estetical - דרושה תשובה בהקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• estetical - דרושה תשובה בהקדם
    אלינור
    07/07/2011

מישהו שמע על המכון הזה?
    יצא היום שובר של "גרופון" להסרת שיער בשיטת IPL לידיים או חצי רגל , 10 טיפולים ב 385 ש"ח במקום..הרבה יותר כמובן.

מישהו שמע /מכיר / התנסה במכון הזה?

כמובן שהמחיר מאוד מפתה אבל אולי זו גם הזדמנות. זה תקף רק עד מחר אז אני מנסה לקבוע איתם פגישה ובמקביל לברר ולשמוע חוות דעת עליהם

תודה רבה
    אלינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    estetical - דרושה תשובה בהקדם

הוספת תגובה

• estetical - דרושה תשובה בהקדם - תגובה

שי שחר
    07/07/2011

היי אלינור
    לא שמעתי עליהם אולם אם הם עובדים עם מכשיר פלומר,כפי שהם רושמים באתר שלהם,אז המכשיר ידוע כמעולה ואולי כדאי שתקבעי איתם פגישת ייעוץ
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• estetical

אלינור
    07/07/2011

תודה רבה
    בד"כ כם משתמשים בפלומר אבל במסגרת הקופון הם משתמשים בactive שאמרו שזה בממוצע צריך 8-16 טיפולים.
    מאחר והקופון הוא עבור 10 טיפולים השאלה הגדולה היא האם אצטרך אחכ להוסיף, מה שבטח הם בונים עליו, האו שייתכן ו 10 טיפולים יספיקו...

יכול להיות שמראש הם ינמיכו את עוצמת הטיפול על מנת שאחרי ה- 10 אצטרך להוסיף? יש דרך לברר את זה ולקבל מהם התחייבות ולהצליח לוודא את זה?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• estetical - תגובה

שי שחר
    07/07/2011

היי אלינור

אני מצטט מפורום אחר שתוצאותיו של האקטיב שנויות במחלוקת,ובדקתי זאת כיון שאיני מכיר את המכשיר.אולי תפני כאן לגולשים/שות כדי לברר עליו.
    אם הם אמרו לך מראש שצריל 8-16 טיפולים את צריכה לקחת בחשבון שתעברי 10 טיפולים ותצטרכי עוד.
    אין לי מושג אם עושים זאת שם בכוונה או לא.אני חושב שממספיקה העובדה שאת לא שלמה עם הענין ,כדי לא להיכנס לזה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו