בעיה רצינית עם שיער בפנים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית עם שיער בפנים..
    איילת
    03/07/2011

היי לכם. אני בת 32. שנים סבלתי (כבר מילדות) משיער בפנים, בסנטר ובצוואר...בעקרון שיער בהיר אך מרובה שמאוד הפריע לי. לצערי לא בדקתי את הנושא הורמונלית וכבר בגיל צעיר התחלתי להסיר את השיער לבד בשיטות שונות.
    עם הזמן עברתי בעיקר לשעווה - מה שלשמחתי דילל לי את השיער.

הבעיה הרצינית היא שבאזורים כמו פאות הלחיים והסנטר (וגם קצת בצוואר) הסרתי חלקים גדולים מהשיער בפינצטה, ומאז אני כל יום (כבר שנים) צריכה לעמוד חצי שעה-שעה ביום מול הראי ולתלוש בפינצטה את כל השערות השחורות והעבות שצמחו שם...

קראתי ברשת שבאזורים מסוימים בפנים, תלישה בפינצטה עלולה להחמיר את המצב.
    האם זה נכון?

והכי חשוב - מה אני עושה כעת? אני יודעת שיש אפילציה, הבעיה היא שהבנתי שבין הטיפולים באפילציה אסור בכלל לגעת....ואין מצב שאני מסתובבת חודשים (או יותר?) עם הדבר המכוער והקוצני הזה על הפנים שלי.

אשמח לכל עצה, תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה רצינית עם שיער בפנים.. - תגובה

שי שחר
    04/07/2011

שלום תומר

בעיקרון ,מריטה עם פינצטה באיזורים הורמונליים,כמו פנים,אכן עלולה לגרום לצמיחת יתר.
    לגבי אפילציה,תתייעצי עם אפילטורית טובה, כי טיפול אפילציה הוא נקודתי ויתכן שניתן יהיה לתכנן את הטיפול בצורה כזו שלא תצטרכי להסתובב עם שיער פנים על כל הפנים אלא רק נקודתית.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו