מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שטף דם שהפך למשהו מוזרמרים כהן06/05/2018
שלום רב,
עשיתי הליכה עם נעליים חדשות שהכאיבו לי בבוהן, לאחר כמה זמן היה שטף דם וכאב קצת.. כמובן שמאז לא התאמנתי עם הנעליים האלו, הכאב עבר אבל השטף דם נהיה מוזר ונראה עכשיו כמו פטריה, אני ממש מבוהלת מאיך שזה נראה, האם חייבת לראות רופא דחוף או שזה אמור לעבור מעצמו?
חוששת שזה יחמיר או משהו.
מצטערת מראש על התמונה..
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטף דם
אילנה כסיף06/05/2018מהתמונה זה נראה כמו שטף דם בתהליכי ריפוי. זה לוקח זמן ...כמובן שאם את רוצה לקבל חוות דעת של רופא את מוזמנת לפנות לרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיטוי קערה להשריית רגלייםדנה23/06/2018
האם קערה מפלסטיק בבית להשריית רגליים המשמשת את אותו אדם בלבד נדרש לחטא אותה כל פעם מחדש או מספיק לשטוף אותה עם מים וסבון בלבד . (לאותו אדם פטריה בציפורן).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קערת פדיקור אישית
אילנה כסיף24/06/2018הי דנה,
אני מניחה שאת שואלת מכיוון שהוא רוצה לטפל או שהוא בתהליך ריפוי הפטרייה.... אם כך הדבר, הרי שאפשר לשטוף עם מים וסבון וכל חומר ניקוי ביתי אחר שכתוב עליו לניקוי וחיטוי. לייבש היטב לאחר השטיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריה בציפורן כף הרגלדלית זילברמן21/07/2018
שלום אילנה,אני פדיקוריסטית בתחילת דרכי ורציתי לדעת כיצד בזמן טיפול ומדגישה בזמן טיפול אני יכולה להתמודד עם ציפורן שיש בה פיטריה מלבד שיוף עם המכונה עם ראש עדין צורך השטחת הגבעה שנוצרה וגזירה נכונה, האם יש חומר שאיתו אני יכולה לעבוד באופן מידי ?
אדגיש שבמקרה כזה אני ממליצה ללקוחה לגשת לרופא עור ולטפל באופן קבוע ע"י תכישרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריה בציפורן
אילנה כסיף16/08/2018שלום דלית,
הטיפול היעיל ביותר הוא שיוף הציפורן הנגועה בעזרת משייף גס (לא עדין, כפי שציינת) כדי להסיר את כל הפטרת ואז להתחיל טיפול ביתי בתכשירי למיגור הפטרייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי פדיקור לשימוש עצמישרה02/07/2018
האם יש איזה מסגרת/שעורים פרטיים שניתן ללמוד בה לימודי פדיקור לא כמקצוע, אלא דברים בסיסים כדי לטפל עצמית בציפורני הרגליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי פדיקור
אילנה כסיף26/08/2018שלום שרה,
תחום הפדיקור מניקור הינו מקצוע לכל דבר. ולכן לא ניתן לקצר את תכנית הלימוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה שורש יבלתש17/08/2018
שלום, בביקור אצל הפדיקורסטית אמרה שרואה עין של יבלת ושורש. אני מרגישה כאב משמעותי ולא ברור לי מה המקור. מה משמעות מושגים אלו ומה הטיפול לריפוי הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת שרש
אילנה כסיף26/08/2018יבלת שרש הינה יבלת הנגרמת בגלל מבנה השלד לחץ בין שתי עצמות או עמידה/הליכה ממושכת בנעלי עקב יכולים לגרום לבעיה הכואבת ששמה יבלת מסמר. אם היבלת כואבת אפשר לטפל בה או באמצעות מדרס או באמצעות גרב מיוחדת המרפדת את המקום או פשוט להוציא את היבלת מהשרש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על פדיקור רפואי עם מכונת שיוף באזור המרכז :תל אביב,רמת גןרינה25/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המלצות
אילנה כסיף26/08/2018אני מנועה מלפרסם כאן אנא צרי קשר טלפוני אעזור לך בשמחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן לאחר מכה באגודליחיאל ורד13/09/2018
לאילנה שלום
לפני כחודש קיבלתי מכה. באגודל
וכעבור זמן מה הופיע בציפורן שטף דם
בצבע שחור וככל שהציפורים גדלה הצבע של השטף דם השתנה למעט ירוק.
שאלה האם אני יכולה לזרז את התקדמות הריפוי לשייף או דרך אחרת ? האם הפידיקוריסטית יכולה לעשות בציפורן כזו בנייה ?
תודה ורד 🌺* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה באגודל
אילנה כסיף29/10/2018סליחה על התשובה המאוחרת, בבקשה לא לגעת. לתת לגוף לרפא את עצמו. ובטח לא לעשות בניה על מכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבנים על ציפורני הרגלייםכתמים לבנים21/09/2018
שלום, ראיתי הודעה דומה בפורום אבל אצלי זה נראה אחרת- כתמים לבנים אחרי הסרת לק שהיה זמן ממושך. עם זאת זה נראה כאילו זה משהו רציני יותר כמו שיוף לא נכון או משהו כזה.. הייתי עם לק תקופה ארוכה כל הקיץ, אף פעם לא היה לי סימנים כאלה ברמה הזו על כל הציפורניים. מצרפת תמונה (סליחה מראש)
האם עליי לגשת לרופא לוודא שזו לא פטריה? האם ניתן ללכת לפדיקוריסטית במצב הזה או שמא זה מדבק? מה לעשות?
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריה בציפורן
אילנה כסיף29/10/2018שלום רב וסליחה על התשובה המאוחרת.
הכתמים הלבנים הם בגלל שלא הסרת את הלק. הלק מייבש את הציפורן וזו התוצאה. כדאי לך להבא, להקפיד על החלפת הלק מדי שבוע לכל היותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונת שיוף טורנדו אן 3צליל13/03/2018
היי קניתי את המכונת שיוף טורנדו אן 3
אח אני מסתכלת על המכונה
מצד י עם למטה יש מתג להוזיז משמאל לימין
באיזה צד אמור להיות המתג כאשר אני רוצה להיות במצב ״רוורס״?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמאל אם את ימנית והפוך אם את שמאלית
אילנה כסיף29/10/2018:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות עמוקות בכף הרגלעליזה25/10/2018
פעם בחודש אני הולכת לפדיקוריסטית, מנקה את היבלות
שהם עמוקות וכואבות יש לי בכרית כף הרגל דבר שמקשה מאוד מאוד בהליכה ושוב אחרי שבועיים זה חוזר
ניסיתי את כל המדבקות של שול ומשחות וזה לא עוזר.
נאמר לי שפדיאטור מטפל ביבלות האם יש רופא כזה באזור הקריות/חיפה?? והאם זה הפתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא פני לקופת החולים שלך למזכירות ובקשי הפניה לפודולוג
אילנה כסיף29/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת בכף הרגל - האם לנתח או לא?עופרה רצבי27/10/2018
יש לי יבלת בכרית כף הרגל. כל הטיפולים לא עזרו. יש לי עוד שבוע ניתוח ואני מהססת אם לעבור אותו או לא. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת. כמה זמן ההחלמה? האם היבלת תחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת לניתוח
אילנה כסיף29/10/2018עופרה שלום,
עם כל הידע והנכונות אינני יכולה להמליץ או לא להמליץ על ניתוחים.
אין לי סמכות לך, שכן אינני רופא.
אני מציעה לך להתייעץ עם רופא נוסף באם יש לך חששות
מאחלת לך בריאות ושמחה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת שורש-איך מעלימיםרונית14/11/2018
שלום. רציתי בבקשה לשאול לגבי יבלת שורש. יש לי כזו כבר 3 חודשים. 2 פדיקוריסטיות פתחו אותה ואמרו שהוציאו את השורש אך ראיתי שהמקום לא מתאחה והיבלת נעלמת. ניגשתי לרופאת עור לאחר שהיבלת הצמיחה עור קשה מלמעלה-היא ניסתה עם חנקן בל זה לא הגיע ליבלת עצמה (קראה לזה יבלת קלבוס). פדיקוריסטית נוספת פתחה היבלת ממש לעומק (עשתה ממש חור עד לעור בצבע ורוד).. היה נראה שזה הולך לכוון טוב אבל לא עבר שבוע וכבר המקום התכסה בשכבה ושוב כואב לי.. מה אפשר עוד לעשות? איך מעלימים יבלת זו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצורפת תמונה לאחר הטיפול העמוק
רונית14/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו עונה כאן בפורום?
רונית27/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת
אילנה כסיף17/12/2018הי רונית,
אכן בעיה. יבלת כזו לא תעלם מעצמה וכל טיפול הוא רק זמני. תנסי ללכת עם מדרס או לחילופין לפנות לאורטופד או לפודולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור ליבלות ברגל ימיןקרן29/04/2019
יש לי יבלות בעברית רגל ימין יש לי גם בעיה באצבע הקטנה עקב בעיה שנובעת מהגב ומקרינה לרגל ימין רציתי לשאול האם יש קשר בין האצבע האם יכול להיות שיבלות מקרינות לאצבע בגלל זה התחושה באצבע ? יש לי בלט בגב והוא מקרין לי לרגל ועכשיו צצה בעיה גם עם האצבע הקטנה ברגל או שזה קשור ליבלות שיש לי בעברית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
קרן29/04/2019הוספתי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור של נזק לציפורניים ברגלייםקרן06/08/2021
רציתי להתייעץ באיזה פורום לגביי נזק שעשו לאמא שלי בציפורניים ברגליים לפני פחות מחודש אני ואמא שלי קבענו למכון יופי כדי לעשות מילוי בשבילי לציפורניי הידיים ולאמא שלי ברגליים אמא שלי יצאה עם נזק בלתי הפיך שאני לא יודעת איך להסביר איך עושים כזה דבר לאמא שלי יש גם פטרת בציפורניים וגם חודרנית מה אפשר לעשות במצב כזה בנייה רפואית או להגיש נגד המכון הזה תביעה בגין נזק נפשי גופני אמא שלי ממש מסכנה עד עכשיו כואב לה בכף הרגל ובציפורניים מה אפשר לעשות ממש מסכנה איזה מכון עושה כזה דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור של נזק לציפורניים ברגליים
קרן06/08/2021אני מוסיפה לך תמונות שתראי באיזה נזק עשו לה ודרך אגב עשו את הפדיקור על יבש ולא על רטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג רגליים -שאלהלינוי13/09/2023
יש לי באחת הרגליים סימן של מכה שקיבלתי, אני רוצה לעשות פילינג, אפשר לעשות גם איפה שהמכה או שעדיף שלא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?