טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
חייבת המלצות לטיפול בצלוליט מניסיון אישי! אני ממש מתלבטת אם שווה להשקיע את הכסף או שכלום לא עוזר…. בנתיים אני חושבת על ד"ר עודד רודניצקי, משהי או משהו טופלה אצלו???? הלוואי תעזרו לי :) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא יודעת כמה זה עלה .. אבל זה היה בשנים האחרונות כזה והן היו מאוד מרוצות.. במקרה שלהן הן היו אחרי הריונות.. זה מי אסף אותן כזה ועיצב והוריד את הגבשושיות האלה.. את יכולה לדעתי באתר שלו לראות לפני ואחרי או בפגישת ייעוץ אני הייתי עם אחת מהן ושם הוא גם מראה הרבה תמונות של לפיי אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד