איך ניתן לקנות את התרופה Ambisome

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך ניתן לקנות את התרופה Ambisome
    מורן
    07/12/2010

אני צריכה לעבור טיפולים עם עירוי לתרופה 'אמביזום' שזו תרופה יקרה מאוד. פניתי למימון מקופ"ח כללית בה אני נמצאת אבל למרות ששלחתי את כל הטפסים שהיו לי הם אישרו לי את התרופה וטופס 17 לבדיקת רופא ולא את התרופה וטופס 17 לאישפוז יום כמו שאני צריכה. בקופ"ח לא יודעים איך ממשיכים מפה, בבית החולים לא יודעים להכווין אותי הלאה.. השאלה שלי- מה אני עושה? זה בכלל משנה שלא אישרו לי אישפוז יום? איך אני קונה את התרופה? כי בבית החולים אמרו לי לקנות את התרופה עצמאית.
    גם אם מישהו נתקל בבעיה דומה - שושנת יריחו ברזילאית אני אשמח לדעת מה התהליך.
    בבקשה תתנו לי מידע ככל האפשר
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שושנת יריחו ברזילאית

יוני
    18/12/2011

הי מורן,
    מה שלומך?

את יכולה לספר לי על הטיפול שקיבלת עם האמביזום ? זה היה מזמן אני יודע.
    חברה שלי חזרה מגואטמלה ויש לה את השושנה היפה הזו ברגל.
    לאחר חודש של משחות הציעו לה לעבור לאמביזום (היום)..
    אני מנסה לאסוף קצת מידע
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יוני

מורן
    18/12/2011

בסופו של דבר אישרו לי מימון מלא על התרופה מהכללית.
    עברתי טיפול בן 6 ימים- ראשון עד חמישי ואחד נוסף כשבוע אחרי כן, שזה אומר לבוא לבית החולים במהלך הבוקר לעירוי של התרופה למשך כמה שעות (3-4 אם אני זוכרת נכון).
    יכולות להיות תופעות לוואי, לי היה קצת חוסר תאבון וטיפה סחרחורת אבל ממש בקטנה..
    אממממ.. אני בטוחה שכבר נתנו לחברה שלך משחה אנטיביוטית והכל.
    זהו, אחרי שמקבלים את כל האישורים של התרופה זה ממש פשוט.
    אם יש לה שאלות אני אנסה לעזור, שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך ניתן לקנות את התרופה Ambisome - תגובה

ד''ר ענת וידר-פיינסוד
    11/12/2010

על מנת לקבל הכוונה איך לרכוש את התרופה את חייבת להעזר במחלקה שהפנתה אותך לטיפול זה, תבקשי הנחיות מדויקות. טופס 17 לבדיקת רופא שונה מזה של אישפוז יום. בקופת חולים יודעים זאת...בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה