מידע רפואי
פורומים
- סרטן (אונקולוגיה)
- רפואת עור משלימה
- אקנה-רוזציאה
- טרשת נפוצה
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- טנטרה, מיניות
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- קטרקט - ניתוח וטיפול
- מיאלומה נפוצה, המטולוגיה, לימפומה, קרישה ואנמיה
- פגיעה מינית, תקיפה מינית, הטרדה מינית
- שיער, עיצוב שיער, שיער יבש
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- הפרעות זיכרון, אלצהיימר ודמנציה
- מדרסים בהתאמה אישית | אורטוטיקה
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- האם יש לילד שלי סוכר?לילי23/01/2019
שלום הבן שלי בן 7 עשיתי לו בדיקות בצום יצא לו 103
האים זה התחלה של סוכר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת לילד בן 7
פרופ` צבי ביסטריצר23/01/2019קרוב לודאי שלא, אך עלייך להיות במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סוכר בדם בצוםדנה21/01/2019
היי בני עוד מעט בן 12 עשיתי לו בדיקות כלליות בדיקת סוכר בצום 94 האים זה מוגבר וזה בצום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
דנה22/01/2019היי דר שאלתי בכמה פורמים ואמרו לי שזה גבולי
וצריך לעשות מעקב ממה יכול להיות שיש לו גבוה אין לי סוכר וגם לא לבעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הרופא דלג אל שאלתי
דנה24/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הרופא דלג על שאלתי
פרופ` צבי ביסטריצר26/01/2019לא דילגתי על שאלתך. לדעתי ערך של 94 מ"ג בדם הוא תקין.
אם התשובה אינה מספקת עלייך לגשת לרופא ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
ד``ר מריאנה רחמיאל24/01/2019שלום רב
ערך גבולי הוא 100-126
94 הוא ערך תרין שאינו מצריך מעקב
האם שולל סוכרת בעתיד - לא ... כמו אצל כל אחד
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
פרופ` צבי ביסטריצר25/01/2019על הילד להיות במעקב של רופא ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לפרופסר צבי
דנה25/01/2019היי אתה רשמתה שהילד צריך להיות במעקב אצל הרופא המטפל האים בגלל הסוכר כי דר מריאנה רשמה שלא צרית להיות במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערך סוכר
ד``ר מריאנה רחמיאל26/01/2019שלום רב
שנינו מתואמים ושנינו ענינו אותה תשובה
שימי לב לתכתובת
שנינו ענינו שמדובר בערך תקין כרגע שאינו מצריך מעקב .
מאחר ששאלת שוב ושוב פרופ ביסטריצר ענה שאת יכולה לפנות לרופא לייעוץ פנים מול פנים
במידה ומופיעים תסמינים של שתיה מרובה , השתנה מרובה, חולשה, ירידה במשקל יש לחזור על הבדיקה ולפנות להערכה מחדש
מקווה שהפעם הנושא ברור
באם אינך רגועה את יכולה לפנות לייעוץ רופא פנים מול פנים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת סןכר בצום
ד``ר מריאנה רחמיאל24/01/2019שלום רב
ערך סןכר מתחת ל 100 הוא תקין ואינו מצריך בדיקה חוזרת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת סוכר בדם בצום
פרופ` צבי ביסטריצר24/01/2019בדיקת הסוכר תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאה האים זה סימנים של סוכרסיון11/03/2019
היי בני בן 13 וחצי מבוקר הוא מרגיש שהגרון שלו יבש עשיתי בדיקת שתן יצא תקין האים זה סוכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה סימנים של סוכר
פרופ` צבי ביסטריצר11/03/2019בדיקת שתן תקינה אינה שוללת מחלת סוכרת. עליך לפנות לרופא הילדים, כדי שיחליט אם יש צורך בברור נוסף.
בריאות טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקת סוכר האם משפיעה ??מרית25/03/2019
היי בני המתגבר לוקח כדור של אריוס לאלרגיה ודקסמול סינוס של הלילה והילד היה בצום בבוקר בוצא בדיקת סוכר
ויצא 85 האים והוא לקח את הכדורים בלילה זה יכול להשפיעה אל הבדיקה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי בדיקת סוכר
ד``ר מריאנה רחמיאל26/03/2019שלום רב
מדובר בערך סוכר תקין
התרופות שלוקח אינם אמורות להשפיע על הערך
אין צורך לחזור יל בדיקת הסוכר - תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי באיזון בסכרת לילד בן 4קרן21/01/2020
שלום רב יש לי ילד קטן בן 4 וחצי עם סכרת ילדים סוג 1 ממוצע סוגרים 8.6 מקבל 4 זריקות אינסולין ביום יש לי קושי לאזן אותו מה אפשר לעשות והאם יש תזונה מסוימת שתאזן אותו אנחנו כשנה אם בסכרת מטופלים שניידר ילדים הילד לו מאוזן בכלל אנחנו כרגע עם סנסור g5 שהוריד את ההיפולרמיה המריבות שהיו לילד כרגע הסוכרים נעים בין גבוהים לנמוכים ובאמצע הודה לך על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי באיזון סוכרת
ד``ר מריאנה רחמיאל21/01/2020שלום רב
איזון סוכרת סוג 1 הוא מעין אומנות .
עקרונות הטיפול מאוד ברורים אבל הטיפול בכל משפחה ובכל מצב הוא אתגר הפני עצמו ובוודאי שלא ניתן לתת ייעוץ אינטרנטי למטופל שאינך מכיר את כל הפרטים הסוציאליים , תזונתיים , התנהגותיים שלו .
אין תפקיד הפורום להחליף את הרופא המטפל .
וגם לכל אחד ולכל רופא וצוות יש את הייחודיות שלו .
אני מציעה שתפני לרופא המטפל שלך ולאחות האחראית בצוות עם מצוקתך ואני בטוחה שימצאו דרך נאותה לעזור
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכר בשתן בן 8 - שאלהזיו24/09/2018
שלום
הבן שלי אתמול התלונן על כאב באשך וכאב ראש (מהם הוא סובל כבר שבועיים) ובשל כך לקחנו אותו למוקד. בבדיקת שתן במוקד נמצא סוכר בשתן (30) הרופאה ביקשה בדיקה חוזרת וזו בוצעה ויצאה תקינה!
הרופאה אמרה שאולי בגלל שהשתן הראשון ניתן מהזרם הראשון ורצוי לתת מהאמצע כפי שבוצע בבדיקה השניה. השתחררנו הביתה אבל אני עדיין מודאגת .
כיצד ייתכן בדיקה אחת לא תקינה ושניה תקינה בטווח של חצי שעה?
האם עלי לבדוק שוב כדי להיות רגועה ואם כן איזה בדיקות רצוי לבצע
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר בשתן בבן 8
פרופ` צבי ביסטריצר25/09/2018יתכן מצב בו בדיקת שתן אחת לא תקינה והשנייה תקינה. ממליץ לבדוק סוכר בצום של 8 שעות, ולבדוק את הילד ע"י רופא ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נכון לבצע בירור לסכרת?ניר06/08/2018
ילד בן 12.5, מזה שנים, בדיקות סוכר בצום נעות בין 97 - 107, לסירוגין בדיקה שמתחת ל- 100, בדיקה שמעל ל- 100, כשבכולן הילד בצום.
בשנים האחרונות כמות הקלוריות שאוכל מאוד גבוהה, אחרת ירד במשקל, ובכל מקרה מדובר בילד רזה ( 1.48 מ', במשקל 38 ק"ג)
בנוסף, בשנה האחרונה סבל משלשולים לא מוסברים שנמשכו מעל חצי שנה עם ירידה קיצונית במשקל (ירד ל- 27 ק"ג), לאחר בירור גסטרו נרחב שלא נמצאה סיבה, ובטיפול תזונתי של נטורופת בשילוב עם מעקב גסטרו בבית חולים, מצבו הלך והשתפר עד שחזר למשקל המצויין מעלה.
בבדיקות אחרונות שנתן רופא הגסטרו, שוב הסוכר בצום של 12 שעות עומד הפעם על 102.
האם כדאי לעשות גם בירור יותר נרחב לסכרת? או שהערכים הללו עם כל סיפור הרקע בוודאות לא קשורים לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם נכון לבצע ברור לסוכרת
פרופ` צבי ביסטריצר07/08/2018בשלב הזה לבנך כנראה אין סוכרת, אך רצוי שרופא הילדים יראה את מכלול הבדיקות, וישקול את דרך הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון סוכרת- ילד בן 2.5מיכה22/05/2018
שלום רב,
בבדיקת דם התגלה HA1C- 5.7
סוכר בצום- 86.
בדיקות המשך שנערכו בצום של 13 שעות: INSULIN 2.8 mlu/L
C-PEPTIPE 0/209 nmol/L
INSULIN AB- 3.4%
כמו כן בדיקת נוגדנים:
ANTI GAD - קטן מ5.
IA-2- קטן מ7.5
יש לילד תור לרופא סוכרת רק בעוד חודש ובנתיים אנחנו מאוד מודאגים.
האם ניתן להבין מכל הבדיקות מה הסיכוי לקיום סוכרת?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון סוכרת- ילד בן 2.5
פרופ` צבי ביסטריצר22/05/2018לא נראה לי שבשלב הזה יש לילדך סוכרת, אך עליך לגשת לבדיקת רופא מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאה לעניין סכרתמירית28/02/2018
הייבני עוד ארבע חודשים בן 13 שנים
בקופת חולים ביקשו ממני לעשות לילד גובה ומשקל
הילד גובה 162 משקל 61 וחצי לפני שנה עשיתי לו בדיקת סוכר
יצא 94 הילד במשקל אחוזן 96 האים בגלל המשקל הילד יכול לפתח סוכר מאוד חוששת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים תשובה
מירי14/03/2018היי למה לא עונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לעניין סוכרת
ד``ר מריאנה רחמיאל11/04/2018שלום רב
כל המידע ששלחת תקין
ולכן אין צורך בחשש או המשך ברור לאור נתונים אלו
בברכה
דר רחמיאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת לילד בן שלוש וחצי שניםלימור02/04/2018
היי בני בן שלוש וחצי עשתי לו בדיקות כלליות ויצא סוכר בצום 99 האים יש לבני סכרת לציין שבני לא רזה אבל איזה 6 קילו מעל שצריך להיות האים לעשות דיאטה ואז ירד הסוכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת לילד בן שלוש וחצי שנים
פרופ` צבי ביסטריצר09/04/2018רמת הסוכר בדם של בנך תקינה. חשוב לשמור על משקל תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סוכר בדם לבן 12מירי25/02/2018
היי רציתי לדעת מה ההבדל לילד בן 12 לילד שלי יצכ סוכר
96 לבן של השכנה בן גילו יצא 80 מה ההבדל האים יש לבני סוכר האים זה משתנה כול יום
ורציתי לדעת מה התופעות של סוכר ואים יש תתפועות זה אמור להופיעה כול יום התיפעות של הסוכר
האים בדיקת שתן מגלה סוכר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי סוכר בדם
ד``ר מריאנה רחמיאל25/02/2018שלום רב
כל ערכי הסוכר הנלקחים בצום והם בי הערים 60-100 מג לדל הם תקינים ללא כל הבדל בינים ובכל גיל
סוכר משתנה בדם כל דקה... ונא בצום בין 60-100 ולא בצום בין 60-140 מג לדל
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבן שלי סובל מרגישות לגלוקוזאיתן ירושלמי22/02/2018
הבן שלי מתלונן על כאבי בטן מספר פעמים ביום . ביצענו בדיקות דם ונראה שערכי הגלוקוז והכולסטרול גבוליים.
אשמח לקבל חוות דעת על המדדים. והאם יש פה סכנה להתפתחות של סכרת.
תודה איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הבן שלי סובל מרגישות לגלוקוז
פרופ` צבי ביסטריצר22/02/2018כדי לענות לשאלתך, נא ציין את גיל הילד, ואת ערכי המעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדדים של בדיקות הדם
איתן ירושלמי24/02/2018צירפתי את זה כקובץ בהודעה הקודמת.
הילד שלי בן 3 וחצי. מצרף חלק מהמדדים מבדיקת הדם האחרונה:
Glucose-B: 99 mg/dl
Urea (B): 19 mg/dl
Creatinine (B): 0.27 mg/dl
Cholesterol: 199 mg/dl
Triglycerides: 54 mg/dl
HDL-Cholesterol: 46 mg/dl
Non-HDL Cholesterol: 153 mg/dl
LDL-Cholesterol: 142 mg/dl
Globulin: 2.4 g/dl
Bilirubin Total: 0.8 mg/dl
אם צריך מדדים אחרים אעתיק אותם מהאתר של מכבי.
תודה איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדדים של בדיקות דם
פרופ` צבי ביסטריצר24/02/2018עלי לציין שתשובה זאת אינה מהווה תחליף לבדיקה ע"י רופא ילדים.
רמת הסוכר בדם תקינה, אך רמות סך הכולסטרול והקולסטרול הרע LDL גבוהות מדי.
עליך להיוועץ עם רופא ילדים.ׂ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודי 2 אצל תינוקותחגית14/11/2017
היי
האם יש טיפול לסוכרת מסוג מודי 2 אצל תינוקת בת שנה וחצי?
החשד הוא שיש לי מודי 2 והבנתי שהטיפול אצלי הוא על ידי תזונה וספורט.
נשלחתי לעשות בדיקות גנטיות והוצע לי לבדוק את רמות הסוכר אצל הבת שלי ובמידת הצורך לבצע גם לה את הבדיקה למודי 2. אולי אני הולכת רחוק אבל במידה ויש לה מודי 2 - מה הטיפול המקובל אצל תינוקות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודי 2 אצל תינוקות
פרופ` צבי ביסטריצר14/11/2017הטיפול בתינוקות הוא ע"י תזונה מתאימה, ובמידת הצורך כדורים להפחית את רמת הסוכר בדם.
הילדה צריכה להיות במעקב רפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוגדנים סכרת טייפ 1יפה23/10/2017
שלום רב
האם המצאותם של נוגדנים anti ica מעיד על התפתחות סכרת טייפ 1 בוודאות? a1c 5.2 סוכר בצום 90
רקע של טייפ 1 במשפחה קיים.
הבדיקה נעשתה לפני שנה ומאז אנחנו במעקב אחרי רמות הסוכר, אני רוצה לשאול האם בוודאות תתפתח סוכרת בעתיד או שנוגדנים עשויים להיעלם. בעצת הרופא המומחה התחלנו ליטול ויטמין d ואומגה טבעית מידי יום.
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגדנים סכרת טייפ1
יפה23/10/2017תיקון הנוגדנים שנמצאו אצלה היו iscent cell מעל 500
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגדנים סכרת טייפ 1
פרופ` צבי ביסטריצר29/10/2017כרגע אין לילדך סוכרת. את לא מציינת מה רמת הנוגדנים הנוספים שניתנים למדידה. אין ודאות שלילדך יהיה בעתיד סוכרת, אך אני ממליץ לבדוק גם את הנוגדנים האחרים, ולהיות במעקב רפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים לא תקינים בבדיקהשיר24/10/2017
לאחר בדיקות שגרתיות של שתן ודם נמצא כי ערכי הגלוקוז בדם תקינים ואילו בשתן נמצא 30 גלוקוז וכן חלבון. על מה הדבר יכול להעיד ? לאן לפנות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים לא תקינים בבדיקה
ד``ר מריאנה רחמיאל27/10/2017שלום רב
אבחנה של סוכרת מבוססת על ערכי סוכר לא תקנים בדם.
שתןהמכיל חלבון וסוכר מצריך ברור של רופא משפחה או רופא ילדים בתלות בגיל ובמידת הצורך ייעוץ נפרולוג (מומחה כליות)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?