חיסון טיפואיד - טיפוס הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון טיפואיד - טיפוס הבטן
    דני
    31/07/2014

אני נוסע למרכז אמריקה בעוד חודש.טיילתי קיבלתי את מירב החיסונים הנדרשים בטיולי העבר שלי והיחיד שחסר לי לנסיעה הזו נדרש הוא חיסון טיפואיד...האחרון שקיבלתי הוא לפני 10 שנים..ואני מבין שחיסון כזה תקף ל 3 שנים בלבד.

ברצוני לבצע את החיסון שלא דרך מרפאת מטיילים שכוללת עמידה בתור ותשלום אגרות מיותרות. האם יש דרך כזו? רכישה דרך בית מרקחת והפניה לאחות של קופת חולים? האם יש כמוסות נגד טיפוס הבטן או שקיים רק חיסון דרך זריקה? אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיסון טיפואיד - טיפוס הבטן - תגובה

ד''ר מוטי גרופר
    06/08/2014

שלום רב,
    אכן יש צורך בחיסון הטיפוס.
    בחלק מהקופות, חלק מהזמן, יש את החיסון הנ"ל. אינני יודע לגבי בתי מרקחת פרטיים.

תוכל לבדוק בקופה, או לנסות תור מהיר באחת ממרפאות המטיילים

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דני
    06/08/2014

אם עברו 3.5 שנים מאז החיסון...הוא עדיין בתוקף? חייבים לקחת שוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

ד''ר מוטי גרופר
    10/08/2014

חיסון הטיפואיד נשמר בתוקף לכל היותר למשך 3 שנים...
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה