ד"ר רועי רמי משיח

תחומי התמחות: יילוד וגינקולוגיה
דירוג: 4.00 מתוך 9 הצבעות
התקבלו 9 דירוגים בציון ממוצע 4.00 מתוך 5
לדרוג ד"ר רועי רמי משיח לחץ/י כאן
צפיות: 422
23 שנות ותק
 רמת גן

סגן מנהל מחלקה גינקולוגית, אחראי על תחום רובוטיקה גינקולוגית ועל המרכז להכשרה באנדוסקופיה גינקולוגית במרכז הרפואי שיבא, תל השומר בוגר בי"ס לרפואה ע"ש סאקלר, אוניברסיטת ת"א. התמחה בבי"ח ליולדות ע"ש ליס, מרכז רפואי איכילוב. התמחות על בנושא אנדוסקופיה גינקולוגית בצרפת.

תחומי התמחות

  • יילוד וגינקולוגיה

לעדכון פרטי עמוד זה...




שרירנים ברחם - מיומה

הוספת הודעה לפורום
אם את/ה רוצה שנחזור אליך
תמונה
 
  • האם הבדיקה תקינה?
    מיכל
    18/10/2017

    היי...מנסים להיכנס להיריון..ללא הצלחה..בעלי עשה בדיקת זרע ..מחיטוט באינטרנט הבנתי שהמורפולוגיה לא תקינה..האם הבדיקה אכן לא תקינה? צירפתי קובץ..רודה לך אם תסיר ספק מליבי..


    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • לא ניתן לראות שום דבר בציךןם זה

    פרופ' יונה תדיר
    19/10/2017

    לא ניתן לראות שום דבר בציךןם זה

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • 2 פוליפים ברחם. אי פיריון
    יעל
    18/10/2017

    היי..בת 31 ללא הריונות מנסה להיכנס להיריון מזה שנתיים כל הבדיקות תקינות..בבדיקה אקראית נמצאו 2 פוליפים שטוחים צמודים האחד 12 מ"מ "בדופן ימין תחתון" והשני 3 מ"מ . יש לי כמה שאלות : האם יש סיכוי שיש הפרעה להשרשה למרות שזוהי פעולה אקראית ומן הסתם ברחם יש מספיק מקום...? בהיסטרוסקופיה הרופא אמר שהפוליפ נראה כשפיר ואין מה לדאוג..האם הסתכלות שכזאת היא ודאית במידת מסויימת? אני ממש בלחץ מהעניין של הפוליפ פוחדת מטעויות באבחנה ולא מעוניינת שייקחו ביופסיה אני יודעת שב 99 אחוז זה אכן שפיר..האם יש אופציה כזאת שאני חותמת על טופס שבו אני מאשרת הוצאת פוליפ בלי ביופסיה? שאלה אחרונה...האם רצוי להוריד קודם את הפוליפ ורק אז טיפול הורמנלי? או הפוך ...לנסות קודם טיפולים הורמנליים לפני הסרת הפוליפ..לפחות פעם או פעמיים? פוחדת שאולי ההורמנים מסוגלים לגרום לפוליפ לשנות "אופי" אודה לך אם תעזור לי לקבל החלטות..מיואשת ..בברכה יעל. נ.ב מצרפת תמונה של צילום רחם.


    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פוליפ ופוריות.

    פרופ' יונה תדיר
    18/10/2017

    התשובה לשאלתך פשוטה וברורה. השאלה אינה גודל הפוליפ, או ממאירות. הוא לא ישתנה בעקבות טיפול הורמונלי ותשכחי מסכנת הממאירות. בכנס האמריקאי שהיה בשבוע שעבר בפילדלפיה על נושא זה הומלץ שמשיקולי ממאירות אין צורך בכלל להוציא פוליפים. אבל בהקשר לפוריות זה פועל כגוף זר ברחם וסביר להניח שמפריע להשרשת העובר. חלל הרחם קטן מאד (משולש של כ 3*3*3 ס״מ). וחשוב מכל, הוצאתו קלה ופשוטה.
    בהצלחה, פרופ׳ יונה תדיר

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • ניתוח ברחם

    יעל
    18/10/2017

    תודה רבה על המענה..הצלחת להרגיע אותי..בכל מקרה אשאל שוב לדעתך אולי לנסות חודש קודם טיפול הורמונלי ואם לא יילך אז אוציא את הפוליפ? זה אופציה לדעתך..עד שקיבלתי החלטה להוציא אותו הרופאת פוריות שלי ערערה אותי ואמרה " תנסי טיפולים הורמונליים ואם לא יצליחו נחזור לפוליפ" והוסיפה..." אני לא ממהרת לשלוח רחם לניתוח" מהסיבה שאם יעשו נזק אין דרך חזרה..מאז המשפט מהדהד לי בראש..קפואה וא מצליחה לקבל החלטה שאלה נוספת האם הוצאת פוליפ זה על הדרך כמו פיפל( פציעה של רירית הרחם)?..תודה..

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • וסת במשך כ-12-15 ימים
    רחל פרידמן
    12/10/2017

    בת 28 לא נשואה בעבר נטלתי גלולות , מזה כשנתיים ללא גלולות. ב6 חודשים אחרונים וסת נמשך 12-15 ימים מלווה בכאבי בטן תחתונה . ניגשתי לרופאה ששלחה לבדיקות דם הורמונליות ,עפי תוצאות הבדיקות , הכל תקין. המליצה על גלולות לטיפול בתופעה. התחלתי לקחת מינולט במהלך הוסת ובמשך 4 ימים , הפסקתי עקב בחילות וחוסר תאבון , הוסת הפסיק ליומיים וחזר במלא העוצמה דימום מאוד חזק. סהכ אני ב וסת מ-1/10 עד היום וכולל ( 12/10) . שאלתי , היתכן שיש לי שרירן או ציסטה או בעיה אחרת והאם לא כדאי לשלול באמצעות US. דבר נוסף איזה טיפול רצוי (שלא בדרך של גלולות) ומה הסיבה לתופעה זו. תודה רבה

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • אבחנה תחילה

    פרופ' יונה תדיר
    12/10/2017

    אין הגיון בדיון על טיפול לפני שיש אבחנה. ואכן, מה שצריך לעשות זו בדיקת אוטלרהזאונד גינקולוגי כדי לראות מה הסיבה למה שאת מתארת.
    פרופ׳ יונה תדיר

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • דבר ראשון - אולטרהסאונד

    פרופ' יונה תדיר
    18/10/2017

    אין החלטה על טיפול ללא אבחנה ואולטרהסאונד זה הדבר הראשון שצריך לעשות לצורך קידום אבחנה.
    פרופ׳ יונה תדיר

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מיומה , פתיחת בטן? לפרוסקופית או בכלל איסמי ה?
    נורית
    03/10/2017

    בת 54 מיומה גדולה בדופן העליון של הרחל כבר בקו הטבור .גודל 11 סמ ללא סימפטומים . מתלבטת כמו כל אישה במצבי . מבקשת שימור רחם , אם ניתוח לכריתת מיומה תלוי במיומנות של המנתח לשיטה לפרוסקופית או פתיחת בטן אס היכן הרשימה של המומחים לכריתה לפרוסקופית שתהיה נגישה לנו ? אם מדובר במיומה גדולה אני מבינה שישנה אפשרות לניתוח בשלבים ? האם מוכר לך ?
    ובכלל מנ האילוץ הרפואי לכרות מיומות ? לי זה מפריע אסטטית אך הבנתי שהניתוח לא יחזיר לי את הבטן השטוחה ?תודה רבה

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • האם ינתוח ? ואיזה ניתוח?

    פרופ' יונה תדיר
    04/10/2017

    רחם שרירני בגודל כזה מחייב אכן טיפול. לא מדובר רק באסתטיקה אלא בפגיעה באברים פנימיים. לא ניתן להשיב על שאלה זו באופן מלא בהעדר פרטים כגון קצב גידול המיומה? באיזה פרק זמן? מידע חשוב במיוחד בגילך. הטיפול בתרופה עשוי לסייע בהקטנת המיומה אבל יש לוודא שאכן, השארת המיומה ללא כריתה לא עלולה לפגוע בבריאותך. לשאלה האם תחזור הבטן לקדמותה, הדבר תלוי במבנה גוף, גובה, ומשקל. פרופ׳ יונה תדיר

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה לפרופ תדיר

    נורית
    04/10/2017

    קצב הגידול הינו 2סמ בשנה , ועדיין השאלה מה עדיף.
    לפרוסקופי איפשר לעדות בשלבים? פתיחת בטן לכל הדעות היא טראומטית . איסמיה תתאים למרות שאין דימומים?

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • לפרוסקופיה או פתיחת בטן?

    פרופ' יונה תדיר
    04/10/2017

    לפרוסקופיה אינה ניתנת לביצוע בשלבים. ניתוח בשלבים אפשרי הביסטרו סקופיה אבל זה לא רלוונטי לבעייתם עקב גודל ומיקום הגידול. בלפרוסקופיה מדובר בגישה כירורגית של כניסה לחלל הבטן דרך מספר נקבים קטנים והפרדת המיומה מהרחם. הפרדה לפרוסקופית של מיומה בגודל זה תלויה במיקומה בשכבות הרחם והיא מחייבת מיומנות רבה. לא ניתן לדעת בדרך זו אם אכן, את מתאימה לגישה כירורגית זו. הטיפול התרופתי באיסמיה שהוא חדש יחסית מיועד אמנם להפחתת תסמיני דמם על רקע של מיומות תוך כדי הקטנה הדרגתית של גודל המיומה. לא ניתן להעריך מראש מה תהיה מידת ההקטנה בנפח השרירן. בגילך צפויה כניסה לגיל המעבר והשריון יקטן בהדרגה. יחד עם זאת עליך לדעת שהטיפול היחיד בו ניתן לדעת מה טיבו של הגידול הוא רק בניתוח. לפיכך עומדות בפניך מספר דילמות ופתרונות בצידן.
    בהצלחה. פרופ. תדיר

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מעקה הדמייתי רציף

    נורית
    04/10/2017

    אמי מקפידה על מעקב הדמייתי מידי חצי שינה .
    סרקומה נראית וצומחת בקצב אחר לכן אני חייבת לתהות איך זה שמדינה מפותחת כל כך כמו שלנו תחום ניתוחי הגשים אינו כך . מדוע הכירורגים אינם מיומנים בניתוחים לפרוסקופיה עם שכיחות כל כך גבוהה של מיומות ? למה תמיד פתיחת בטן ? הרי גם אתה פרופ תדיר יודע שבאנגליה למשל מבצעים ניתוחים לפרס קופים בנשים גם עם מיומות גדולות ? אז מדוע לא להתאמן ? עצוב שאנחנו הנשים מקבלות יחס כזה אצלנו בארץ .

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • כירורגיה גינקולוגית בישראל

    פרופ' יונה תדיר
    05/10/2017

    שאלתך מכילה פרטים שחלקם אינם מדוייקים. נכון הדבר שסרקומה גדלה בד״כ בקצב מהיר יותר, אבל זה לא קשור לשאלה אם נכון לבתע ניתוח בלפרוסקופיה או בבטן פתוחה. זה קשור רק למצבים בהם המיומה מקופלת באופן שמרני, ללא ניתוח (איסמיה או צינתור). רפואת הנשים בישראל, והכירורגיה הגינקולוגית בישראל הן מהמתקדמות בעולם. הדוגמא שנתת (אנגליה) וודאי אינה נכונה. במשך שנים צרפת הייתה מוקד המצויינות, אבל זה כבר לא רלוונטי כיום. יש בישראל מנתחים גינקולוגים מצויינים והשאלה מה הגודל האופטימלי תלויה אמנם גם במיומנות המנתחים, אבל מעל גודל מסויים מדובר בסיבוכים שאינם מצדיקים גישה לפרוסקופית. במצבים מסויימים של גודל ומיקום השרירן/ים יותר בטוח ויותר נכון לבצע את הניתוח בבטן פתוחה ואין זה נכון להסיק מתוך חרדות אישיות, שאינן מוצדקות, על איכות הכירורגיה הגינקולוגית בישראל. רמת הטיפול שנשים בישראל מקבלות הוא מהטובים בעולם.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תודה על התשובות המהירות

    מורית
    05/10/2017

    תודה על תשובותיך המהירות אפילו בחג :).
    לא ציינתי שאני שייכת לצוות רפואי בהית חולים גדול בארץ. לצערי רופאי נשים כירורגים מודים שאין להם את המיומנות בבניתוחי כריתה לפרוסקופיים . אפילו שרל
    י לפנות לרופא כירורג רגיל שיסכים לבצע עבורי ניתוח לפרוסקופי דל כריתת מיומות . לטענתו בשל אי יכולתו ואי מיומנות גניקולוגית עדיף שאמשיך לעשות תרגילי בטן . העל מקרה כדי להתקדם אודה מאוד אם תוכל להמליץ הפני על רופא בתחום שלך מומחה הלפרוסקופית ניתוחית . החשד דלי מפתיחת בטן הוא מוצדק פרופ תדיר . תודה

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • לפרוסקופיה לא בשלבים

    פרופ' יונה תדיר
    08/10/2017

    לפרוסקופיה אינה ניתנת לביצוע בשלבים. זאת, בניגוד להיסטרוס׳ופיה (שהיא ניתוח המבוצע דרך צואר הרחם לשרירים המצויים בחלל הרחם). בגדלים מסויימים של שרירנים ניתוח לפרוסקופי עלול להיות יותר מסוכן ורו-א/ה מיומנים/ְ בתחום זה יבהיר לך למה את יותר מתאימה. בהתחלה. -רופ׳ יונה תדיר

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה לנורית.

    פרופ' יונה תדיר
    10/10/2017

    עם כל כוונותי הטובות לסייע בקבלת החלטות, מצבך מורכב מכדי לרדת לעומק הדילמות העומדות בפניך (בדרך זו) להבנת כל אחת מהחלופות הטיפוליות העומדות לפניך. בהכללה ייאמר: א. נראה שאת שייכת לקבוצת הנשים הצעירות יחסית שנוטות לפתח שרירנים, שוב ושוב, ולא שרירנים בודד אחד. יש דבר כזה וזו עובדה החייבת להילקח בחשבון בכל תכנית טיפול. ב. מתוך היכרות רבה עם אסמיה, הטיפול התרופתי אינו מיועד לנשים במצבך, ודאי לא כתחליף לניתוח. בספק רב אם כמקדים לניתוח. ג. טוב שלא ביצעת בעבר את הצינתר. בגילך ובהעדר ילודה בעבר זה צנתור אינו הטיפול המתאים לך. ד. להרות עם שרירנים כפי שמתואר בדו״ח המצורף זה אינה החלטה נכונה. ה. יש לתזמן היטב את מועד הנתוח, וסוג הניתוח, בהתאם למועד ההריון הצפוי ולא להמתין זמן רב. בהצלחה. פרופ. יונה תדיר

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • הבנת תהליך בחירת הטיפול

    פרופ' יונה תדיר
    10/10/2017

    עם כל כוונותי הטובות לסייע בקבלת החלטות, מצבך מורכב מכדי לרדת לעומק הדילמות העומדות בפניך (בדרך זו) להבנת כל אחת מהחלופות הטיפוליות העומדות לפניך. בהכללה ייאמר: א. נראה שאת שייכת לקבוצת הנשים הצעירות יחסית שנוטות לפתח שרירנים, שוב ושוב, ולא שרירנים בודד אחד. יש דבר כזה וזו עובדה החייבת להילקח בחשבון בכל תכנית טיפול. ב. מתוך היכרות רבה עם אסמיה, הטיפול התרופתי אינו מיועד לנשים במצבך, ודאי לא כתחליף לניתוח. בספק רב אם כמקדים לניתוח. ג. טוב שלא ביצעת בעבר את הצינתר. בגילך ובהעדר ילודה בעבר זה צנתור אינו הטיפול המתאים לך. ד. להרות עם שרירנים כפי שמתואר בדו״ח המצורף זה אינה החלטה נכונה. ה. יש לתזמן היטב את מועד הנתוח, וסוג הניתוח, בהתאם למועד ההריון הצפוי ולא להמתין זמן רב. בהצלחה. פרופ. יונה תדיר

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • התייעצות - חוות דעת אחרי ניתוח
    דפנה
    01/10/2017

    שלום רב,

    לפני 6 שנים עברתי ניתוח כירורגי להוצאת 2 מיומות.
    בשנה האחרונה חזרו לי כאבים מאוד חזקים כשבוע לפני מחזור הכוללים זרמים בגב, וכאבים חדים מאוד מאוד בבטן תחתונה שגורמים לי לשיתוק ממש ומונעים ממני תזוזה.
    פניתי לרופא מומחה בהדסה (ד"ר דוד שווקי) לבדוק אפשרויות לניתוח. הסיכום שלו מצורף בקובץ שצירפתי. במקביל לאחר ישיבת הצוות הוא הציע לי לנסות לקחת את הכדור של אסמיה. השאלות שלי הן כך:
    1. האם יש סיכוי שנטילת הכדור אכן ימנעו ממני לעבור ניתוח נוסף? או בכיוון אחר, מה גודל ההצלחה של הכדור בשנים האחרונות?
    2. אם אני בוחרת לא לנתח, האם קיים חשש לפריון עם מיומות ברחם?

    אודה מאוד להתייחסות.


    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פרטים נוספים

    פרופ' יונה תדיר
    04/10/2017

    טיפול תרופתי באיסמיה לא אמור לפגוע באפשרות לנתח אבל לא ניתן להתייחס לשאלתך ללא מידע כגון: מה גילך? חידות בעבר? תכניות ילודה בעתיד? ומתי בכוונתך ללדת?
    פרופ׳ יונה תדיר

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תגובה

    דפנה
    10/10/2017

    שלום רב פרופ׳ תדיר.
    גילי 32. השאיפה שלי היא להיכנס להריון בשנה הקרובה.
    לא עברתי לידות בעבר.
    מתוך נסיונך המקצועי, האם יש אפשרות להיכנס להריון עם המיומות ברחם? האם יש בכך סיכונים?
    האם כדאי לנסות את האסמיה? האם האסמיה יכול לסייע במניעת ניתוח להוצאת מיומות?
    אודה מאוד לתגובתך.
    תודה

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • שאלה על סוגי שרירנים
    מישהי
    05/09/2017

    שלום רב,
    איבחנו אצלי שרירן סימפלסטי ורציתי לברר מה בדיוק זה אומר ובמה הוא שונה משרירנים אחרים.
    בנוסף, נערכו שתי ביופסיות לשרירן הזה (בשתי היסטרוסקופיות ניתוחיות שונות) אך הראשונה יצאה תקינה. איך זה אפשרי?
    תודה רבה!

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מונח שגוי

    פרופ' יונה תדיר
    05/09/2017

    1. אין דבר כזה שנקרא שרירן סימפלסטי. נראה שמדובר בטעות כתיב שלך או של המקור ממנו העתק מינוח זה. 2. היסטרוסקופיות ניתוחיות, כוונתך שהן הוצאו ונשלחו לבדיקה? כי לא מקובל לבצע ביופסיה למיומה. בכל מקרה, המונח כן תקין או לא תקין אינו מונח רפואי. ולכן לא ניתן לתת תשובה עניינית.
    פרופ׳ יונה תדיר

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • הפלות חוזרות אחרי I've כאבים בבטן שמאל למטה
    ורד
    05/09/2017

    סליחה אנסה להיות מדויקת יותר.כל המספרים הם במילימטר
    מצרפת את הפיענוח עצמו


    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מענה לדו״ח הבדיקה

    פרופ' יונה תדיר
    05/09/2017

    לא ניתן לתת מענה ברור לאפשרויות של מקור כאב, וכיוב׳, על סמך בדיקה אחת ללא ידע נוסף על סוג הכאב, מיקומו, מתי מופיע וכיצד חולף, וכיוב׳. אולם עכשיו, לאחר העברת תשובת הבדיקה המלאה, נראה שמדובר בגודל רחם תקין, שרירנים קטנים מאד, במיקום שאינו דוחק את חלל הרחם, וקרוב לוודאי שלא זה מקור הכאבים או סיבה להריונות כושלים.
    פרופ׳ יונה תדיר

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • הפלות חוזרות אחרי ivff כאבים בטן שמאל תחתונה
    ורד
    04/09/2017

    שלום.בת 42 יש לי ילדה בריאה ואחר כך שלושה הפלות רצופות מהפלה אחרונה מלפני חודשים כאבים בטן שמאל למטה.היום עברתי בדיקת אולטרסאונד ממצאים: רחם 59*53*54
    צוואר רחם 8
    שלושה שרירנים שרירן דופן קדמי אינטרסטרומנטלי מורלי 23*29 עשיר בכלי דם ללא זרימה פתולוגית שרירן דופן קדמי 10 אינסטרומנטלי ושרירן בגודל 8 בפונדוס.שחלה ימיני תקינה שמאלית 28*18 יש ממצא בגוד
    ל 14 עם נוזל עכור מתאים לדימום בגופים צהוב
    יש מעט נוזל דוגלאס
    לא נצפתה זרימה פתולוגית

    האם יכול להסביר כאבים והפלות חוזרות
    האם יש צורך בטיפול ואו בבירור נוסף

    תודה רבה

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תאור לא ברור של שאלתך

    פרופ' יונה תדיר
    05/09/2017

    לא ניתן להשיב על שאלתך מאחר ואת משתמשת במונחים לא ברורים, ובמספרים ללא יחידות כגון 8, או 14, בלי לציין מה זה? (מילימטרים? סנטימטרים? וכיוב׳). כדי לקבל מענה ראוי יש לנסח את השאלות בצורה ברורה ככל שניתן. צוואר רחם 8 ??? ממצא בגוד 14 ???
    פרופ׳ תדיר

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • הפלות חוזרות אחרי ivff כאבים בטן שמאל תחתונה
    ורד
    04/09/2017

    שלום.בת 42 יש לי ילדה בריאה ואחר כך שלושה הפלות רצופות מהפלה אחרונה מלפני חודשים כאבים בטן שמאל למטה.היום עברתי בדיקת אולטרסאונד ממצאים: רחם 59*53*54
    צוואר רחם 8
    שלושה שרירנים שרירן דופן קדמי אינטרסטרומנטלי מורלי 23*29 עשיר בכלי דם ללא זרימה פתולוגית שרירן דופן קדמי 10 אינסטרומנטלי ושרירן בגודל 8 בפונדוס.שחלה ימיני תקינה שמאלית 28*18 יש ממצא בגוד
    ל 14 עם נוזל עכור מתאים לדימום בגופים צהוב
    יש מעט נוזל דוגלאס
    לא נצפתה זרימה פתולוגית

    האם יכול להסביר כאבים והפלות חוזרות
    האם יש צורך בטיפול ואו בבירור נוסף

    תודה רבה

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • טיסה לאחר ניתוח לפרוסקופי
    מירב
    26/08/2017

    שלום רב,
    ברצוני לשאול כמה זמן מומלץ בד"כ להמתין לפני שניתן לטוס לחו"ל (טיסה של כ 5 שעות) , זאת לאחר ניתוח לפרוסקופי להוצאת שתי מיומות. האחת תוך דופנית בגודל כ 8 סמ והשניה סב סרוזית כ 3 סמ.
    אציין שלקח לי כחודש לחזור לעצמי לאחר הניתוח.
    והטיסה צפויה להיות כחודשיים לאחר הניתוח.
    האם מבחינה רפואית יש סיכון בכך?
    אשמח לתשובתך.
    מירב

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • טיסה לאחר ניתוח

    פרופ' יונה תדיר
    26/08/2017

    במצב רגיל אין וב בעיה לטוס לחו״ל חדשיים, ואפילו חודש, אחרי ניתוח לפרוסקופי. מה הוא ״מצב רגיל״? את זה צריך לדעת הרופא/ה שניתח/ה. אם מדובר במצב חריג שלאחר ניתוח.
    פרופ׳ תדיר

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מהי התנזלות שרירן

    מירב
    03/09/2017

    תודה רבה על תשובתך המהירה.
    יש לי שאלה נוספת:
    מהי התנזלות שרירן?
    האם זו תופעה שסביר שתופיע לאחר לפרוסקופיה להסרת שרירן תוך דופני?
    האם מקובל חודש לאחר ניתוח הופעת נוזלים? מה משמעות הדבר?

    בתודה מראש
    מירב

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • התנזלות שרירן

    פרופ' יונה תדיר
    03/09/2017

    אין שום קשר בין לפרוסקופיה להתנזלות שרירן. בלפרוסקופיה כורתים שרירן (או רחם) והתנזלות זה אחד התהליכים שעובר שרירין בשלבי שינוי גודל, נוון או היריון. פרופ׳ יונה תדיר

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה





ימים ושעות קבלה

ריינס 18 תל אביב
טלפון:
שעות קבלה:

פניה אישית אל ד"ר רועי רמי משיח

מלא טופס זה ופנה אל ד"ר רועי רמי משיח