מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קדחת מח יפניתנופר19/08/2010
שלום,
אני נוסעת לתאילנד, לאוס וגיחה קצרה לקמבודיה בעוד כשבוע וחצי(30 לחודש).
אני אתחסן לצערי רק ביום שלישי או שני אם יוכלו להקדים לי.
מאחר ויש לי כבר חיסון נגד פוליו, צהבות A,.B, טטנוס (אני סטודנטית לרפואה והיייתי לפני כ6 שנים במזרח)
אני מאמינה שאצטרך להתחסן כנגד טיפוס הבטן ואולי מנינגוקוק מאחר ותוקפם פג.
קדחת המח היפנית אני לא אספיקה לקבל את כל השלישיה בארץ, מה המלצתך? והאם בכלל אני צריכה לקבל את כל החיסונים הללו למשך שהייה קצר:
אני טסה לחודש ושבוע /חודש וחצי.
ממש שמחה שיש למי לפנות כי משרד הבריאות לא מסכים לענות בטלפון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קדחת מח יפנית
ד''ר ביביאנה חזן19/08/2010העונה של JAPANESE ENCEHALITIS היא בין מאי לנובמבר, כך שאת נוסעת בשיא העונה.
ההמלצות הן שבמידה ואת נוסעת מעל חודש כתרמילאית כדאי לקבל את החיסון. מדובר ב-3 זריקות, הרווח המינימלי הוא שבוע בין זריקה לזריקה. מה שתספיקי , תעשי. ניתן להשלים בתאילנד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נופר19/08/2010במרפאת המטיילים למטייל בדיזינגוף (כללית) הרופא טען שצריך שהות של שבוע לאחר קבלת החיסון השלישי להשגחה ולכן אין הם מסכימים לחסן במידה ותאריך הטיסה לפני כן, אם כך איך אוכל להשלים את החיסון בתאילנד?
שאלה נוספת, יש לי חוסר G6PD האם מומלץ לקחת כדורים נגד מלריה בכל זאת?
מודה לך מאוד,
המשך יום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו כן חוסנתי לפני 6 שנים
נופר19/08/2010כמו כן חוסנתי לפני 6 שנים כנגד קדחת המח היפנית, האם עלי לבצע רק דחף או את כל הסריה המשולשת?
והאם בכלל אני אמורה להתחסן במידה ואני טסה לאיזור הכפרי מתחת לחודש ואח"כ עוברת לאיזור האיים של תאילנד?
תודה תודה תודה
נופר:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)