במהלך טיפולי הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במהלך טיפולי הסרת שיער
    הילה
    19/07/2011

שלום,
    לפני מספר חודש עברתי מספר טיפולי הסרת שיער במכשיר SHR, הטיפולים לא הצליחו והעברו אותי למכשיר אלכסנדריט, עברתי טיפול אחד והתוצאות היו נחמדות לא יותר מזה.
    עכשיו ניסתי מכשיר לייזר בשם "לדה" ניהיה לי ממש נקודות אדומות על עור ואפילו סימנים קטנים באזורים מסוימים כמו של שריטה. השאלה שלי מה אני יכולה לעשות עם אדמויות זאת? האם כדאי להמשיך עם המכשיר זה בגלל התוצאות האלה של אדמומיות? (העור שלי בהיר עם שיערות כהות חלק עבות וחלק דקות יותר). ולפי ערכה כמה טיפולי לייזר בערך מומלץ לעשות במכשיר לייזר כמו "לדה" או "אלכסנדריט"?
    תודה מראש,
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    במהלך טיפולי הסרת שיער

הוספת תגובה

• במהלך טיפולי הסרת שיער - תגובה

שי שחר
    20/07/2011

שלום הילה

תופעת הנקודות האדומות עוברת תוך שבוע-עשרה ימים, רצוי למרוח ביאפין מיד,ובימים שלאחר הטיפול. במידה והנקודות אינן עוברות לאחר כעשרה ימים,פני לרופא עור.
    לגבי הערכה של מספר טיפולים שתצטרכי, מציע להתייעץ עם מטפלייך שרואים אישית את ההתקדמות מטיפול לטיפול ויכולים להעריך אולי ,יותר טוב מאיתנו כאן.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו