מידע רפואי
פורומים
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- פרקינסון, הפרעות תנועה
- רפואה סינית
- פטרת ציפורניים
- גוף נפש, רפואת גוף נפש
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- פסיכולוגיה ילדים
- רפואת משפחה
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- הפרעות קשב וריכוז
- ניתוחים קוסמטיים בנרתיק
- סרטן ילדים, המטואונקולוגיה ילדים
- הפרעות קצב הלב, הפרעות לב
- כושר גופני
- יוגה, מדיטציה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעת שיער לאחר שריפהחנה01/09/2023
בעקבות פיצוץ גז בבית, נשרף לי השיער, לא הקרקפת. האם מותר לי לצבוע אותו לאחר 20 יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - נשירת שיער חמורהמיטל09/10/2022
החלה לי לפתע ב 3 חודשים נשירת שיער מטורפת !!!! ממש 70 אחוז מהשיער ירד . מבקשת עזרה דחופה , מה אפשר לעשות , מה זה זריקות ביוטין ? . לפתע גם ניהיה לי התקף של פצעים בפנים בסנטר ומתחת , אקנה , אני מרגישה נורא , מי יכול לעזור לי ? לכוון ? . רופא עור יש רק עוד 3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבקשי בדיקה של בלוטת התריס
דנה15/10/2022תבקשי מהרופא משפחה בדיקת של הבלוטת תריס. לפעמים בעייה בצפקוד שלה עושה בעיות כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקרחות גנטית אצל ילדים - איך מטפלים?רונית16/08/2020
ילד בן 12.5 ששנה בערך בתהליך של התקרחות גנטית.
לאחר התייעצות עם רופאים ונוסה כמעט הכל למעט חומרים כימיים שזה סוג של מוצא אחרון..וגם זה לא בטוח יעזור...
מישהו חווה משהו כזה? ומניסיון יודע מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת גם תשןבה
גל18/08/2020אני אימא לשתי בנות שגם להן יש להן את הנטייה הגנטית להתקרחות. הילדה הבוגרת שלי בת 13 מגיל 6 חוותה מספר אירועי נשירה. הרופאים לא התייחסו אלי . אף אחד לא טרח לבדוק לה פריטין. שתי הבנות שלי חוות נשירה ומאבדות שיער כשהפריטין שלהן נמוך. בנוסף לשתיהן יש דלילות גנטית. לשתיהן עד גיל 6 יש שיער מלא מאוד ואז מתחיל לצערי תהליך של הידלדלות . הייתי ועדין אני הולכת ומתייעצת עם רופאי עור המתמחים בשיער . אני גם מפחדת לשים להן חומר כימי. אני אובדת עצות. לא מבינה למה זה קורה להן . מאוד כואב לי, ביחוד שמדובר על בנות. כואב לי שעוד מספר שנים הגדולה שלי תצטרך תוספת שיער. לא מצליחה להבין למה זה קורה. אני מאוד מקפידה שיאכלו בריא. אשמח גם להצעות שהן לא כימיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בנשירת שיער של Kerastaseסובלת מנשירה24/02/2010
שלום רב,
אני סובלת מנשירת שיער מעל לשנה. בבדיקות דם שעשיתי לפני מס' חודשים התגלה חוסר בברזל-51, טרנספרין גבוה 388, Ferritin נמוך-6, המוגלובין והמטקוריט טיפה נמוכים מהקו התחתון של הסקאלה.
אני לוקחת ברזל(פריפל)מזה כ-3 חודשים, והתחלתי לקחת HNS של סולגר.
הייתי אצל מעצב שיער שהציע לי לעשות טיפול אמפולות למשך 6 שבועות של Kerastase Aminexil GL M Package, שאמור לעצור הנשירה בתוך כשבועיים ולהצמיח שיער חדש, לדבריו, תוך טיפול משולב עם שמפו של קרסטס לחיטוי הקרקפת. לדבריו, יש לי קרקפת שומנית, קשקשים חומים וכן מקומות בקרקפת בהם אין צמיחה של שיער.
רציתי לשאול האם הטיפול בקרסטס יעיל? הטיפול הינו דיי יקר ואני מחפשת חוות דעת נוספת טרם אתחיל בו. אשמח לדעת מהם המרכיבים של האמפולות(מה שרשום באתר של לוריאל זה: Vitamin PP, GL, Arginine, Aminexil)
אם התשובה היא לא, האם אפשר להמליץ לי על טיפול אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
ד``ר אייל פרץ24/02/2010רמה נמוכה של ברזל הינה אחת הסיבות השכיחות לשיער. כל שעלייך לעשות לאחר שהשלמת טיפול בכדורי ברזל ל-3 חודשים הוא לבצע בדיקת דם לוודא שהרמה בנורמה (לעיתים למרות נטילת ברזל קיימת בעייה בספיגה). אם אכן רמת הברזל תוקנה יש צורך להמתין בסבלנות משום שהנשירה אמורה להשתפר בהדרגה אך לא באופן מיידי. ובנוגע לאמפולות אינני ממליץ גם אם לא היתה סיבה חד משמעית לנשירה. מושגים כמו חיטוי קרקפת, קרקפת שומנית וכד', אין בינם לנשירת שיער דבר וחצי דבר.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלת מנשירה
אפרת בן נון25/02/2010שלום לך
הטיפול באמפולות יכול להועיל אבל לא יפתור את הבעיה לעומק.חשוב להתייחס גם לאיזון הגוף.
אני מציעה להפגש עם טריקולוג מומחה לבריאות שיער שיאבחן את שיערך מצב הקרקפת וימליץ על טיפול משקם לשיערך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחת שיער לאחר תקופה ארוכה של נשירהאנונימית10/07/2019
שלום,
סבלתי מנשירת שיער במשך שנים, בשנים האחרונות התחלתי לטפל בעצמי בתזונה נכונה כולל אכילת בשר ותוספי ברזל, אחרי שהייתי צמחונית ואנמית מילדות. הנשירה נפסקה, אבל גם שנה אחרי שהתאזנתי, לא מתמלא לי השיער, שכרגע מאוד דליל בעיקר מקדימה. האם יש משהו שניתן לעשות בשביל לגרום לצמיחה?.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחת שיער
מור אפריאט13/07/2019שלום לך
שינוי תזונתי לפעמים לא מספיק ...
ברפואה הטעבעית ישנם
צמחי מרפא שיכולים לעודד צמיחת שיער
אך כמובן זה בהתאמה אישית לפי בדיקות דם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער מוגברת לאחר שימוש בכדורי רוטסז׳וליה23/09/2018
שלום רב!
הנני סובלת מזה זמן רב מנשירת שיער
הרופאה המליצה לי ליטול כדורי רוטס על מנת למנוע נשירה
הנני נוטלת את הכדורים כבר כמעט 5 חודשים
ומאז הנשירה רק החמירה לי ובנוסף השיער שלי נשבר לחתיכות קטנות נעשה מאוד דליל ואף יבש מאוד ולפני כן היה לי שיער שומני
אמרו לי שלא מומלץ להפסיק את הכדורים ולהמשיך ליטול אותם
אבל הנשירה פשוט נוראית ...
אני חייבת לציין שאין לי חוסר ב - B 12
יש לי המוגלובין קצת נמוך טופלתי בכדורי ברזל במשך תקופה ואני סובלת מתת פעילות של בלוטת הטריס
אבל אני מרגישה שהכדורי רוטס פשוט הרסו לי את השיער ממש במקום לסייע הנשירה רק מחמירה מפעם לפעם
ניסיתי לטפל בשיער בהמון דרכים לפני כן כגון בשמנים שמפו דברים טבעיים וכו וכלום לא עזר ! ואני חופפת את השיער באופן יומיומי !
אני כבר ממש נואשת ולא יודעת מה לעשות ...
רציתי לשאול האם כדאי להפסיק את הכדורים או להמשיך לקחת אותם ? והאם יש עוד משהו שאוכל לעשות ?
תודה רבה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער ורוטס
מור אפריאט30/09/2018שלום לך :
אני מבינה שאת חובה נשירת שיער .
אך לדעתי אין קשר לרוטס . יש קשר שאולי את לא מאובחנת נכון ולא מקבלת טיפול ישיר לגורם
חוסר דם ותת פעילות בלוטת התריס יכולים לגרום לנשירה מוגברת .
ממליצה לפנות ליעוץ רפואי או בתחום הרפואה הטבעית ולטפל מהשורש .
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה וקשקשים (סבוריאה?) בגבותרעות28/08/2018
כבר 9 חודשים שיש לי קשקשת וחצי שנה עם נשירה. ניסיתי שמן קיק, שמן קוקוס, משחות נגד פטריות ועוד
לאן לפנות ? נשירה רצינית בגבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער כתוצאה מסבוריאה
מור אפריאט28/08/2018שלום
קודם כל מומלץ להיבדק
ולהבין אם זו אכן סבוריאה .אם אכן זו סבוריאה היא עלולה לגרום לנשירה
עקב היובש והקשקשת .
ישנם עזרים טבעיים כמו
Sebo של קמדיס -שמפו
שיכול לעזור ולהרגי ע.
מומלץ לפנות לרופא ליעוץ או למטפל בתחום הרפואה המשחחמה ליעוץ והכוונה בצמחי מרפא .
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה לצמיחת סוג שיער אחראנונימית, 15.508/07/2018
שלום, אני בת 15.5 ולפני חודשיים בערך התחילה לי נשירת שיער... השיער נהיה דק יותר ואיבד את הנפח שהיה לו... סוג השיער שלי הוא חום מאוד כהה וחלק. בשבוע האחרון, אחרי תקופה קצרה של כדורי ויטמינים לנשירת שיער, התחילה צמיחה מחודשת... אבל חלק מהשערות החדשות שצומחות (ועדיין קצרצרות) נראות שחורות למעט מתולתלות, ממש כמו של אמא שלי... סוג השיער שלי משתנה..? או שככה השערה צומחת..? השיער שלי יחזור לעצמו ויהיה חום חלק כמו תמיד או יתחלף? תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
מור אפריאט22/07/2018שלום לך :
ציינת שהשתמשת בתוסף תזונה .
ואם כן באיזה ?
מאוד חשוב שתתני זמן לשיר הקצר להתארך
בדרך כלל השורש הוא יותר כהה ועם הזמן מתאזן .
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על צמחי מרפא עקב נשירהדנה21/03/2018
שלום
רציתי לדעת האם חצי שעה אחרי לקיחת האבקות אפשר לאכול? ואם אוכלים לא מנה בשרית,תוך כמה זמן אפשר לקחת את האבקות?
מחכה לעדכון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת צמחים
מור אפריאט07/05/2018אפשר לאכול חצי שעה אחרי לקיחת האבקות .
מומלץ ורצוי לקחת צמחים לפני האוכל .
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער רצינית ונסיגה בטיפולרחלי14/09/2017
שלום,
עברתי הרבה הפלות ויש לי נשירת שיער,אני מטופלת כחצי שנה בצמחי מרפא,רק אחרי חצי שנה היתה רגיעה של הנשירה במשך שבועיים,החודש יש לי איחור במחזור של כמה ימים ויש לי שוב נשירה רצינית,האם יכול להיות שבמהלך טיפול יש נסיגה?
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער רצינית
מור אפריאט16/10/2017שלום לך
ממה שתארת נראה שבעקבות הפלות
מרובות נוצרת נשירת שיער אגרסיבית כתוצאה
מחוסר איזון הורמונלי .
עפי מה שאת מתארת עדיין יש חוסר איזון וממליצה לך
להיאזר בסובלנות .
כמה ימים איחור יכולים להיות מהרבה סיבות
ממליצה לך לבדוק זאת .
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער מוגברת וממושכתט24/09/2017
שלום, אני בת 27, בריאה באופן כללי. לא צורכת תרופות. שנים סובלת מנשירת שיער מוגברת(מגיל 16 בערך), כמובן שניסיתי קפסולות שמיועדות לטיפול בנשירת שיער אך לא עוזר, אולי קצת האט אך הנשירה עדיין הייתה. כרגע אני לוקחת hr רוטס כבר 5 חודשים ולא משפיע ממש, תחילה כן אך נסיגה שוב. עשיתי בדיקות דם ויצא תקין. עוד שבועיים יש לי תור לרופא עור(הבנתי שרובם ממליצים על מינוקסידיל..שזה פתרון לא פתרון), וכבר לא יודעת מה צריכה לבקש(אולי בדיקות שלא יודעת על קיומן..), מניחה כי ינסה להמליץ לי תרופות שמתוגמל עליהם(.מסתבר שזה קיים ברפואה..)אך מחפשת כבר את הדבר שיעצור את זה סופית ולא זמנית, מרגיש לי כי חסרה מקצועיות בתחום זה ברפואה..זורקים סיבות(מתח, החלקות,גנטיקה..) מבלי לבדוק באמת. כי ברור לי שיש משהו לא תקין אצלי, אחרי סירוק מברשת מלאה שיער. ומפחדת שקיים חוסר של משהו שלא עולים עליו ובינתיים החוסר מצטבר וגדל, או מחלת עור כלשהי שמתבטא רק בנשירה ולא מודעת אליה. תודה מראש, וסורי על האורך, פשוט כבר על סף ייאוש מהדבר הזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער מוגברת
מור אפריאט16/10/2017יקירה שלום רב
תבקשי את הבדיקות הנל :
Iron
Ferritin
Testosterone
Androstenedione
Tsh
Dhea
B12
Folic acid
הבדיקות כוללות בדיקות הורמונליות
ממליצה לך לעשות אותם .
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא נשירת שיערחסוי14/07/2017
שלום , בת 15, אני בעלת שיער מלא וארוך. בדרך כלל אני לא מנשירה שיער אבל שמתי לב שמהלך השבועיים האחרונים השיער יבש ונושרות לי ה מ ו ן שערות אני אוכלת תקין ובריא , נוטלת רואקוטן במשך 10 חודשים ידוע לי שישנה תופעת לוואי שמנשירה שיער אך במהלך כל הטיפול לא קרתה לי התופעה הזאת אז מן הסתם שלא בחודש האחרון של הטיפול לכן אני כמעט ושוללת את האפשרות הזאת .. בנוסף זה פעם ראשונה שזה קורה לי מה לעשות כדי שהמצב ישתפר/ ממה זה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
מור אפריאט04/09/2017שלום לך :
נשירת שיער עלולה להגרם עקב נטילת רואקוטן.
בדרך כלל לא רואים את התגובה במיידי אלא לאחר מס חודשים .
ממליצה לך לעשות ברור של בדיקות דם ולהיוועץ ברופא.
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לוקח לשיער לחזור לעצמו?Pf03/09/2017
היי מור/אייל
עשיתי החלקה "אורגנית"+משקמת לפני מספר חודשים לאחריה החלה נשירה מאד מורגשת. בנוסף התחלתי לקחת חסמי בטא שגם ידועים בתופעת לוואי זו ואכן הגבירו לי את הנשירה באופן קיצוני כך שאני מפחדת אפילו להסתרק
אני מתכננת להפסיק לצרוך את התרופה בקרוב.
רציתי לדעת כמה זמן לוקח לשיער לחזור לעצמו אם בכלל
לאחר התרופה
והאם הקרקפת יכולה להשתקם לאחר החלקה? אם כן תוך כמה זמן בערך אוכל להרגיש שינוי ומה יכול לסייע?
כבר נכנסתי למעגל נשירה <סטרס< נשירה והמצב מאד מדכא
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
מור אפריאט04/09/2017שלום לך
לא פעם קיבלתי תלונות מפצייטיות שהחלקות גורמות לנשירת שיער מוגברת .
ציינת שאת לוקחת חסמי בטא ... מה הסיבה לא ציינת .
לוקח לשיער להשתקם לפחות שלושה ארבעה חודשים
חשוב שתפני ליעוץ על מנת לעזור לו להשתקם
ולצאת ממעגל סטרס שלא תורם .
בהצלחה ובברכה
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוקסי 5 אחוז 10 חודשיםרז29/06/2017
שלום רב.
אני מטופל במינוקסי 5 אחוז מזה 10 חודשים.
לאחר תקופה ארוכה של חוסר יציבות, דהיינו, צמיחה ונשירה וחוזר חלילה, בחודשים האחרונים הנשירה פסקה לחלוטין, כולל צמיחה מוגברת .
בשבועיים האחרונים, אני חווה שוב איבוד שיער. אני שם לב לזה במיוחד כשאני מורח את המינוקסי בערב (מורח גם בבוקר, אבל נשירה רואה רק בערב)...
אני קצת מבולבל ולא מבין, האם זה נורמלי ותקין שוב לאבד שיער בתקופה כזאת של שימוש? אולי זה עדיין חלק מהתהליך? האם בתקופה זאת של טיפול לא אמורים ליהנות מצמיחה מוגברת וללא נשירה כלל?
אציין שעקב הצמיחה המוגברת והארכת השיער, וכן מנטייתו הטבעית של שיערי להתנפח, בצעתי החלקת קראטין במספרה, סה"כ 2 פעמים, וגם השתמשתי מעט ובזהירות במחליק קרמי. בינתיים הפסקתי עם פעולות ההחלקה האלה. ייתכן שאיבוד השיער הינו תוצאה של ההחלקות האלה?
כמו"כ הפסקתי לפני כחודשיים שימוש בכדורי אנפרניל (טיפול לאוסידי). ייתכן שזה משפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אצלי ככה
עמית01/07/2017אני משתמש במינוקסי כבר כמה שנים, ועדיין כל פעם שאני מורח אוני רואה שיער שנושר על האצבע, האמת זה קורה בעיקר אחרי ששכחתי לשים אותו כמה פעמים ברצף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילות בלוטת התריס קשור להקרחהאני19/06/2017
עשיי בדיקות דם יצא לי tsh 4.01 שהגבול הוא 4.2 זה אומר הבלוטה מתפקדת נמוך זה יכול להיות קשור להדלדלות בשיער שהחלה לי לאחרונה אני בן 30 לוקח גם תרופה לוסטרל 100 מג וקלונקס במינון גבוה 4 מג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילות של בלוטת התריס
מור אפריאט19/06/2017שלום
תת פעילות בלוטת התריס יכול לגרום לנשירת שיער .
אך הבדיקה שלך גבולית ולא בטוח שהנשירה נובעת מהתוצאה.
ממליצה להתיחס לבדיקות דם נוספות ולראות אם יש פרמטרים נספים
היכולים לגרום ל נשירת שיער .
ממליצה לשנות תזונה כדי לאזן את הבלוטה .
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?