מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתיית אלכוהול מיד אחרי חיסוןעידן21/01/2013
שלום לרופאים המומחים.
שמי עידן בן 28, היום בשעה 17:00 בערב קיבלתי חיסון צהבת בי מנה רביעית + טיפוס הבטן. מספר דקות לאחר החיסון שתיתי חצי ליטר בירה.
האם פגעתי בגופי או הורדתי את יעילות החיסון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית אלכוהול מיד אחרי חיסון - תגובה
ד''ר מוטי גרופר21/01/2013לא צפויות בעיות הקשורות לשילוב של החיסון והאלכוהול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכוהול אחרי חיסונים לחול
גלינה11/04/2013שלום, שמי גלינה בת 23,
לפני כשנה עשיתי סדרת חיסונים למזרח (כל החיסונים הקשורים למזרח, כ10 מנות מסוגים שונים)
ובאותו היום יצאתי למסיבה ושתיתי אלכוהול כבד, וודקה. לא מעט.
היום אני טסה ליעד אחר ורציתי לדעת האם החיסונים שעשיתי נפגעו איכשהו כתוצאה משתיית האלכוהול שלי באותו היום והאם אני צריכה לבדוק את רמת הנוגדנים או לעשות חיסונים חוזרים.
אני ממש מודאגת כי בכוונתי לטוס לאיזורים נידחים לתקופה ארוכה.
תודה מראש ולילה טוב, גלינה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכוהול אחרי חיסונים לחול - תגובה
ד''ר מוטי גרופר14/04/2013יעילות חיסונים ידועה כעלולה להיפגע בזמן מחלת חום משמעותית, או בדיכוי חיסוני.
לא נראה שהמצב המתואר עונה לקריטריונים אלה, ולכן לא נראה צורך בבדיקות חוזרות או בדאגה מיוחדת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)