והנה, מתברר שלא צריך להמתין במשך עשור שלם על מנת לשנות עיצוב שיער ולהיות מודרני ואופנתי. לקראת עונת החורף של 2009/2010, ניתן לאמץ עיצוב שיער מקורי, כזה שיתאים במדויק לאופי האישי שלכם ויפזר מעט אווירה סקסית וחצופה.
למידע נוסף בנושא עיצוב שיער, איפור ועוד:
פורום שיער, עיצוב שיער, שיער יבש
פורום יופי
פורום איפור וטיפוח
פורום קוסמטיקה טבעית
פורום טיפולים אסתטיים בלייזר
שי אוזנה ויניב ארחה, מרשת מעצבי השיער של מישל מרסייה, ימרו שלושה מראות שונים לקראת חורף 2009/2010, המבוססים על הפילוסופיה הטוענת כי עיצוב השיער הטרנדי של השנה ימשיך את הקו השולט של השנה שעברה ויהיה מאוד קיצוני, החל משיער קצר במיוחד או נשי ביותר, סקסי מאוד או חלק לחלוטין.
1. מראה נערת המסיבות: Party girl. עיצוב שיער שזה משווה מראה מעט מוזר ו-Weird, המאופיין בשיער מנופח ולא נקי, פוני מאוד מוגדר - חתוך, ישר ומדויק על הגבות. הצבע, איך לא, הוא בייבי-בלונד, בשילוב גוון נחושת בהיר במיוחד.
2. BOB עדיין כאן. טרנד השיער הקצר ממשיך גם השנה, בקווים גיאומטריים, עם צבעים עזים וחזקים של אדום וסגול המשולבים יחד, יצרו מעצבי השיער של מישל מרסייה את מראה "אשת העסקים", הנאלצת להתלבש באופן אלגנטי, קלאסי וחורפי.
עיצוב השיער מאופיין בהתאם לאישיות של אשת עסקים ממולחת: הוא חלק מאוד, הקווים מודגשים ביתר שאת, והצבעים, כאמור, עושים את העבודה.

3. פיקסי קרופ pixie crop. טרנד הפיקסי קרופ החל בשנת 2008 כהמשך אבולוציוני טבעי לתספורת ה-BOB. אנו צפויים לראות אותו הרבה בעונה הקרובה. לאלו שמחפשות אופנה עכשווית ואינן חוששות לתת למספריים להוביל - זהו עיצוב שיער בשבילן, המציע שילוב מנצח בין צעיר ומגניב כשחותכים אותו נכון. החיתוך הנכון קשור לסגנון הכללי, כך שכל אחת ואחת יכולה להתאים את התספורת לעצמה ולאופייה האישי.
פיקסי קרופ הינו עיצוב שיער ייחודי ומתאים לבילויים בערב, לא לשעות היום. שיער קצר, חיתוכים (cuts) חדים וכימיה איכותית לשיער, שמשלבת גוונים אדומים וסגולים, יוצרים מראה מלוקק ודרמטי. את החלק העליון בחרו המעצבים להשאיר משוחרר וארוך, בשני אופציות- תנועה גלית או מפסול ואוונגרדי. המראה כולו מאוד נקי ומסודר.
למאמרים נוספים בנושא עיצוב שיער:
טיפוח שיער: מה אסור, מה דווקא עוזר
אילו צבעי שיער יכבשו אותנו בחורף
תספורות נשים: החורף הקרוב יהיה חם
צבעי שיער לחורף 2009: הגוון החום שולט!
עיצוב שיער, סתיו 2009: שיער אסוף חגיגי
איפור מלווה ומומלץ לסוגי עיצוב שיער פרועים
מכיוון שמדובר בעונת החורף, מומלץ להתאים איפור לעיצוב השיער הנבחר שישרה מראה חורפי קלאסי. הצבעים המומלצים הם בסגנון אפור מעושן, המשלב צבעים כהים וקרים כמו אפור, שחור וסגול כהה. המראה כולו, מהשיער ועד להופעה הכוללת, עומד להיות השנה מחויט ואלגנטי, כיאה לעונה הגשומה והקרירה.
עיצוב שיער: שי אוזנה ויניב ארחה
צילום: פיני סילוק
איפור: לנה מרטינוב
סטיילינג- עינב נפתלי וקרן אופיר
* המידע המופיע כאן אינו מהווה המלצה לנקיטת הליך רפואי כזה או אחר. כל המסתמך על המידע המוצג עושה זאת על אחריותו בלבד. הגלישה בכפוף לתנאי השימוש באתר
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)


