מידע רפואי
פורומים
- אולטרסאונד בהריון, שקיפות עורפית
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- שיקום לב
- איפור וטיפוח
- בנות, העצמה נשית
- תמיכה בדיאטה
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- נפרולוגיה, לחץ דם, מחלות כליה ילדים, הרטבת לילה
- תרופות סבתא
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- פדיקור
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
- חרדה חברתית
- תזונה בהריון
- פטרת ציפורניים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- מכשיר חדש שנקרא אורקםאור04/06/2019
היי נתנאל,
אני כבד ראייה.
שמעתי על מכשיר חדש שנקרא אורקם, שזה כמו מצלמה מזערית שמתלבשת על עדשת המשקפיים.
אומרים שזה ממש יכול לסייע לכבדי ראייה.
האם זה נכון? האם אתה ממליץ על מכשיר זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורקם
נתנאל סילם23/06/2019אכן זהו מכשיר המיועד לכבדי ראיה אשר מצלם את הכתב ומקריא אותו , רצוי להדגיש שמוצר זה אינו משקף ואינו משפר את הראיה אלא רק את איכות החיים בזה שמקריא מספר או מזהה פנים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטיניטיס פיגמנטוזה והיריון- בירורדינה12/05/2019
היי נתנאל,
האם מחלת רטיניטיס פיגמנטוזה עלולה להתדרדר בגלל הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטיניטיס פיגמנטוזה והריון
נתנאל סילם23/06/2019למיטב ידיעתי אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רשתית העין , שנה שעברה פתאום ראיתי גושים של שיערות שחורות בעיןישי כהן12/05/2019
האם קרע ברשתית יכול לחזור ??? לאחר טיפול לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע ברשתית
נתנאל סילם26/05/2019אכן יכול לחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לטיס תחתון בעין ימיןרגב28/04/2019
היי נתנאל,
שאלה לי אלייך:
מה זה לטיס תחתון בעין ימין הכולל מספר חרירים
וחור עגול שמוקף היפרדות מוגבלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטיס תחתון
נתנאל סילם06/05/2019לא מבין בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליח לעצום את העיניים הרמטיתאביתר01/05/2019
היי נתנאל,
אני בן 23. לא מצליח לעצום את העיניים הרמטית ועד הסוף.
גם במצב שינה- העיניים שלי חצי פתוחות.
יש לי אישונים בולטים במשך כל חיי.
האם זו הסיבה לחוסר היכולת שלי לעצום את העיניים עד הסוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגירת עיניים
נתנאל סילם06/05/2019אם יש לך בליטה זה יכול למנוע עצימה עד הסוף - כדאי לגשת לרופא פלסטיקאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטרקט וטווח גילאים- בירוראלי29/05/2019
היי נתנאל,
שאלה לי אלייך:
מה הוא טווח הגילאים השכיח ביותר להופעת קטרקט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטרקט
נתנאל סילם23/06/2019קטרקט הינו תהליך שיכול להתחיל גם בגיל מוקדם (יש אפילו תינוקות שנולדים עם קטרקט) , לרוב הניתוחים יהיו בגילאי 65+
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הראייה של אבא שלי מדרדרתחנוך11/07/2019
כבר שנים שאבא שלי לא רואה בעין שמאל.
בימים האחרונים, גם בעין ימין הראייה הפכה למטושטשת.
אתה חושב שזה הפיך או שהוא מתעוור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
נתנאל סילם19/07/2019כדאי לבצע בדיקה מקיפה ולברר את הסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שדה ראיה ממוחשב צירפתי קובץיאלי25/06/2019
שלום
ביצעתי שדה ראיה ממוחשב בינתיים עד שאגיע לרופא עיניים אשמח לדעת האם התוצאה תקינה תודה בת 38* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוד מאוד
נתנאל סילם19/07/2019נראה כמו גלוקומה די מתקדמת עם מעורבות של מרכז הראיה , ממליץ לפנות לרופא עיניים מומחה גלוקומה בדחיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רישיון נהיגה לחולה גלאוקומהינאי21/07/2019
האם חולה גלאוקומה להוציא רישיון נהיגה ולנהוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלוקומה ונהיגה
נתנאל סילם30/07/2019יכול לנהוג בתנאי ששדה הראיה לא נפגע בצורה משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראייה מטושטשת בשעות הלילהדוד15/08/2019
אני בן 29. סובל מטשטוש בראייה בשעות הלילה בלבד.
ביום אני רואה טוב.
על מה זה יכול להעיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טשטוש בלילה
נתנאל סילם26/08/2019קשה לדעת - ממליץ להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלאוקומה וירידה בראייה - בירורבוני15/04/2019
היי נתנאל,
איך גלאוקומה משפיעה על ירידה בראייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלאוקומה ופגיעה בראיה
נתנאל סילם28/04/2019גלאוקומה לא קשה ולא מאוזנת תפגע בשלב ראשוני בשדה הראיה ולאו דווקא בחדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח ERM- התייעצות חשובהיורם21/04/2019
הרופאים המליצו לעבור ניתוח להסרת הקרום בעין שמאל.
מה הסיכונים הכרוכים בכך ומה הם אחוזי הצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח ERM
נתנאל סילם28/04/2019מומלץ לקבל יעוץ כזה מרופא מנתח רשתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת נורת UV - בירורשימי10/04/2019
שלום רב,
אני כבד ראיה.
החלפתי נורת UV במכשיר תמי 4, האם בעת ההוצאה/הכנסה של נורה זו אין סיכון לעיניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון
נתנאל סילם28/04/2019אין סיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם סכרת יכולה להגביר את הסיכוי להפוך לכבד ראייה?רונן03/04/2019
האם סכרת יכולה להגביר את הסיכוי להפוך לכבד ראייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת
נתנאל סילם08/04/2019בוודאי - סכרת לא מאוזנת יכולה לגרום לראיה ירודה מאוד ואפילו לעיוורון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן ניתן להשיג זכוכית מגדלת שולחנית?ואדים31/03/2019
היכן ניתן להשיג זכוכית מגדלת שולחנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכוכית מגדלת שולחנית
נתנאל סילם31/03/2019אצלי 0586810820
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?