פרופ' דוד רוט

תחומי התמחות: קרדיולוגיה
דירוג: 4.5 מתוך 14 הצבעות
(חוות דעת: 14)
לדרוג פרופ' דוד רוט לחץ/י כאן
053-4877793
צפיות: 397
26 שנות ותק
ערער 9 מודיעין

פרופ' דוד רוט קרדיולוג מומחה בעל ניסיון רב בטיפול בחולי לב.

פרופ' רוט מאבחן ומטפל באופן מקיף במחלות לב שונות, כגון התקף לב, סינקופה, מחלות מסתם, מחלה כלילית, רמת כולסטרול גבוהה, חץ דם גבוה והפרעות קצב לב. האבחון והטיפול נעשה בגישה סבלנית, עם מתן הסברים ומענה על שאלות בגובה העיניים.

לפרופ׳ רוט נסיון רב בכתיבת חוות דעת עבור הפונים לביטוח הלאומי ולחברות ביטוח.
דרוג אקדמי: פרופסור חבר קליני ברפואה פנימית (קרדיולוגיה) בביה"ס לרפואה של אוניברסיטת ת"א.
משרה נוכחית: רופא מומחה בכיר, המכון לשיקום לב, מרכז הלב, המרכז הרפואי ע”ש שיבא, תל השומר
השכלה, התמחויות והשתלמויות

1990-1984 - לימודי רפואה בבית הספר לרפואה על שם סאקלר של אוניברסיטת תל אביב

1991-1990 - סטאז' בבית חולים מאיר בכפר סבא

1995-1992 - התמחות ברפואה פנימית בבית החולים SUNY בסטוני-ברוק שבניו-יורק, ארצות הברית

1999-1995 - התמחות בקרדיולוגיה בבית החולים "ביקור חולים שבירושלים ובמרכז הרפואי תל השומר

2001-1999 - עמית מחקר במכון לחקר הלב של WASHINGTON HOSPITAL CENTER בארצות הברי 
חברות באיגודים רפואיים:

האיגוד הקרדיולוגי בישראל

האיגוד הקרדיולוגי האירופי
הקולג' האמריקני לקרדיולוגיה
ההסתדרות הרפואית בישראל

התמחויות

טיפולים לאחר מחלות מסתם, אוטם שריר הלב ואי ספיקת לב

מתן חוות דעת קרדיולוגיות משפטיות.

קליניקות:

  • בית הרופאים, ערער 9, מודיעין-מכבים-רעות
  • הזיתים 96, גבעת שמואל 

 



כניסה לאתר

תחומי התמחות

  • קרדיולוגיה


שפות:

  • אנגלית
  • עברית


חוות דעת לפרופ' דוד רוט: הוסף חוות דעת
 
מאת: נועם זמרןהתקבלה ב - 21/12/2016 14:17:16
עמדתי לעבור ניתוח וברגע האחרון הודיעו לי שצריך אישור קרדיולוג לפני הניתוח. פרופ׳ רוט קיבל אותי באופן דחוף, ביצע את הבדיקות הדרושות ואישר את הניתוח (אשר עבר בשלום). רופא שהוא גם בן אדם. מומלץ בחום
דירוג: 5 מתוך 5



קרדיולוגיה - רפואת לב

פורום קרדיולוגיה הוא המקום לקבל ייעוץ אודות קרדיולוגיה, מחלות לב, מחלת לב כלילית, קרדיולוגיה ושיקום אחרי התקפי לב. פורום קרדיולוגיה יסייע לכם בנושאים כגון בעיות לב, קרדיולוגיה פולשנית, צנתורים, טרשת עורקים, פרפור חדרים, שומנים בדם ועוד
הוספת הודעה לפורום
אם את/ה רוצה שנחזור אליך
תמונה
 
  • האם כדאי לפנות לקרדיולוג?
    נינה
    21/03/2017

    שלום.בת 85.ברקע סובלת מפרפור פרזדורים כרוני,רפלוקס אזופגיטיס קל.נוטלת-קרדילוק 1.25 פעם ביום,אליקוויז 2.5 ,קונטרולוק 20 פעם ביום,נוקטורנו.
    לפני כיומיים הופיעו כאבי בטן עליונה,ללא קשר למאמץ או אוכל. היום הכאבים בבטן העליונה הופיעו באופן פתאומי שוב ללא קשר לכלום,היו עזים ונהייתה הקלה מסויימת ברגע זנשכבתי.
    שאלה-האם הכאבים כאלו יכולים להגרם לבעיות לבביות כמו אוטם שריר הלב למשל?קבעתי תור לקרדיולוג לעוד חודש,אך אני לחוצה.תודה

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    26/03/2017

    כאב ברום הבטן יכל לנבוע מבעיה בטנית אך גם מאוטם שריר הלב. דרך פורם מעין זה לא ניתן לאבחן את הבעיה. לכן כיון שמדובר בבעיה חריפה אני ממליץ על בדיקת רופא דחופה. כדאי לפנות לרופא המשפחה שיבצע הערכה ראשונית ויחליט אם מדובר בבעיה המחייבת הפניה למיון.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • שינוי st בקיר קדמי
    אפי
    22/03/2017

    שלום. אני בת 30 ואתמול הייתי בביקורת אצל קרדיולוג ובדף סיכום כתוב שינוי st בקיר קדמי. לא כתוב איזה שינוי וכמה. אני נורא דואגת . הרופא אמר שזה לא משהו נוראי. הרופא אמר לי להגיע לביקורת בעוד שנה. אשמח בבקשה לדעת מה זה אומר , מה ניתן לעשות והאם זה חמור מאד

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    22/03/2017

    במידה והקרדיולוג שראה את האקג אמר שזה לא משהו נוראי אני מאמין שכך הוא. מבלי לראות את האקג בעצמי איני יכל לחוות דעה.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • האם אפשר לשלוח לך את האקג במייל?

    אפי
    22/03/2017

    תודה על התשובה

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    22/03/2017

    אפשר להעלות אקג סרוק כקובץ לפורום זה

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • קובץ עם א.ק.ג

    אפי
    23/03/2017


    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    23/03/2017

    באקג נראים היפוכים של גלי T בחיבורי חזה לדעתי כדאי לבצע אקו לב לודא שתפקוד חדרי הלב הימני והשמאלי תקינים.
    שאלה:
    האם את סובלת מדפיקות לב?

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תגובה וקובץ א.ק.ג נוסף

    אפי
    23/03/2017

    כשיתי אקו לפני כשנה וחודשיים והכול יצא תקין.
    יש לציין שהא.ק.ג נעשה בישיבה מלאה כי אני מרותקת לכסא גלגלים. האם זה משפיע?
    עד אתמול לקחתי כדור קרדילוק 1.25 ומאז הביקורת הרופא העלה לי ל2.50. הדופק שלי עם קרדילוק 1.25 נע בין 80-100.
    אני מצרפת גם א.ק.ג שעשיתי לפני חודשיים שתוכל להשוות.
    אני נורא דואגת למרות שהרופא אמר לי לבוא לביקורת רק בעוד שנה . אשמח להסבר על השינוי בין הא.ק.ג והאם זה מסוכן


    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    23/03/2017

    האקג הזה דומה לקודם
    תנוחת ישיבה עלולה להשפיע על תבנית האקג

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    אפי
    23/03/2017

    אז צריך לבצע שוב אקו למרות שנעשה לפני כשנה? מה זה אומר השינוי הזה?
    תודה

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    23/03/2017

    ממליץ לחזור על אקו בכל זאת לודא שאין שינוי.
    תמונת האקג יכולה להיות חסרת משמעות אך עלולה לנבוע ממחלת שריר של החדר הימני.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תיקון לשאלה הקודמת-טעות בהקלדה
    נינה
    21/03/2017

    רציתי לשאול-האם הכאבים עזים בבטן העליונה שפוחתים ברגע שנשכבים,יכולים להיגרם מבעיות לבביות כמו אוטם? תודה

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • כאבי בטן

    ד''ר רוברט הפנר
    21/03/2017

    הכאבים יכולים להגרם מבעיה לבבית או אחרת
    מציע להקדים את התור לקרדיולוג ובינתיים להתיעץ עם רופא המשפחה

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • הפרעות קצב בן 26
    חנניה
    20/03/2017

    שלום וברכה,

    בן 26 במשקל תקין וגובה 1.9.
    מגיל 14 לאחר נטילת ריטלין LA סובל מהתקפי יתר לחץ דם עד היום (לא מטופל תרופתית) טענה לאחר בירור מקיף שמערכת הסימפתית רגישה אצלי ועקב סטרס/לחץ/חרדה לחץ הדם עולה משמעותית עד 190/100.
    בבירורים רפואיים נשללו כל בעיות בכליות, איסוף לקטאכולמינים תקין, בדיקות דם ולבוטת תריס-תקין.

    תוצאות מבחן ארגומטריה במאמץ- תקין כושר טוב, תגובת לחץ דם תקינה, ללא תלונות לבביות, אין עדות לאיסכמיה במאמץ שבוצע, הדיקה תקינה הגיע לדופק מאמץ 85%.

    הולטר לחץ דם-תקין עליות מזעריות ללא עדות לבעיה קבועה.

    הולטר לב-מהירות מינימאלית-49 בלילה.
    מקסימלית-116.
    ממוצע-66.
    נצפה אירוע אחד של סינוס טכידרקדיה בשעה 14:00 עד 116 פעימות.

    אקו דופלר לב-תקין לחלוטין.
    כל המסתמים תקינין והלב בגודלו תקין.
    אין עדות לנוזל פריקרדיאלי.
    דפנות עובי תקין.
    תפקוד דיאסטטולי חדר שמאל-תקין.
    פרוזדורים וחדרים תקין בגודלם.
    חדר ימין תקין בגודל ותפקוד.

    כלל הבדיקות ברוך ה' תקינות!
    למרות זאת מידי פעם הנני מרגיש פעימות מוקדמות.
    ולאחרונה חש תחושת של "פרפור" בלב למשך 5-6 שניות עם תחושת מחנק בגרון וקצה הלב חוזר להיות רגיל כמו שהיה בשנייה אחת.
    ממש הרגשה של דופק בעוצמה חלשה במהירות של 160 פעימות לפחות למשך כמה שניות וברגע אחד הכל נעלם והדופק חוזר להיות 60.
    מה האבחנה לדברים מסוג זה?? בהולטר לא מוצאים כלום.

    כל מה שאני מתאר מגיע ללא מאמץ ובעיקר במצב שכיבה וללא כל לחץ או סטרס.
    הפעימות המוקדמות הן מידי פעם ופחות מטרידות אותי מאחר והנני יודע כי הן על רקע של לחץ ומתח.
    ברצוני להוסיף ולהגיד כי אני באמת בחור לחוץ וחיי חיים מלאי מתח ועצבים לצערי, לומד באוניברסיטה ועובד המון.
    האם כל הענין באמת על רקע של לחץ ומתח או שאולי ומדובר בעניין לבבי.

    כל הבדיקות לאורך התקופה מגיל 14 תקינות לחלוטין!
    ואני מבצע מדידות של לחץ דם בבית לעיתים קרובות וגם במרפאה בקופת החולים והוא תקין כברכ מאחר ולמדתי להתמודד עם עניין החרדה.
    אבל בקשר ללב אני קצת מוטרד מבעיות.
    אשמח לעזרתכם ועצתכם בעניין.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    20/03/2017

    כדי לאבחן האם הארועים של דופק בקצב 160 נובעים מהפרעת קצב צריך להקליט את קצב לב באותו זמן. לשם כך קיים מכשיר בשם לופ רקורדר שניתן לקבל למשך חודש או יותר ולהקליט רישום אקג בזמן הסמפטומים. יש לפנות לקרדיולוג לשם קבלת הפניה למכשיר.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • האם הגיוני

    חנניה
    20/03/2017

    האם הגיוני שלאור כל התוצאות התקינות לאורך השנים מדובר באירועים על רקע לחץ וחרדה בלבד?
    או שאולי אכן מקרים כאלו אכן קשורים בבעיות לבביות?
    זה מופיע ממש לעיתים רחוקות ובעיקר בזמנים של "אחרי" לחץ אוב בזמן של סטרס.
    אני מרגיש היפוכונדר ממש לאור כל זה שהבדיקות תקינות ואני עדיין באמת מרגיש את הקפיצות האלו בדופק למשך מספר שניות

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    20/03/2017

    יתכן שנובע מלחץ אבל כדי להיות בטוח צריך לתעד רישום אקג בזמן סמפטומים כפי שהסברתי.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תופעות לוואי אחרי מיוקרדיטיס
    שרון
    17/03/2017

    שלום רב, הבן שלי (בן 35) לקה במיוקרדיטיס ויראלי לפני שבועיים. הוא כרגע בחופש מחלה ומקבל תרופות :cardiloc - enaladex . כרגע הוא סובל מכאבים חולפים וחוזרים ביד ימין (שם עשו את הצנתור) וכאבים מפושטים ברגליים. האם זה קשור למחלה והאם יש מקום לדאגה או שזה לא קשור והאם כדאי ללכת לרופא או לחכות שזה יחלוף מעצמו ?

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מיוקרדיטיס

    ד''ר רוברט הפנר
    20/03/2017

    אתה מתאר תלונות שיכולות להתאים לשפעת. לא קשור למיוקרדיטיס

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תופעות לוואי אחרי מיוקרדיטיס

    שרון
    20/03/2017

    או קיי תודה רבה

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • אטלקטזיס // ניתוח לב להחלפת אאורטה לאחר דיסקציה
    אליה
    19/03/2017

    היי אבי עבר ניתוח חירום בעקבות דיסקציה של ההאורטה העולה. עכשיו, כ4 שבועות אחרי, מצאו בצילום רנטגן אטלקטזיס בריאה השמאלית. לא יודעת אם אני בפורום הנכון, אך אשמח לדעת אם מדובר במשהו מדאיג ואם טיפול אנטיביוטי מספיק במקרה זה?

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • אטלקטזיס

    ד''ר רוברט הפנר
    20/03/2017

    זהו ממצא שכיח
    לא בטוח שאנטיביוטיקה עוזרת, כן מומלצת פיזיוטרפיה נשימתית.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • הסתיידות של מסתם אורטלי
    הילה
    16/03/2017

    בת 55 ברקע PVD בבדיקת אקו במאמץ נמצא: מסתם אורטלי מסוייד, אי ספיקה טריקוספידלית מינמלית. מבקשת לדעת מה המשמעות והאם יש צורך בטיפול או האם יש צורך במעקב של רופא קרדיולוג.
    בתודה מראש
    הילה

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    16/03/2017

    מסתם מסוייד ללא הצרות או דליפה אינו גורם לסמפטומים ומצריך מעקב בלבד כפעם בשנה.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • ילד בן 14 התעלף בבית ספר פעמיים אחד ביום רביעי והשני ביום שני הפרש של4 ימים
    סיגלית 37
    16/03/2017

    שלום רב,
    יש לי בן הוא בגיל 14,הוא בריא לא לוקח תרופות קבועות,
    אחרי כמה ימים מסיום המבחנים שלו בבית הספר,באמצע השיעור הרגיש חולשה בידיים ורגליים והפך לצבע אדום אדום בגוף ובפנים לפי דברי המורה,הוא לא איבד את ההכרה ,ולפי מה שאומר לי הוא ראה צבעים של ירוק אדום בעיניים ומטושטש,נלקח לבית חולים ,אין חום,לחץ דם תקין ,דפוקות לב תקין ועשו akg ויצא תקין,בכל זאת הופנו אותי לקרדיולוג ילדים
    אבחונות:
    Recurrent, suspected syncope.1
    2.M.p vasovovagal phenomenon
    אשמח לדעת מה זה אומר בדיוק?
    ואשמח להתייעצות שלך למקרה
    תודה מראש

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • סינקופה וגאלי

    פרופ' דוד רוט
    16/03/2017

    סינקופה היא איבוד הכרה זמני. אחת הסיבות היא רפלקס עצבי (וגאלי) סיבה זו אינה מסוכנת. לפי תאורך בנך לא איבד הכרה ואם כך לא מדובר בסינקופה.
    בכל מקרה כדאי לפנות לקרדיולוג ילדים להערכה.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תוצאות מעקב אקו לב
    סם
    13/03/2017

    היי באקו לב שבוצע לפני מעל שנה יצא תפקוד של 36% כל השאר היה תקין, באקו שבוצע בשבוע שעבר עלה התפקוד ל 55% (לאחר כושר גופני שהומלץ לי) אך רשום: תפקוד סיסטולי גלובלי- התכווצות גלובלית בגבול התחתון של הנורמה. חדר שמאל: אפקס מעט טרבקולארי מסתם מיטרלי: אי ספיקה קלה מסתם טריקוספידלי: אי ספיקה טריויאלית. השאר תקין. מה זה אומר למעשה? אשמח לעזרה (להרגעה עד שיגיע תאריך התור לרופא) תודה רבה סם

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • אקו

    ד''ר רוברט הפנר
    13/03/2017

    מה שכתבת זה מה שזה אומר. הרי את הנבדק אני לא מכיר.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • אקו לב מעקב ....................................

    סם
    14/03/2017

    וואו ממש תודה
    תשובה ממש סימפטית

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • דופק מהיר וכאבים בחזה לאחר פרפור פרוזדורים
    רועי
    10/03/2017

    שלום,

    מתנצל מראש על המלל הרב -

    אני בן 28, רזה ובריא בדר"כ. בנובמבר האחרון היה לי פרפור פרוזדורים חד"פ על רקע הרעלת אלכוהול (אחי התחתן והגזמתי). אני שותה פעם בחצי שנה בערך.
    בליל החתונה, בחזרתי לביתי, לבי החל לפעול מהר מאד ובאופן לא סדיר. לאחר 16 שעות מתחילת הפרפור פקדתי את מוקד האבחון המהיר של ה"כללית" ושם אובחן הפרפור רשמית ונשלחתי לביה"ח. בביה"ח נבדק הדי-דימר וכמה שעות לאחר מכן קיבלתי עירוי של פרוקור. אושפזתי בפנימית ולקראת הבוקר קיבלתי מנה נוספת של פרוקור (סה"כ 1200 יחידות, אם זכרוני אינו מטעני).
    מאחר והפרפור מיאן מלחדול הוחלט לתת שוק חשמלי - ומיד לפני הפרוצדורה הדופק חזר להיות סדיר וחצי שעה לאחר מכן השתחררתי (36 שעות לאחר שהחל הפרפור, כאשר הדופע נע רב הזמן בין 140 ל-200 פעימות לד').
    למרות שעבר והדופק כבר היה סדיר, החזה שלי המשיך לכאוב מאד והרגשתי את דפיקות הלב בצורה מאד חזרה.
    בימים שלאחר מכן התקשיתי מאד לנשום ופקדתי מס' פעמים את מוקד האבחון המהיר בקופה"ח וכן פעם אחת את המיון - שם הוחלט לתת לי לוסק (דיוויחתי גם על צרבת) מאחר והאק"ג והטרופונין היו תקינים (אם הבנתי נכון).

    לצערי התופעה לא חלפה ואני חווה על בסיס יומי דופק גבוה במנוחה (לעתים מעל 100). המקרים הגרועים ביותר הם במהלך או לאחר מקלחת כאשר הדופק שלי נוסק מעלה (לדעתי מעל 140, בקלות), וכן בפעילות גופנית מתונה כמו עלייה במדרגות.
    כמובן שבמהלך הברירורים הרופא החל מציע אופציה של "בירור רגשי". בהזדמנות זו אציין שאני רגוע לחלוטין ולא חרד, כמו כן אני לא מוצא כל סיבה שאיזו חרדה מסתורית תקפה אותי מיד לאחר הפרפור...

    אני אובד עצות. עברתי אקו לב שהיה תקין. קיבלתי הולטר ובטיפשותי החלטתי שכל זמן שהוא עליי אשתדל שלא להתאמץ כדי שלא יפול. מבחן המאמץ, משום מה, היה תקין. בבדיקה בעזרת ססטוסקופ הריאות נשמעות נקיות, נשימה בועית וכיו"ב. סטורציה תקינה לרוב (מעל 95).

    מה זה יכול להיות? זה גומר אותי. בעיון קטן באינטרנט הבנתי שפרפור שכזה יכול לזמן קריש שיהכול לגרום לתסחיף ריאתי, זאת אופציה? מהם הסיבוכים האפשריים? היכן עליי לבדוק? אני לא מסוגל להתקלח או לרוץ 100 מ' מבלי להתנשף אחרי זה ולשבת דקות ארוכות עד שהדופק חוזר לנורמה וכמובן שהרופא כבר חותר לכיוון הרגשי למרות שהדבר בהחלט לא מצוי שם.
    אפילו לצחצח שיניים קשה לי מבלי לעצור, כי השרירים מתעייפים וידי מתחילה לכאוב.
    התופעה החלה באופן נחרץ בעת או מיד לאחר הפרפור.

    אודה על עזרה בנושא,
    חג שמח,
    רועי

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מלל

    ד''ר רוברט הפנר
    10/03/2017

    אכן. לא אקרא את זה. נא לצמצם

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פרפור

    ד''ר רוברט הפנר
    11/03/2017

    פרפור לא גורם אף פעם לתסחיף ראתי.
    מציע שתחזור על אקו לב, הולטר וארגומטריה ותפנה עם התוצאות לקרדיולוג

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה





ימים ושעות קבלה

מודיעין עילית שדרות יחזקאל 2
טלפון:
שעות קבלה:

16:00 - 19:00
מודיעין-מכבים-רעות ערער 9 בית הרופאים
טלפון:
שעות קבלה:

16:00 - 20:00

16:00 - 20:00
רחוב הזיתים 96 גבעת שמואל
טלפון:
שעות קבלה:

15:00 - 20:00

פניה אישית אל פרופ' דוד רוט

מלא טופס זה ופנה אל פרופ' דוד רוט