מידע רפואי
פורומים
- נוער במצוקה, תמיכה נפשית
- ארגונומיה, סביבת עבודה
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- שיקום לב
- כאב
- פרידות, גירושין, בגידות
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- סרטן (אונקולוגיה)
- בישול בריאות, מתכוני בריאות
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- הומואים, לסביות
- ניתוחי עיניים, ניתוחי עפעפיים
- אפילפסיה - תמיכה
- יובש בעיניים, יש לך עיניים יבשות?
- רפואה משלימה ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.ד"ר שרגא וקסלר
גניקולוג נשים בכיר מחלות עריה, צוואר הרחם וקונדילומה בגברים ובנשים, מנהל מכון שער לבריאות האישה והגבר
מנהל הפורום

- פענוח בדיקת ERGאפרת04/12/2019
לאחר 15דקותנהסתגלות לחשיכה התקבלו התוצאות להלן:
ימין, גל שלילי 70 מיקרוולט.גל חיִבי 180 מקרוולט
שמאל, גל שלילי 80מקרוולט, חיובי 190 מקרוולט.
המרכיב הסקוטופי במענה נחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פענוח בדיקת ERG להלן התוצאותאפרת04/12/2019
לאחר 15דקות הסתגלות לחשיכה התקבלו התוצאות להלן:
ימין, גל שלילי 70 מיקרוולט.גל חיִבי 180 מקרוולט
שמאל, גל שלילי 80מקרוולט, חיובי 190 מקרוולט.
המרכיב הסקוטופי במענה נחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיפול במחלת csr ב micropulse laserאורן24/11/2019
היי שלום
אני כבר שנה וחצי סובל בשתי העיניים ממחלת רשתית בשם csr . עדיין לא נסיתי שום טיפול . יש טיפול יחסית חדש בלייזר מסוג
Yellow (577 nm) micropulse laser
רציתי לשאול האם המכשיר הזה קיים באיזשהו בית חולים בארץ אני מדבר על ( Yellow micropulse laser)
הייתי רוצה לנסות טיפול זה . במחקרים מחול שקראתי . הוא די אפקטיבי ובטוח יותר מ pdt* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ראייה מטושטשת בשעות הלילהדוד15/08/2019
אני בן 29. סובל מטשטוש בראייה בשעות הלילה בלבד.
ביום אני רואה טוב.
על מה זה יכול להעיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טשטוש בלילה
נתנאל סילם26/08/2019קשה לדעת - ממליץ להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ירידה בראייהסיגל07/08/2019
בדיקת ירידה בראיה נעשית כמו בדיקת ראיה רגילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מחלת רשתית - שאלה חשובהעידן04/08/2019
מהי מחלת הרשתית הנפוצה ביותר?
ממה היא נובעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הגדלת האישון בעת בדיקהעופר30/07/2019
למה בבדיקות עיניים מסוימות יש צורך בהגדלת האישון?
במה זה מסייע בדיוק לבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - רישיון נהיגה לחולה גלאוקומהינאי21/07/2019
האם חולה גלאוקומה להוציא רישיון נהיגה ולנהוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלוקומה ונהיגה
נתנאל סילם30/07/2019יכול לנהוג בתנאי ששדה הראיה לא נפגע בצורה משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות סביב המולקולה בחלק האחורישרון23/07/2019
מצאו לי פלקס בקוטב האחורי באיזור המקולה ברשתיתבשתי העינים מה זה אומר ??
היתה לי היפרדות של הזגוגית בשתי העינים
אני אחרי ניתוח קטראקט וליזר שעשיתי לפני 15 שנה
כרגע מרגישה שיש הידרדרות וסינוור אחהצ עד הערב והאור חזק ולא יכולה לפתוח עינים סינוור יותר גדול מהיום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שדה ראיה ממוחשב צירפתי קובץיאלי25/06/2019
שלום
ביצעתי שדה ראיה ממוחשב בינתיים עד שאגיע לרופא עיניים אשמח לדעת האם התוצאה תקינה תודה בת 38* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוד מאוד
נתנאל סילם19/07/2019נראה כמו גלוקומה די מתקדמת עם מעורבות של מרכז הראיה , ממליץ לפנות לרופא עיניים מומחה גלוקומה בדחיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הראייה של אבא שלי מדרדרתחנוך11/07/2019
כבר שנים שאבא שלי לא רואה בעין שמאל.
בימים האחרונים, גם בעין ימין הראייה הפכה למטושטשת.
אתה חושב שזה הפיך או שהוא מתעוור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
נתנאל סילם19/07/2019כדאי לבצע בדיקה מקיפה ולברר את הסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הגלאוקומה - תורשתית או נרכשת?אופיר17/07/2019
האם גלאוקומה נחשבת למחלה תורשתית?
אם לא, ממה היא מתפתחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - גלאוקומה וקטרקט- בירור חשובדן09/07/2019
מה ההבדל בין גלאוקומה לקטרקט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מכשיר טלפון עם אותיות מוגדלותענבר07/07/2019
נתנאל שלום,
האם קיים מכשיר טלפון שבו האותיות עצמן מוגדלות, וכך אוכל לקרוא את ההודעות ולשלוח הודעות ?
אם כן, על מה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאות של בדיקת פכימטריהאביעד03/07/2019
היי נתנאל,
קיבלתי תוצאות של בדיקת פכימטריה :
ימין 575 מיקרון
שמאל 561 מיקרון
האם הבדיקה תקינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?