הסרת שיער בSHR

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בSHR
    לנה
    06/07/2011

שלום רב ,אני התחלתי הסרת שיער במפשעות ושחי אצל קוסמטיקאית פרטית בשיטת SHR כפי שהיא טוענת אני כבר לאחר 12+ טיפולים והשיער צמח כפי שהוא היה(אני לבנה עם שער שחור) . האם להמשיך את הטיפול אצלה או שלחפש מכון אחר, כי גם לאחר כל טיפול לא כל השערות נופלות . האם זה אומר שהקוסמטיקאית שלי לא עושה את העבודה כמו שצריך?(יש לציין שבהתחלה הסרתי פעם בחודש ועכשיו פעם בחודשיים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בSHR

הוספת תגובה

• הסרת שיער בSHR - תגובה

שי שחר
    06/07/2011

היי לנה
    אני לא ממש מבין.
    מה זאת אומרת שהקוסמטיקאית טוענת שהיא עובדת בשיטת SHR?
    מה כתוב על המכשיר שבו היא עושה את הטיפולים?

לגבי ענין הצמיחה, לאחר כל טיפול לא כל השיער נושר ויש צמיחה שאיננה אחידה.
    האם גם בשחי וגם במפשעות את בכלל לא רואה שום שינוי? האם אין בכלל דילול בצמיחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה...

לנה
    23/07/2011

אני כן רואה שינויים במחזוריות של צמיחת השיער -פשוט לאחר חודשיים רוב השיער שוב חוזר לצמוח , והרי עברתי כבר 12 טיפולים זה לא אמור לדלל לי משמעותית את הצמיחה?
    בדקתי והיא כן משתמשת בSHR

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה... - תגובה

שי שחר
    23/07/2011

היי לנה
    ברור שאמור לדלל משמעותית. אבל ייתכן שיש פקטורים שמשפיעים על התוצאות ועליכן לשבת ולבדוק מה לא נעשה אולי כשורה,אולי עוצמות נמוכות,אולי להחליף תוכנית טיפול במכשיר, ולבדוק מה מצב האיזון ההורמונלי אצלך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו