מידע רפואי
פורומים
- נכים, שיקום נכים - תמיכה
- טנטרה, מיניות
- בעיות פוריות - תמיכה
- ביטוח לאומי
- כושר גופני לנשים
- כאבי ראש, מיגרנות
- פרידות, גירושין, בגידות
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- תזונה בהריון
- פרוקטולוגיה, טחורים, פיסורה, פיסטולה
- לימודי רפואה
- השתלת שיער
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
אבישי ברטל
שיקום אורתופדי, שיקום פציעות ספורט, שיקום בעיות פה ולסת שיקום וסטיבולרי שיקום גריאטרי. בעל הכשרות של טיפול בכאב כרוני, דיקור מערבי וטיפול בסימפטומים של ראש-צוואר-פנים. פיזיותרפיסט מוסמך מטעם משנת 2010, ניסיון עבודה עשיר בשיקום מניתוחים, טיפול בכאב, ושיקום נוירולוגי. יועץ לפעילות גופנית ומדריך קבוצות התעמלות בריאותית לאוכלוסיות מגוונות. ניסיון בקליניקה פרטית המתמחה בטיפול בכאב וספורט.ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
מנהל הפורום

- סטרואידים עבור עצב מציק מעט.אבי27/03/2022
האם ניתן לעשות הזרקת סטרואידים לאזור העצב הטריגמינלי?
אני חש בדקירות קלות באזור העצב מספר פעמים ביום.
אין לי התקפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאות בדיקת eeg בעירנותרותם27/03/2022
רשום בסיכום
פעילות פרוקסיזמלית אינטראיקטלי פוקלי פרונטו-טמפורלי ימני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאות בדיקה eeg בעירנותאסתר13/03/2022
שלום ד"ר קבלתי תוצאות EEG בעירנות הייתי רוצה לקבל הסבר נרחב , נרשמה פעילות בטה קדמית ואלפא אחורית 10-11 לשנייה המגיבה לפתיחת עיניים ללא תגובה פתולוגית באוורו יתר וגירוי פוטי ,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים משתקים במשך 14 שנהנוני16/02/2022
היי דוקטור
אני בת 61 סובלת כבר 14 שנים מכאבים שמשתקים לי את החיים
זה התחיל לפני 14 שנה בלחץ על השד השמאלי ד
שורף מוחץ. לאחר תקופה עבר לצלעות ומאחורי הגב מקביל לשד זה כאב כל היום מאותו רגע שאני מתעוררת עד שאני נרדמת. (כשאני יושנת אני לא מרגישה כאב)
בשכיבה על הגב אני לא מסוגלת זה כואב כמו דקירות סכין חדה בגב העליון מקביל לשד מאחורה. לקראת הערב לילה מרגישה כאיתו מונח לי על החזה והשד והצלעות 10000 קילו מה זה?? זה גם מרגיש כמו התכווצות שריר החזה לאחר הרמת משקולות. לא מסוגלת ללכת לטיפולי שיניים בגלל שצריך לשכב על הגב.
עשיתי בדיקות שד אם אר איי סיטי גב מיפוי עצמות הזרקות מסתובבת והסתובבתי כמעט בכל מרפאות הכאב ואין תוצאה כל כדור שקבלתי לא עוזר לי גם במינונים גבוהים
מה זה לדעתך דוקטור ? לאיזה כוון אני צריכה ללכת בדיקה רופא ?? מיואשת
יש לציין ששנה לפני שהכל התחיל , עשיתי הגדלת שד שתלים הוצאתי את השתלים לפני 3 שנים וזה עדיין ללא שינוי
יש רופאים שאומרים שזה נזק עיצבי מהניתוח האם זה יכול להיות שעצב נחתך או
נזק הרופא שהוציא לי את השתלים אמר שהשתל ישב לי על העצב אולי מזה יש לי את הנזק האם יש טיפול ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ניתוח תסמונת העצב המשולשמיה05/02/2022
6/2/2022
לפני חודשיים נותחתי על ידי דוקטור שגיא הר נוף.
ניתן לעזור לכול הסובלים ממחלה זאת.
דוקטור שגיא הר נוף מומחה בתחום יתן אינפורמציה לגבי הניתוח.
די לסבל, החיים יפים מידי לבזבזם על כאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - החיים הטובים לאחר ניתוח טרגימיל נאורלגיה שבוצע בהצלחה רבה תחת ידיו המנוסות של דוקטור שגיא הר נוף.מיה שחף01/02/2022
לפני כחודשיים עברתי את הניתוח.מרגישה מצוין כאילו קיבלתי את חיי שוב.
תמיד אהיה אסירת תודה לדוקטור שגיא הר נוף.
איכות החיים שלי השתנתה מקצה אל קצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - האם זה שכל הבדיקות תקינות סה שולל בוודאות אפילפסיה או לא?אורי12/11/2021
שלום שמי אורי, 30. בריא באופן כללי. לא מעשן ולא שוצנ אלכוהול, ולא השתמשתי אף פעם בסמים. במהלך חיי התעלפתי מספר פעמים ברוב הפעמעם היו סיבות כלשהן להתעלפות למשל חוסר חמצן, קימה מהירה לאחר שינה, התעלפות בזמן צום. מבנה הגוף שלי הוא גבוה ורזה. לפני כשנתיים התעלפתי כתוצאה מכאב חד מאוד בחוליות בעמוד השידרה בדיקת ראש היתה תקינה. לפני שבוע התעלפתי שוב, קבלתי מכה חזקה בגב בעמטד השידרה והתעלפתי. היתה לי בריחת שתן הני המקרים אך לא היו פירכוסים. בדיקת ct ראש וeeg תקינות. כמובן שאני מתכוון להמשיך בדיקות מול נוירולוג בקטםת חולים.
השאלה שלי היא במידה וכל הבדיקות יהיו תקינות כולל mri ראש, אז האם עדיין ייתכן ויש לי אפילפסיה? או שהתקינות של כל הבדיקות שוללת לחלוטין אפילפסיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מה זה אומר? בעברית פשוטהאופק11/11/2021
כותרת פלוס תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - איזה אפילפסיה עלולה לגרום להזיות?אופק11/11/2021
כותרת^^
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - נימולים בראש ופנים החמרה מאז הקורונהמאור ששה04/11/2021
שלום רב
לפני חודשיים חליתי בקורונה ללא תסמינים קשים
סמוך להחלמה החלו לי התכווצויות שרירים וקפיצות ברגליים ובידיים זה נחלש.התחלתי לקחת מגנזיום. אבל לאחרונה החלו גם נימולים בראש ופנים.
זה החמיר בימים האחרונים.
הנוירולוג שלח אותי לבדיקות EMG EEG יצא תקין לחלוטין.
וגם כל בדיקות הדם שלי.כולל CT מח הכל תקין.
נושא הנימולים בפנים ובראש ממש מפריע לי ברמה של פגיעה במצב הרוח ופחד לעשות בחוץ.
מה יכול להיות הדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אבחון שיתוק מוחין בגיל מבוגראלין 703/09/2021
שלום רב, אני בת 26 נולדתי עם הידריקון מולד עקב פגות ודימום מוחי. בעלת ספסטיות ופרפמזיס בגפיים המקשה מאוד על ההליכה. ורציתי לדעת האם ניתן לאבחן שיתוק מוחין cp בגיל זה?. אודה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - התקף אפילפטי ראשון בגיל 40+יעל26/08/2021
בת 45, אמא ל2. חוותה פרכוס ראשון בגיל 43, EEG תקין. בMRI התגלה משהו כנראה ישן ולא באזור שאמור לעורר פרכוסים. מאז לוקחת למיקטל 100 מ"ג פעמיים בראש.
מאז היו 2 מיני פרכוסים. EEG תקין וגם רמות הCPK לאחר האירוע. עדיין לא ברור למה זה קורה ונשאלת השאלה האם יש צורך בשינוי המינון של הלמיקטל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבי ראש לבעלי ואף רופא לא יכול לעזוראירנה גוסטוס19/08/2021
אני רוצה לספר על בעלי ש סובל מי כואבי רוש כבר כמה שנים ו אך רופה לא יכול לעזור לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאת mri של המוח בת 68יואב07/07/2021
שלום ד״ר יקר אמא שלי, בת 68 ביצעה בדיקת mri ולהלן התוצאה: ממצאים: מודגמת מערכת חדרים, ציסטרנות וחריצים תקינה. בסדרות T2 ו- FLAIR נראים מוקדים היפראינטנסים בחומר הלבן במוח על רקע מיקרואנגיופתיה. ללא רסטריקציה בדיפוזיה או האדרה. נראית מנינגיומה אקוסיפיטלי פרא-פלצינית עם מעורבות סינוס סגיטלי עליון. המניגניומה משני צידי הפלאקס, בולטת יותר משמאל. ללא בצקת ווזוגנית, עם לחץ קל על רקמת המוח. ממדיה: גודל קדמי אחורי 17 מ"מ, רוחב 14 מ"מ, גובה 21 מ"מ. מעבר קרניו צרביקלי תקין. אותות זרימה תקינים מכלי הדם הגדולים. בסיכום: שינויים מיקרואנגיופתיים בחומר לבן במוח, ללא אוטם טרי. מנינגיומה פארא סגיטלית אוקסיפיטלית עם מעורבות סינוס סגיטלי עליון. -האם עליי ללכת לנוירולוג או לנוירוכירורג - האם יש מקום לדאגה ? או אפשר להרגע קצת? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אפילפסיה בילדה בת 10לימור תורג`מן22/06/2021
אפילפסיה לגיל הילדות בת 10ושמונה חודשים לאחרונה היו יותר התקפים העלו לה מינון
מילדה מהממת ושמחה רגועה שלווה ומלאת אהבה קיבלתי ילדה עצבנית נוטה לריב עם כולם לא ממושמעת חייבת לישון מספיק שעות לא מתייחסת
נוטה לבכות בקלות ונכנסת למצבים רגשים של לא אוהבים אותי לא מתייחסים אליי מספיק מה שבפועל לא נכון מקבלת הרבה צומי .
ולא רק רואה חרגול ונלחצת מה שבחיים לא קרה
מחפשת לה טיפול רגשי בינתיים אין מקום בשום מקום
אני מותשת הרופאה אומרת שהבעיות לא קשורות לכדור דפלט כרונו
ושזה משהו רגשי איך יודעים ? מה הנכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות

האם את/ה אלכוהוליסט/ית?