הסרת שיער- חובת גילוח קודם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער- חובת גילוח קודם?
    שני
    16/07/2011

שלום, אני התחלתי טיפולים באיי פי אל אנרגיה צהובה משהו כזה,
    זה אצל מישהי פרטית בשכונה,
    טיפולי רגליים, והיא טוענת שהיא עושה את הטיפולים על שיער, בלי לגלח קודם לכן, ובין לבין המליצה ממש לעשות בשעווה
    אני לא יודעת את השם המדויק של המכשיר
    שאלתי היא אם זה הגיוני ואם קיים דבר כזה ואם זה לא בפירוש יפגע באיכות הטיפול?
    אני לא רוצה לבוא אליה בטענות לפני שאני בטוחה שדבריה אינם נכונים
    ובמידה והם שגויים, האם כדאי פשוט על דעת עצמי לגלח לפני הטיפול (יום לפני?) ובין לבין , לא לעשוות בשעוות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער- חובת גילוח קודם? - תגובה

שי שחר
    16/07/2011

שלום שני
    אם אפשר, כיתבי אלי את שם המכשיר המלא ובידקי איתה איך בדיוק מתבצע הטיפול ומה קורה אחרי כן, ואנסה לבדוק עבורך.
    אני יודע שיש מכשירים שלא מגלחים בשבילם את השיער ולפעמים מיד אח"כ הקוסמטיקאית עושה שעווה. זה מבחינתי פסול וממש עינוי לגוף.אל תסכימי לפרוטוקול כזה.

בעיקרון לא נהוג לבצע שעווה בין טיפולי הסרת שיער אלא במקרים חריגים כמו הפסקה גדולה בין שני טיפולים ואם כבר אז לפחות חודש לפני הטיפול הבא. אחרת השעווה פוגמת בשורש ואפקט הטיפול יקטן.

ממתין לתשובתך לגבי המכשיר.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שני
    18/07/2011

שאלתי אותה והיא אמרה בפירוש שאלה הוראות היצרן ושאני יכולה להוריד לפני כן עם גילוח או בכלל לבוא בלי שיערות אם אני רוצה אבל שהתוצאות יהיו פחות טובות
    אין לי את השם המדויק אבל כפי שכתבתי קודם
    זה טכנולוגיית קרן אור צהובה איי פי אל...
    מקווה שזה נותן מידע כלשהו
    ממש מקווה שלא מטעה אותי
    היא מדברת נורא בביטחון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

שי שחר
    18/07/2011

שני שלום לך שוב,

בבקשה ממך ומכל הגולשים: כדי להשיב לכם תשובה יסודית, אנו מבקשים להקפיד ולציין שם המלא של מכשיר עליו אתם שואלים, גיל , עור בהיר/כהה , איזורים בגוף עליהם מדובר, ובאמת,כל פרט שיעזור להעניק לכם תשובה יסודית וברורה.

ובמקרה שלך שני, צר לי שאיני יכול לעזור הרבה היות וביקשתי ממך את שם המכשיר ועדיין קיבלתי ממך תשובה כללית לחלוטין.
    לכן, נותר לי להמליץ שתתני אמון בקוסמטיקאית שלך אבל מניסיון של אחרים אני לא ממליץ שמיד לאחר הטיפול תבצעו שעווה.

שיהיה לכולנו בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו