מידע רפואי
פורומים
- מחלות ריאה אסטמה
- דיאטה, תזונה נכונה, אכילה רגשית
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- פרקינסון, הפרעות תנועה
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- רשלנות רפואית
- חיסונים לילדים, מחלות זיהומיות
- איידס, HIV
- חרדות, טראומות, פחדים
- גניקולוגיה נערות
- קבוצת תמיכה בנושא סרטן הערמונית
- אף אוזן גרון
- צליאק
- תזונה טבעית
- הפרעות שינה תינוקות, הפרעות שינה ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךפרופ` אבירם נצר
מנתח א.א.ג, ראש וצוואר פרופ` אבירם נצר סגן מנהל לשעבר של מחלקת א.א.ג ניתוחי ראש וצוואר, רמב"ם. פרופ` נצר משנה קליני בפקולטה לרפואה בטכניון. פרופ` נצר בעל התמחות במחלות א.א.ג וניתוחי ראש וצוואר במחלקת א.א.ג. ברמב"ם. פרופ` נצר מקבל לקוחות פרטיים, מכבי, כללית מושלם בקליניקה שבשדרות בן גוריון 4, חיפה.
- אוסטאופורוזיס וסידן גבוהה בדםגלית19/06/2022
הפסקתי נטילת כדורי סידן +ויטמין D3 לאחר שהופיעו רמות גבוהות של סידן בדם. השאלה: האם נטילת סידן אמורפי עדיפה במקרה זה ותפחית את הסיכון לרמות סידן גבובות בדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - זמורה והשתלות שינייםרותי15/06/2022
בשנת-2013 קיבלתי במשך שנתיים (4 פעמים),זומרה ע"י עירוי לוריד, האם אני יכולה להתחיל בטיפולי שיניים כגון" שתלים והרמת סינוס.
תודה, רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיפול באבניטי לאחר טיפול בפרוליהברכה12/06/2022
אני מטופלת בפרוליה שנתיים וחצי. הומלץ לי לעבור לטיפול באבניטי (למרות שלא עונה לקריטריונים בסל).
הקופה לא אישרה זאת בטענה שטיפול באבניטי לא נבדק אחרי טיפול בפרוליה קיים סיכון לשברי ריבאונד אחרי טיפול בפרוליה ללא טיפול אנטירזורפטיבי בביספוספנטים.
לא ברור לי מה ההסבר של הקופה ומה מומלץ לי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - יש תרופות שלא גורמות נמק בלסת? סיכון משמעותי אחר?אדי08/06/2022
שלום רב, נפגעתי משנים רבות של נטילת פוסלאן. האם יש תרופה /זריקה וכו' לטיפול באוסתיאופורוזיס-- [בטרם שברים] שלא עלולים לגרום לנמק בלסת או לנזקים חמורים אחרים/שברים? תרופות שונות למחלות אחרות, גרמו לי תופעות לוואי ואני חוששת גם לאור הניסיון עם פוסלאן. אנא השיבו במייל. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פורטאו- המשך טיפול לאחר הפסקה ארוכהיעל05/06/2022
לקחתי פורטאו במשך 14 חודשים לסירוגין עד שנת 2020 , כרגע צריכה להמשיך טיפול כלשהו בונה עצם. האם יש מניעה להשלים את הפורטאו למנה המקסימלית של 24 חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאות בדיקה של אוסטואופורוזיסאשה 5906/05/2022
מאובחנת כ 6 שנים עם אוסטואופורוזיס.
מתאמנת 5 פעם בשבוע,ארובי,כח ספיננג הליכות ועוד.
לוקחת קבוע סידן בון אפ שמזמינה מחול שהומלץ עי המטפלת שלי..סידן +ויטמין k סי ודי..
משתדלת לשמור על תזונה מיטיבה לעצם.
מצרפת כאן תשובות מהיום..
האם מבינה נכון שהתוצאות יחסית ל 2019 לא בשינוי משמעותי לרעה...
אני אחרי נתוח ברך שמאל 3 חודשים לא עמדתי עליה והימנית התחזקה בגלל זה כנראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הזרקת פורטאו ותופעות בעקבות כךשרה16/04/2022
שלום אני מזריקה פורטאו 3 חודשים. קרה לי פעמיים לאחר ההזרקה ,כאב חד מאוד בגב תחתון ,כאב פועם ועוצר נשימה עם הקרנה לבטן. האם זה יכול להיות מהתרופה. הכאב עובר תוך דקה בירך, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פעילות גופנית לאחר עירוייאירה12/04/2022
הי,
אתמול קיבלתי עירוי של אקלסטה. האם כדאי ללכת היום לבריכה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אוסטאופניה בירכייםשיר06/04/2022
שלום,
לפני שנתיים עשיתי בדיקת צפיפות עצם ונמצאה אוסטיאופטיה בינונית בירכיים.
בחצי שנה האחרונה אני סובלת מכאבים בגב תחתון בצד שמאל ובמפרק הירך בעיקר בצד השמאלי בעיקר בקימה מישיבה אבל לא רק.
אורתופד טוען שאין לי שום דבר על סמך בדיקה גופנית במרפאה.
האם mri או צילום רנטגן יכולים לעזור בבירור מקור הכאבים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שילוב תרופות באותו זמןניצה27/03/2022
האם ניתן לקחת באותו זמן פוסאוונס וטריטייס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בינוסטו 70 מ"ג, כדור פעם בשבועאריאלה22/03/2022
שלום, אנדוקרינולוגית רשמה לי בינוסטו 70 מ"ג. בשל תופעות לוואי כמו כאבים בשרירים וכאבי ראש היא המליצה לקחת חצי כדור פעם בשבוע. על הכדור אין סימון שמאפשר חיתוך הכדור.
אשמח לחוות דעת.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בינוסטו 70 מ"ג, כדור פעם בשבועאריאלה22/03/2022
שלום, אנדוקרינולוגית רשמה לי בינוסטו 70 מ"ג. בשל תופעות לוואי כמו כאבים בשרירים וכאבי ראש היא המליצה לקחת חצי כדור פעם בשבוע. על הכדור אין סימון שמאפשר חיתוך הכדור.
אשמח לחוות דעת.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - זריקת פורטאו הפסקה של חודשאליס13/03/2022
שלום אני נוסעת לחודש לחו"ל האם ניתן להפסיק את הטיפול לחודש ולאחר מכן לחזור
תודה אם לא כיצד ניתן לשמור על קור של התרופה כי הקרחונים מחזירים בין 4 ל5 שעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאות בדיקת קצב פירוק עצםאריאלה27/02/2022
לאחרונה בצעתי 2 בדיקות:
BETA CROSS LAPS התוצאה 0.356ng/ml
PROCOLLAGEN T TYPE 1 התוצאה 46.3ng/ml
סובלת מאוסטאופורוזיס. החלתי לפני חודשיים בטיפול בבינוסטו.
נראה שהכגור הספציפי גורם לכאבי שרירים קשים.
עלי לבצע איסוף שתן.
אשמח לחוות דעת לגבי קצב פירוק העצם.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תרופה לאוסטיאופורוזיסריטה25/01/2022
שלום, אני סובלת מאוסטיאופורוזיס חמור וטופלתי ב-10 השנים האחרונות בפרוליה אחת לחצי שנה. עקב נפילות חוזרות חוויתי שברים ב-2018, 2019 וב-2021 בזרוע בכף הרגל ובקרסול. לאיזו תרופה מומלץ לעבור? לא מעוניינת בהזרקות יומיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?