מידע רפואי
פורומים
- הפרעות שינה ועייפות
- אורולוגיה, סרטן הערמונית, סרטן האשכים, סרטן שלפוחית השתן
- תרופות ייעוץ תרופתי
- עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות
- כירופרקטיקה
- התמכרות, התמכרויות
- רפואת ספורט
- כושר קרבי
- חרדה חברתית
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- הפרעות קשב וריכוז
- דיקור סיני
- פרידות, גירושין, בגידות
- גוף נפש, רפואת גוף נפש
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).
- שאלה בקשר לפורוםליאור05/05/2015
הפורום הרי מתנהל ללא רישום ופתוח לכל אחד אז למה אם אני רוצה לשנות את הניק שלי או שמישהו אחר נכנס מהמחשב שלי כל המקומות שהשם שלי רשום מתחלפים. למשל אם אני נכנסת בשם שירן וחברה נכנסת בשם מורן מאותו מחשב אז השם שלי משתנה למורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הפורום הזה פעיל עדיין?
ליאור06/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מחוייבת לחתום - דני פרארומיטל01/05/2015
אני מיטל ואני גננת והתקבלתי לעבודה בגן ברישפון שמקימים כעת והבעלים הוא דני פרארו
לבת הזוג שלו שמנהלת את הנכסים שלו קוראים לימור והיא מחייבת אותי לחתום על הסכמי סודיות רבים בגלל שמדובר בפעוטונים וגנים לילדי דיפומטים ושגריריות ?
זה בסדר?
הם יגבו שם סכומי עתק וגם על כספים אסור לי לדבר
זה כמו הבית ספר הזה באבן יהודה
למה אני מחוייבת לחתום או שאני יכולה לסרב?
תודה מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזהה את הבת זוג של דני פרארו בתמונה
צבייה02/05/2015זו אכן האחראית לכל הפעילות העיסקית של דני פרארו על כל חוזה שמנסים להחתים אותך תקחי עותק ותתיעצי
צבייה
ותדרשי משכורת טובה לא סתם הוא נוסע במזארטי וחי במרינה בהרצליה כי בנות כמוך לא דורשות משכורת שבאמת מגיע והמיליונים מגיעים אליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דני פרארו הכניס נשים לתחומים רביםירדנה18/10/2013
לי קוראים ירדנה ויש בחור -גבר מקסים מצד אחד קוראים לו דני פרארו איטלקי מהסוג כאילו המשובח הזה,יהודי ישראלי .
הוא הכניס את חברתי הטובה לעבודה כאילו אתגרית וממש עיצב את הדמות והאישיות שלה מחדש
זה הטוב שבעניין , ועל מה אני קובלת? :
הוא פשוט גרם להן לבנות הללו להיות יותר אגרסיביות,קשות כאלה כאילו גבריות .
השאלה היא כמה העצמה נשית יכולה להיות חיובית
והאם זה לא עובר את גבול הטעם הטוב
יש לו כאילו בת זוג שמגייסת אותן ומעבירה הדרכה ואני רוצה לדעת האם אתן מכירות אותה והאם היא מוסמכת לכל זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך מסוכן או קושי בקבלת שינויים
אביטל שטרית21/10/2013היי ירדנה,
אני לא מכירה את דני פרארו, לכן אני לא יכולה להשיב לשאלותייך לגבי האיש. השתמשת בהרבה כאלו, אבל לא מספיק נתת לי חומר ממשי להתייחסות.
כיצד הוא גורם לבנות להיות אגרסיביות ובמה זה מתבטא,
זאת רק תחושה שלך או שיש לך דוגמאות ממשיות?
האם אותו דני פרארו הוא מעין גורו? האם זה דומה לכת? מסוכן?
חשוב שתנסי לענות על השאלות הללו ,ייתכן שמדובר בתהליך מסוכן, בו מעורבותך נדרשת, מאידך ייתכן שחברתך עוברת שינוי שלך קשה לקבל אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לגבי דני פרארו למי ששאל
כלנית27/11/2013דבר ראשון -דני פרארו לא אזרח מדינת ישראל
דבר שני -אל תחשבו שאדון פרארו לא מרוויח מזה הרבה כסף מהגיוס אנשים לעבודות
דבר שלישי וחשוב מאוד-הבנות שעובדות איתו תמיד גם מרוויחות מזה ותאמינו לי שמשכורות יפות ונאות
אז אל תחשבו שדני פרארו לא עושה כסף וגוזר קופונים מהכנסת נשים למערכות
דבר רביעי בטח שהוא מכניס נשים כי גברים שונאים אותו והוא לא מסתדר איתם עובדה שאין לו יותר מ2 3 חברים זה לא גבר מקובל בקרב הבנים סתם אחד וזהו
הבחורה שציינתם שעובדת היא אומנם מנהלת שם אבל המנכלית מטעמו זו הבחורה [השמאלית] שיושבת על המיטה ואם יבדקו טוב טוב זו אחת שהוא נותן לה משכורת של 18500 נטו והיא בכלל בת הזוג שלו
אז אל תחשו שדני פרארו שה תמים שעוזר לקדם נשים , רק בגלל שהוא אוהב את זה
כלנית -אור יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה את דני פרארו והשיטה שפועלת
אודליה20/12/2013אני עברתי את התהליך הזה, יש לזה מלא מלא חיוב אבל גם חסרונות.
מצד אחד דני הכניס אותי לבטחון עצמי והעשרה עצמית.
קיבלתי הכשרות ולימודים, הבאתי משכורות יפות הבייתה
הוא הכניס אותי לעבודות מאתגרות ורציניות שעד לא מזמן היו רק נחלתם של הגברים שם.
מצד שני איבדתי הרבה זמן עם הבית והילדים ועל זה אני מצטערת
דני פרארו לא עושה את זה לשם שמיים , שלא תטעי . על הגב שלנו הבנות המוצלחות שהוא יוצר הוא עושה מיליונים ורוכש לעצמו מכוניות פאר ומפאר את טירתו אז...
ועל חשבון ההצלחה שלנו הנשים ,למרות עזרתו הוא מתהולל.
בתמונה שיש לי זו נירית המדריכה שם , אחת מהן כדאי שתדברי איתה היא הכי מציאותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצות מהפורום לגבי דני פרארו
נעמה30/12/2014אתמול הייתי עם חברה במאין כנס פורום שכזה שאירגן בחור תוצרת חוץ אפשר לראות שבא לארץ והוא מגייס נשים שיעזרו לו באיתור נכסים ועסקים כושלים קוראים לו דני פרארו והוזמנו לוילה בארסוף והכל היה כזה לקצורי ויפה אבל אני שואלת את עצמי למה הילד הצעיר הזה צריך דווקא נשים שיאתרו לו נכסים? למה כאילו לא גברים? למה בכלל הוא מנגן על הקטע של העצמה נשית ? כי הוא מציע שכר של 15000 נטו? ביגלל זה זה נחשב העצמה נשית
כאילו ניסיתי לברר עליו ואני קיבלתי רק מידע שהוא עסק לשעבר בעסקי ספנות משהו והוא רשום בכל מיני חברות בחו"ל אבל דני פראור שם כאילו את היד שלו בכל מיני דברים ותמיד כאילו מוקף בנשים שעושות את זה אז איזו העצמה נשית זו ???
הוא מעצים את עצמו הוא מעשיר את עצמו הדני פרארו הזה
אנחנו אלה שיקבלו משכורת של 15000 נינהג על פורשה או הוא ?
אנחנו נגור בוילה בארסוף ועוד אחת ברישפון או הוא?
למה עבודה שלנו הנשים להעצמה של איש כזה נקראת העצמה נשית ?
תחשבו על זה
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לשתף אתכם לגבי דני פרארו
היילי28/03/2015שמי היילי בעבר הייתי דתייה
הייתי כבוייה ,הייתי צריכה לעשות רק מה שאמרו רק מה שקבעו בשבילי
את דני פרארו הכרתי כשכבר ברחתי מהבית החרדי
אומרים שהוא מיתג אותי ,אומרים שהוא דחף אותי
זה לא נכון יש גם דברים טובים עם דני פרארו וגם רעים
וכאן אני מוכנה לדבר על הכל כי נתקלתי בפורום זה עליו
דני פרארו יצא איתי תקופה ,הוא אכן תמך העיר האיר ובנה הרבה ממה שהיה הרוס אצלי
הוא היה הגבר הראשון בחיי והוא עדין ורגיש וגם מאצו
הוא אכן כיוון אותי ועזר לי והצלחתי להגשים ולהגיע לרמה של קריאה טובה וכתיבה טובה
אבל כן יש משהו לא טוב בזה
אני מבינה שהצלחתי כשהוא היה לצידי והסביר וכיוון
קשה לי להתחבר לגברים אחריו וקשה לי יותר לגדול ולהתפתח נעצרתי נעמדתי
דני פרארו אמנם הראה לי את העולם
אבל קשה עם כל הזאבים בחוץ וקשה כשאת לא מצליחה לבד למרות שכאשר היתי איתו הוא לימד אותי אבל כשאני לא איתו איני מרגישה חזקה מספיק
זה לגבי דני פרארו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה נכות בגבר תואמת לצרכיי הנפשייםקורל מתת דיין29/11/2014
בגיל 16 איבדתי את הורי בתאונה וקיבלתי טיפול נפשי.
בגיל 22 גרמתי לעצמי לחבלה עצמית כשניסיתי להתאבד כתוצאה מהסבל הגדול שנוצר לי כשגיליתי שבן זוגי בוגד בי עם צעירה בת 12 (לא טעות היא היתה בת 12 וניהלה רומן עם בן זוגי לפחות חצי שנה מאז היתה בת 11).
הוא נטש אותי, נעלבתי והוא האקס היחיד כי הפחד להיות נבגדת פגע בי ובגללו איבדתי את הרגל שלי.
החבלה ברגל פגעה בכל הרקמות, בכלי דם וגרמה לנמק חמור.
כתוצאה מהסיבוך קבעו לי תור לניתוח ובו כרתו לי את הרגל.
מאז הבגידה הכואבת של האקס שלי, שגרמה לי לסבל ולאובדן הרגל, אני נמצאת בטיפול פסיכותרפי ובטיפול פסיכיאטרי שבו אני מאובחנת כנפגעת טראומה, דיכאון וחרדה ומקבלת כדורים פסיכיאטרים נוגדי דיכאון.
הטראומה שלי היא מבגידה ויש לי חרדה חברתית שמהותה היא חרדה מלהיות נבגדת שוב.
הפחד להכיר גבר שיבגוד בי, קשה לי לתת אמון בבני אדם כי אני תמיד מפחדת שהם ייבגדו בי. גם אובדן ההורים שלי מגיל צעיר נחווה כסוג של בגידה שהם בגדו בי.
מהמטפלים הפסיכולוגים שלי למדתי שאני צריכה לשמור על עצמי מבוגדנות של בן זוג שיהיה לי.
בשיחות עם הפסיכיאטרית והפסיכולוגית למדתי שקיים תחום שנקרא פסיכולוגיה חברתית שבו אוכל לדעת על סוג של נכות שאם בן זוגי לוקה בו אז הוא לא יכול לעולם לבגוד, והנכות שלו מבטיחה לאישה שבמיליון אחוז סיכוי שהוא פשוט לא יבגוד ולא יוכל לבגוד.
אני לא מתכוונת לנכות בתפקוד המיני כי הצרכים הנפשיים שלי הם כאלה שחשוב לי שיהיה לי גבר פעיל מבחינה מינית רק איתי מבלי שיוכל לבגוד בי.
מאז ומתמיד התנחמתי בסיפוק עצמי (אוננות) אבל תמיד רציתי וחלמתי שיהיה לי בן זוג קבוע שיהיה אקטיבי איתי מבחינה מינית ברוב שעות היממה כי אני מרגישה שסיפוק הצורך הנפשי הזה ינחם אותי על הסבל שעברתי.
אבל הפחד שלי הוא מבגידה. הפחד שלי שהגבר שיהיה לי בן זוג, יימאס ממגע מיני ממושך איתי, יסתכל על ילדה קטנה ואז יבגוד בי איתה.
אני רוצה להקים משפחה, ואני נכה ואין לי אדם שתואם לצרכים שלי.
ניגשתי לשדכנית שמתעסקת עם נכויות, ואני יכולה לסנן גברים על פי סוג הנכויות שלהם.
אני מתקרבת לשנות החמישים לחיי ואני רוצה להתחתן ולהקים משפחה עם בן זוג שלא יבגוד בי.
רציתי לדעת איזה סוגים של נכויות גורמים לגבר שלוקה שלא יוכל לבגוד באישה שלו ושכל הזמן ירצה לשכב עם האישה שלו (ולא יוכל לבגוד בה בגלל הנכות שלו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
אביטל שטרית07/12/2014לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_חרדות_טראומות_פחדים' id=link]חרדות, טראומות, פחדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
אביטל שטרית07/12/2014לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_חרדות_טראומות_פחדים' id=link]חרדות, טראומות, פחדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתהדר07/11/2014
מתקשה להתמודד עם התחרות שבחוץ- בעיקר קנאה והשוואות שגורמות לי לדימוי עצמי נמוך. אניעם ראש על הכתפיים, נראית טוב ובכל זאת מרגישה מאוד לבד. באובססיה להשוות למישהי שנתקעה לי כשנתיים. אני לבד היא לא. אני רווקה היא לא. אני שומעת כמה היא ככה וככה מאחרים אבל לעולם לא על עצמי. וגם נמאס לי לשמוע אותה או לראות אותה .קשה לי לא להשוות גם כשאני רואה אותה כי אני מרגישה פחות. ני מעדיפה להרגיש "המסמר" ולא לראותה. קשה לי החוסר מוסר שלה משום מה ומצד שני הייתי רוצה להיות בעצמי יותר בשחרור. יש דמיון בינינו אני חושבת אבל אני רוצה את הייחודיות שלי ולדעת שאני מיוחדת בלי לחשוב עליה. כל פעם מקטין אותי לחשוב מה אולי אין לי.אשמח לייעוץ לצאת מהיאוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת -יקרה
אביטל שטרית16/11/2014לא סיפרת דבר על עצמך רק על ההבדלים בינך לאותה אלמונית.
העולם משופע באנשים וכולם מגוונים, חלקם נשואים וחלקם רווקים,חלקם מוצלחים יותר וחלקם מוצלחים בדרכים אחרות.
הניחי לבחורה השניה ותתרכזי בעצמך, את זו שמשווה בינכן, נסי להרפות וחשבי על העוצמות שלך ללא קשר לאותה בחורה. אין דרך אחת להצליח בחיים, לא קיים מתכון אחד לאושר, כל אחד עושה את הבחירות שלו וחי את החיים שנכונים עבורו.
אם הבחורה השנייה כל כך מטרידה אותך ,נסי לחשוב מה באמת מטריד אותך ? מה חסר לך? היכן היא משקפת אותך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר ביטחון עצמי בזוגיותאנונימית09/09/2014
היי בנות,
אספר לכן על בעיה שמטרידה אותי כבר לא מעט זמן, בתקווה שתוכלו לסייע לי בפתרונה.
אני בזוגיות מדהימה כבר מעל לשנה וחצי, אך כל כמה זמן נופלת למשבר ביטחון עצמי.
כל דבר קטן יכול לערער את הביטחון שלי בזוגיות.
חוסר תשומת לב קטן ואני ישר מתחילה לאכול סרטים על הזוגיות.
בכל פעם שאני ״מתלוננת ״ בפנייו , הכל נפתר וברור לי שאני מגזימה. אך הדבר קורה יותר מידיי..וזה כבר מעיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר ביטחון עצמי בזוגיות - תגובה
אביטל שטרית13/09/2014אנונימית יקרה,
את לא מספרת דבר על הזוגיות שלך , מלבד העובדה שיש לך זוגיות מדהימה והבעיה היחידה שלך היא משבר בטחון עצמי, אם כך הדבר את כבר יודעת במה את צריכה לטפל ...
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רומן ישן במשרדמיכל16/03/2014
לפני מס' שנים התחלתי לעבוד במפעל גדול והיה לי רומן של מס' חודשים עם אחד העובדים שהיה נשוי.
הרומן הסתיים לאחר כמה חודשים ונשארנו ידידים ממש טובים עד היום שמדברים ממש על הכל.
מיותר לציין שאף אחד לא יודע על הרומן הזה לא בעלי ולא עמיתי לעבודה.
לימים התחתנתי נולד לי ילד היום כבר בין 4 ואני מצפה לילדה נוספת.
היחסים ביני לבין בעלי לא ממש טובים הינו בטיפול זוגי וזה לא עזר ואנו מושכים ומושכים.
אבל...
עברו כבר כמה שנים טובות, אנו מתראים מידי יום ואיני מצליחה להוציא אותו מהראש שלי.לא מהחלומות ולא בכלל, הוא שם כל הזמן.
ברור לי שאין סיכוי שנהיה יחד
אבל איך אני מוציאה אותו מהראש שלי?
הוא יודע על כך והוא ממש בסדר ואף מנסה לעזור
בכל מקרה מאז הרומן ועד היום לא היה בינינו שום קשר מיני או פיזי אלא התנהלות כידידים בלב ובנפש אבל איני מצליחה להוציא אותו מהראש מאז ועכשיו זה התגבר.
אשמח לעצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רומן ישן במשרד - תגובה
מורן זיו-אש17/03/2014הי מיכל,
ביקשת עצה וקשה לי מאוד לתת עצה על בסיס מידע מצומצם, אך כן הייתי רוצה לשאול אותך איך היית מסבירה את המשך הקשר עם אותו בחור? מה הרווחים שלך מהקשר?
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צחוק הגורלדנה26/01/2014
זו הייתה הודעתי כאן לפני שנתיים
קשה לי לכתוב ולתאר את מה שאני מרגישה. אני פשוט מתביישת במחשבות שלי ובחוסר העשייה שלי ובדכאונות שלי שקמים כל פעם מחדש. לרגע אני מרגישה חזקה ופורצת דרך ולרגע אני מרגישה שהכל אבוד ומגעיל.
קשה לי מאוד עם העובדה שביום הולדת הבא אחגוג 40 מרגיש לי נורא ואיום- קמטוטים שמתחילים, לא ירצו אותי בעבודה, אהיה אמא מבוגרת לילדים שלי.
כל מה שכתבתי נשמע כמו בכי אחד גדול אבל לא זו לא המטרה. אני רוצה לקום על הרגליים ולסדר את החיים שלי וקשה לי קשה לי מאוד.
תודה על ההקשבה!
היום לקראת יום הולדת 42 לא השגתי כלום ונשארתי עם אותם מחשבות מטופשות ואף גרוע יותר. כולם התקדמו מסביב ואני נשארתי מאחורי. כנראה שתכלית חיי היא רק לבכות ולא לעשות וככה מתמצים החיים ואני צופה בהם. אף פעם לא ראיתי את עצמי כותבת דברים טובים לגבי העתיד. זו אני שרציתי להיות גננת או לחזור להיות מורה. בסוף הבת שלי הלכה לבית ספר והביאה עליי דברים לא טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחוק הגורל - תגובה
מורן זיו-אש02/02/2014שלום לך מירי,
אני מודה שעצוב לי לקרוא את דבריך... נשמע שאת זקוקה ליותר מהדברים שאכתוב לך כאן בפורום. אני ממליצה לך לפנות ליעוץ או טיפול
שיהיה בהצלחה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי מיני מעצבן!!!! תעזרו לי בבקשהדנה11/12/2013
אני בת 11 ויש לי גירוי מיני גבוה מאוד וזה מרגיז אותי, אני נערה מתבגרת וזה קורה לי כמעט בכל יום, אני לא יודעת למה זה קורה לי אבל יש לי חשד לגבי זה שממתקים ובמיוחד שוקולד גורמים לי לזה. בבקשה, אני חייבת עזרה דחוף!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד בוגרת
נירית17/12/2013היי,
יש לציין שעל פי מה שכתבת את מאוד בוגרת נפשית ופיסית.
אין הרבה מה לעשות לדעתי מאחר שאת עדיין ילדה.
הגירוי יעבור לך איך שהגיע יחלוף,
ובנתיים -
חכי לגיל 18 , כשתהי נערה יותר בשלה נפשית ופיסית ואז אולי יהיה לך חבר.
בהצלחה,
אבל לא למה ריותר מדי-
"כל דבר בזמנו"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לגיטימי לכעוס??מיכל03/12/2013
ערב טוב
מעסיקה אותי במשך כל היום שאלה חשובה ומרכזית: האם זה נכון להפגש מחברות בסיטואציה ..
אני כבת 50. אנחנו 3 חברות שחוגגות ביחד מזה כמה שנים טובות את ימי ההולדת . הרעיון: לא קונים מתנה. בעלת השמחה מוזמנת לארוחת צהרים. חברה נוספת, בקשה להצטרף, ולבסוף הודיעה אתמול שלא תגיע.
אני עברתי עקירה כירורגית של שתי שיניים ביום א' , דלקת חמורה, אנטיביוטיקה וחולשה נוראית..[הרופא צלצל למחרת משום שאמר שזו היתה עקירה קשה ביותר]. שוחחתי עם בעלת השמחה ואמרתי לה שתצא לחגוג עם החברה האחרת. [ידעתי שהחברה האחרת לא מתכוונת לדחות זאת]. ובאמת בסוף הן נסעו לאכול במסעדה נפלאה בתל אביב.
בעלת השמחה צלצלה רק לפני חצי שעה. והחברה הנוספת התקשרה בשעות אחרי הצהרים. ורק כששאלתי אם יצאו לאכול - נענתי בחיוב.אני מנסה לבקר פחות; להעלב פחות..אבל במקרה זה אני פגועה מאוד. במיוחד שמורה צעירה בבית ספרי, שאיננה חברתי כתבה בווטסאפ שאם אני צריכה משהו...
מה דעתכם??
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לגיטימי לכעוס?? - תגובה
אביטל שטרית05/12/2013לכעוס ולהיעלב זאת בחירה ,אם כי ממש לא ברור לי על מה הכעס?
לחברתך היה יום הולדת את לא הגעת ,אמנם מסיבה מוצדקת אך לא הגעת .
חברתך יכלה להחליט להיעלב מכך,
אולי אם האירוע היה מספיק חשוב היית מגיעה גם עם 40 ממעלות של חום?
אני ממש לא מנסה לרמוז שהיית צריכה להגיע , אני רק רוצה להמחיש לך שמי שמחפש סיבות לכעוס מוצא.
את בעצמך אמרת להן לצאת בלעדייך , בפעם הבאה אל תגידי דברים שאינך מתכוונת אליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל "עלבון כעס" ובחירה
נירית17/12/2013אני יודעת שיש דעה רווחת ונפוצה האומרת שלהעלב ולכעוס זו בחירה.
לדעתי משפט כזה הוא קלישאה לא נכונה.
בן אדם כועס או נעלב כי יש לו רגשות ולא ניתן להמנע מזה.
בדיוק כמו שבן אדם שמח או עצוב וכו'.
מה שכן מישהו שנעלב או כועס יכול להשאיר רגש זה אצלו ולא להראות זאת חיצונית
ניתן להתעלם ולהמשיך הלאה.
הכל תלוי בסיטואציה ומי העליב או הכעיס?
מה שכן ההמלצה היא: לא להתקע יותר מדי עם רגשות שליליים אלה אלא להמשיך הלאה כמה שיותר מהר ולפתח אסטרטגיה איך לפעול בפעם הבאה שיעליבו אותכם או שיכעיסו אותכם.
וכאן באה הרציונליזציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור שלי לאmor09/12/2013
סדיר ואני כבר לא יודעת מה לעשות.
זה כבר ממש מפריכ לי במהלך היום יום ותוקף אותי כשאני לא מוכנה לזה
מה אפשר לעשות בעניין???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מורן זיו-אש11/12/2013לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_נערות' id=link]גניקולוגיה נערות[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע צ ה
נירית17/12/2013שלום לך,
השאלה בת כמה את ?
יש גלולות שרופא גניקולוג יכול לתת להסדרת המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת חשבון בנק נפרדלי07/08/2013
שלום לכן,
נשואה באושר + ילדים ואני לא מחדשת שכל נישואין יכולים להיגמר מתי שהוא. על מנת להבטיח את עצמי אני מעוניינת לפתוח חשבון בנק בנפרד על שמי. כיצד פועל החוק במקרה של גירושין אם קיים חשבון על שמי ללא ידיעת גורם נוסף?
תודה, לי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מורן זיו-אש08/08/2013לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_פרידות_גירושין_בגידות' id=link]פרידות, גירושין, בגידות[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעל קנאיחסויה12/07/2013
היי..בעוד 3 ימים בת 40.. נשואה 20 שנה +2(15,20)ומאז שאני זוכרת את עצמי נשואה אני מוותרת הרבה בשביל הזוגיות שלנו..
דיי נמאס לי..זה התחיל בחתונה שחברת ילדות שלי רצה אלי לחופה ואמרה לי "אתם לא תחזיקו מעמד הוא בוגר ממך" (בשבע שנים).
הוא ביקש שאפסיק איתה את הקשר וכך היה ..אח"כ חברה אחרת התגרשה והתאהבה במין השני גם זה לא נראה לו וניתקתי קשר..
לאחר הרבה שנים של "בדידות "מחברות (זה רק אני הוא משפחה והילדים לאורך כל השנים בלי חברים מאף צד )התגעגעתי לחברה השניה והתקשרתי אליה כמובן בידיעתו....התרגשנו מאוד וחזרנו לקשר רופף..השבוע חברת הילדות (הראשונה)יצרה איתי קשר ואמרה לי שיש מפגש של הכיתה מהיסודי ויהיה ממש כיף להיפגש.. מאוד שמחתי ..
כמובן שיתפתי אותו (אני לא עושה כלום אחרי הגב)..ומאותו הרגע הוא לא מדבר איתי כועס למרות שאמרתי לו שאשמח מאוד שיצטרף אלי..בשום פנים הוא לא מסכים שאלך ויותר מזה הוא אומר לי לבחור בינו לבין המפגש..
אני חושבת שזה מאוד ילדותי מצידו מפגש כזה לא נעשה כל יום..זה חוויה שאסור לפספס אני ממש לא יודעת מה לעשות????
איך אפשר להתמודד עם גבר קנאי ??
אנחנו עובדים ביחד ..כל היום ביחד ..אני לא בורחת לשום מקום אבל די תפרגן קצת!!!
מיואשת ..ומאוד רוצה ללכת למפגש בבקשה תייעצו לי מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעל קנאי - תגובה
מורן זיו-אש16/07/2013שלום לך,
בקשרים בכלל ובקשרים זוגיים בפרט מתקיים איזון בין הצרכים ובין התפקידים שכל אחד לוקח לעצמו במסגרת מערכת היחסים. נשמע שכיום את נמצאת במצב בו את רוצה לגדול, לחדש קשרים, להרחיב את עולמך. יתכן ועד היום היה לך נוח ונעים להיות ממוקדת ומרוכזת בזוגיות, במשפחה ובבית. אולי עד היום זה התאים לך וכרגע את במקום ששואף ליותר מרחב אישי. כיום את מנסה לשנות משהו באיזון שהיה מקובל ומוכר על ידי שניכם. בן זוגך כנראה מרגיש את הצורך החדש שלך והוא מתחיל לחוש מאויים ולחשוש מכך. יתכן והוא מדמיין כי אינך מעוניינת בו, בקרבתו ולכן את מחפשת קשרים חדשים-ישנים. מציאות זו היא חדשה עבורו ולכן עלולה להיות מאוד מאיימת. אני משערת שהזוגיות שלכם היא מאוד "מהודקת" והמשמעות היא כי המרחב האישי של כל אחד מאוד מצומצם. לעיתים מצב זה מראה על תלות גבוהה אחד בשנייה ולהיפך. למעשה, זוהי תקופה לא פשוטה לזוגיות ואני ממליצה לך לפעול מתוך מקום שרואה את החרדה שלו מפני נפרדות. נסי לנקות בגישה יותר אמפתית כלפיו. למשל, את יכולה להסביר לו מדוע את מעוניינת לחדש קשרים ולהדגיש כי זה לא מפני שאת רוצה לתפוס ממנו מרחק או כל הסבר אחר שמתאים לך, חשוב שתראי לו כי למרות הכל את עדיין מחוייבת לו ולזוגיות שלכם.
אם אתם לא מצליחים לפתור את הסוגייה לבד, אם את מרגישה שהמצב מסלים, חשוב מאוד לפנות לאנשי המקצוע. קנאות יכולה להיות הרסנית.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חסויה17/07/2013תודה על התשובה..לאחר שיחה איתו בסוף יום עבודה(עובדים יחד) הסברתי לו שהתנהגות כזו היא ילדותית ופרמטיבית ולהפך אני מאוד רוצה שיבוא איתי ושציפיתי שיפרגן ולא יתנהג כך..כל השיחה נעשתה בכעס מצידי ..חזרנו הביתה ולא דיברתי איתו עד ליום שבת ואז הוא פנה אלי ואמר שטוב הוא מוכן שנלך אך לחצי שעה.
לרקע הכללי הוא אדם מקסים אוהב ומאוד ביתי אך קנאי ושמרן ניתק קשרים עם חברים שלו מאז שאני מכירה אותו ובעקבותיו אני נותקתי מחברות ..כל מה שהכרתי זה עבודה בית משפחה
למזלי אנחנו משפחה גדולה ופער הגילאים די קרוב וכך גם עם הגיסים אז החברות היא פנימית.
לאחרונה כחודשיים אני "יושבת על הוריד" שנצא לבלות קצת וגייסתי לכך גם את אחיותי וזה עובד יפה ..והוא אף מחכה לאותם ימים (הוא מבין שיש חיים מחוץ לקופסא).
אותו מפגש נקבע לאותו יום שאנו יוצאים עם אחיותי ולכן הסכים רק לחצי שעה...וכמובן כמו שני ..מתפשרת ..יותר טוב מכלום!
אעדכן בהמשך איך היה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
מורן זיו-אש17/07/2013שלום לך שוב,
נשמח לשמוע איך את מתמודדת בהמשך
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יזיזותאיילה17/06/2013
מה דעתכן על יזיזות? יכול להיות מצב שלא תהיה התאהבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יזיזות - תגובה
מורן זיו-אש16/07/2013בהחלט יתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראיון עבודהגילה16/05/2013
אני נשואה טריה ומחפשת עבודה, תמיד שואלים אותי מתי אני מתכוונת להיכנס להריון ואני לא יודעת מה לענות על זה. יודעת שבתיאוריה לא חוקי להפלות, אבל המציאות לא בדיוק מסתדרת ככה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיון עבודה - תגובה
אביטל שטרית22/05/2013צודקת, שאלה לגמרי מרגיזה...
אסור להפלות ואת כמובן רשאית לא לענות על השאלה, אם כי לא בטוח שזה ישרת אותך.
לגבי האפליה קשה להוכיח שאכן נעשתה כאן הפליה, היות והמעסיק יכול לטעון כי מצא משהי שמתאימה יותר לתפקיד.
אסור גם להפלות גם על רקע גיל ולא מציינים את שנת הלידה על גבי הקו"ח ,אך מראיינת מיומנת שואלת בטלפון שאלה תמימה כגון ":איך הספקת לעשות כל כך הרבה, בן כמה אתה... " הופס, הלך התפקיד.
אסור לנו להסכים עם האפליה , החוק שונה , אך ליצור שינוי בחברה לוקח יותר זמן, חשוב להציף את הנושא ולהפוך שאלות מסוג זה לבלתי לגיטימיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?