קדחת מח יפנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קדחת מח יפנית
    נופר
    19/08/2010

שלום,
    אני נוסעת לתאילנד, לאוס וגיחה קצרה לקמבודיה בעוד כשבוע וחצי(30 לחודש).
    אני אתחסן לצערי רק ביום שלישי או שני אם יוכלו להקדים לי.
    מאחר ויש לי כבר חיסון נגד פוליו, צהבות A,.B, טטנוס (אני סטודנטית לרפואה והיייתי לפני כ6 שנים במזרח)
    אני מאמינה שאצטרך להתחסן כנגד טיפוס הבטן ואולי מנינגוקוק מאחר ותוקפם פג.
    קדחת המח היפנית אני לא אספיקה לקבל את כל השלישיה בארץ, מה המלצתך? והאם בכלל אני צריכה לקבל את כל החיסונים הללו למשך שהייה קצר:
    אני טסה לחודש ושבוע /חודש וחצי.

ממש שמחה שיש למי לפנות כי משרד הבריאות לא מסכים לענות בטלפון..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קדחת מח יפנית

הוספת תגובה

• קדחת מח יפנית

ד''ר ביביאנה חזן
    19/08/2010

העונה של JAPANESE ENCEHALITIS היא בין מאי לנובמבר, כך שאת נוסעת בשיא העונה.
    ההמלצות הן שבמידה ואת נוסעת מעל חודש כתרמילאית כדאי לקבל את החיסון. מדובר ב-3 זריקות, הרווח המינימלי הוא שבוע בין זריקה לזריקה. מה שתספיקי , תעשי. ניתן להשלים בתאילנד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

נופר
    19/08/2010

במרפאת המטיילים למטייל בדיזינגוף (כללית) הרופא טען שצריך שהות של שבוע לאחר קבלת החיסון השלישי להשגחה ולכן אין הם מסכימים לחסן במידה ותאריך הטיסה לפני כן, אם כך איך אוכל להשלים את החיסון בתאילנד?

שאלה נוספת, יש לי חוסר G6PD האם מומלץ לקחת כדורים נגד מלריה בכל זאת?

מודה לך מאוד,
    המשך יום נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו כן חוסנתי לפני 6 שנים

נופר
    19/08/2010

כמו כן חוסנתי לפני 6 שנים כנגד קדחת המח היפנית, האם עלי לבצע רק דחף או את כל הסריה המשולשת?
    והאם בכלל אני אמורה להתחסן במידה ואני טסה לאיזור הכפרי מתחת לחודש ואח"כ עוברת לאיזור האיים של תאילנד?

תודה תודה תודה
    נופר:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה