועתיות-מתקדמת-11% בינונית-32% לא מתקדמת-28% ללא תנועה-29%
    ריכוז תאי הזרע למ"ל-28 מליון
    סה"כ מס' תאי הזרע-22.4 מליון
    מורפולוגיה-תאים שצורתם נורמלית-7%
    לויקוציטים-בודדים אגרנציה0
    הוקפאו 2 מנות.
    יש לציין שנעשה מיקרומניפולציה ותרומת ביצית. שני החזרות נכשלו ועוד 2 לא שרדו הפשרה. נותרו מעט מאוד. האם כדאי להחזיר אותם לאור מצב הזרע כי היות והגיל מבוגר אצטרך הרבה הורמונים. האם הזרע תקין והאם ניתן להשיג היריון תקין לדעתך? כמו כן איך ניתן לבדוק אם אין זיהום?
    תודה רבה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • 1.עד איזה שבוע עובר אמור להתהפך?
    גלי
    24/05/2019

    2. מתי עושים היפוך עובר והאם זה מצליח ברוב המקרים?

    3. עד מתי יש סיכוי ששליה נמוכה אחורית תעלה ולא יהיה צורך בניתוח קיסרי?

    סופ"ש נעים

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקת העמסת סוכר בשבוע 33- האם 50 מתאימה בשבוע זה ותזהה סכרת הריונית?
    רומי
    23/05/2019

    לא ביצעתי בדיקת העמסת סוכר 50 עד שבוע 28 .
    אם ארצה לבדוק אם יש לי סכרת הריונית האם 50 תזהה זאת בשבוע 33 ומעלה או שעדיף לעשות את בדיקת ה- 100? מה דעתכם ולמה

    תודה רבה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תזהה,אולם קצת מאוחר לנקוט עמדה אם תתגלה סכרת בצעי בדיקה ל-HbA1C

    פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/05/2019

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • האם בדיקת HbA1C תזהה סכרת הריונית טוב יותר מהעמסה של 100?

    רומי
    24/05/2019

    1. האם בדיקת HbA1C תזהה סכרת הריונית טוב יותר מהעמסה של 100 ולכן עדיפה ?

    2.אם התוצאה של HbA1C יצאה 5.6 אחוז בטווח שבין 5.1-5.6,
    מה המשמעות של זה? האם יש/ אין לי סכרת הריונית? האם עליי להקפיד יותר על איכלת פחמימות?

    תודה רבה :)

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תיקון טווח 5.1- 5.7 ל HbA1C

    רומי
    24/05/2019

    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בקשר לבדיקות הורמנליות
    דנה
    23/05/2019

    שלום דר. הרופאה שלי שלחה אותי לבדיקת דם הורמנליות .
    קיבלתי מחזור ביום שני בערב (יום שני לפי דעתי לא נחשב היה דימום אחד) המחזור ממש התחיל מיום שלישי זאת אומרת שהייתי צריכה לעשות את בדיקת הדם ביום שישי ואני עשיתי ביום חמישי היום זאת אומרת שבגדול היה לי יום איד שלם של מחזור כי ביום חמישי עשיתי על הבוקר והתשובות קצת מלחיצות אותי .
    אני בת 27 וחצי יש לי ציסטה קטנה ממש ליד השיחה להלן התשובות
    ESTRADIOL (E-2 -233 pmol/L

    Lh- 5.70 IU/L

    Fsh- 4.20 IU/

    PROLACTIN-576.3 mIU/L

    ANDROSTENEDIONE- 4.21 nmol/L



    הנה הערכי ייחוס ;
    הערות לבדיקות
    ESTRADIOL (E-2)
    Midcycle 130 - 2095
    Follicular phase 71.6-529
    Males ND-146.1
    Postmenopausal ND - 118.2
    Luteal phase 205-786

    LH
    follicular phase 1.9-12.5
    midcycle peak 8.7-76.3
    Postmenopausal 15.9-54.0
    pregnant < 0.1-1.5
    luteal phase 0.5-16.9

    FSH
    follicular phase 2.5-10.2
    midcycle peak 3.4-33.4
    Postmenopausal 23.0-116.3
    pregnant < 0.3
    luteal phase 1.5-9.1

    PROLACTIN
    Nonpregnant 59-619
    Postmenopausal 38-430
    pregnant 206-4420

    ANDROSTENEDIONE
    ערכה חדשה החל מ 18.4.19
    Males: 1.75-12.22
    Premeno Females: 1.3-13.2
    Postmeno Females: 0.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בכל מקרה הבדיקות שלך תקינות

    פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/05/2019

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • היה לי טעות קטנה במתן התשובות

    אינה
    23/05/2019

    סליחה דר יעקב. התבלבלתי ה fsh שלי 14.5
    האם זה עדיין תקין נחשב תקין?
    בברכה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • טעות

    פרופ' דוד בידר
    24/05/2019

    הערך של FSH גבוה, אך גילך צעיר.
    בשלב זה ממליץ שוב לחזור על הבדיקות. חסרה גם בדיקת פרוגסטרון ובפעם הבאה תעשי את כל הפרופיל המלא שוב.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • שאלות הריון צעיר מאוד
    מיכל
    23/05/2019

    שלום פרופ׳,

    בוצעתי החזרה של עובר יום 3 ב-30.4. הבוקר בטא 6888, e2-6178, פרוגסטרון מעל 190.
    סובלת מכאבי בטן תחתונה. כמו כן באולטרסאונד לפני 3 ימים נצפה שק הריון בתוך הרחם ושחלות מוגדלות במבנה מולטיציסטי

    1. ממה יכולים להיות כאבי הבטן? האם מסוכנים?
    2. האם מותר להגיע לאורגזמה או לחכות לאחר בדיקת הדופק?
    3. קוראת במקומות שונים שיש עדויות לכך שאולטרסאונד בשבועות הראשונים מסוכן לעובר ויכול לגרום להפלה? האם נכון? אם עלי לבצע כרגע כל כמה ימים אני בסיכון?

    תודה רבה מראש.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • 2.הכאבים מהתכווצות הרחם כתגובה חהיריון המתפתח בתוכו 2.ברמת העיקרון אין מניעה למרות ש הריונות טיפוליים נוהגים במידת הזהירות 3.אגדות אורבניות ,אין בעיה כלל

    פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/05/2019

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • המשך שאלות

    מיכל
    23/05/2019

    תודה על המענה המהיר.
    במידה ואני אמורה לנקוט במידת הזהירות כי זה היריון טיפולי ויקר, מתי זה יהיה בטוח להערכתך כדי שהתכווצויות הרחם מהאורגזמה לא יהיו מסוכנות לעובר?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • לאחר זיהוי דופק עוברי כשבועיים לאחר זיהוי היריון

    פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/05/2019

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקות אחרי הפלה וטרם התחלת פרוטוקול טיפול חדש
    ענת
    23/05/2019

    שלום פרופ',
    אני 20 ימים אחרי שאיבה (שבוע 6 וקצת - שק הריון ריק).
    טרם התחלתי מחזור טיפול נוסף.
    (יש לי תור ביום ראשון למומחה פיריון).

    אולטראסאונד מהיום:
    רחם נקי.
    זקיק 23 בשחלה שמאל.
    זקיק 14 בשחלה ימין.
    רירית סדירה 5.6 מ"מ
    מעט נוזל בצוואר הרחם (2 מ"מ).

    בדיקות דם:

    E2 1827 POML
    PRO 3.4 NMOL
    LH 76.2 IU/L
    HCG-B קטן מ- 2

    מה המשמעות של נוזל בצוואר הרחם?
    מדוע הרירית כל כך דקה?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • הנך לקראת ביוץ שעשוי להתרחש תוך יום

    פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/05/2019

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום