מרפאת הפליטים, מתחם תחנה מרכזית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרפאת הפליטים, מתחם תחנה מרכזית
    אוראל בן ארי
    30/05/2011

במתחם התחנה המרכזית החדשה בתל אביב ,פועלת המרפאה לפליטים מאפריקה.
    שחוק ביטוח בריאות ממלכתי לא חל עליהם.
    למרפאה מגיעים פונים מכל קצוות הארץ, חיפה, אשדוד, ערד, אילת .
    מדי ערב מגיעים צוות מתנדבים, רופאים, אחיות, חובשים,מתורגמנים, מתנדבים כללים אשר עוזרים לחולים במתן טיפול רפואי מקצועי, יעיל ואישי.
    צוות המרפאה מחפש אחים/אחיות/ רופאים/סטודנטים לרפואה ומתנדבים כללים אשר מחפשים התנדבות אנושית, מרגשת, נחוצה ,מהותית ושונה.

אם הנך מעוניין/ת להתנדב צרו עימנו קשר, אני יכול להבטיח לכם התנדבות מרתקת
    מעניינת ולא פעם אף לימודית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקום של חלום .....ומלא הזדמנויות...

Gaia
    18/07/2011

שלום שמי גאיה, ואני מתנדבת במרפאה. אני רק רציתי להגיד שזה מקום קסום של הגשמת משאלות. אנשים שמגיעים לשם לא יכולים לראות רופאים או לקבל טיפול כמו שאר האנשים. אבל הכי חשוב שזה מקום שנותן לילדים הזדמנות להתפתח מכל התחומים (לא רק בריאותי) והנה לכם סיפור שקורה לא מעט במרפאה: המון ילדים מגיעים עם מחלות או אפילו לא מחלות שבגללן לא נותנים להם להכנס לכותלי בית הספר....כמובן בלי אישור רפואי....גם אם לילד יש כינים או פטריה כלשהי .... לא יכנס לכיתה לעומת תלמידים אזרחים....כי בית הספר כנראה חושש מהדבקות.

אולם החשוב הוא שאם לא יהיה את הרופא שיכתוב את האישור כניסה לבית הספר הילדים האלו יהיו אומללים ...ותאמינו לי אני רואה את האומללות שלהם ובעקבות כך שנאה כלפי עצמם.

אנה מכם עזרו לילדים הללו.....אם לא אנחנו אז מי ?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה