השוואת טכנולוגיות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השוואת טכנולוגיות.
    Z
    27/07/2011

אהלן, לאחר חיפוש לא ראיתי מאמרים בפורום בנושא, לכן אשמח לקבל תשובה מאחד המומחים.

אני בן 24 ,מעוניין לעבור טיפול להסרת שיער בגב, עורף, צוואר, חזה ובטן.

לאחר התיעצות עם שתי חברות ידועות בארץ אני מתקשה לבחור, כיוון שבמקום אחד מתשמשים בלייזר, ובמקום אחר משתמשים ב IPL, וכל מקום טוען שהטכנולוגיה שלו טובה יותר ומתאימה לי יותר.

נאמר לי כי מצד אחד הלייזר ממוקד יותר והטיפול קצר יותר ויעיל יותר, ובמקום השני אומרים שהיה להם את הלייזר והם עברו לIPL ויש סיבה לכך, שהIPL יש לו רוחב גל והוא תופס יותר שטח בטיפול ואפשר לשחק עם חוזק הגל והאורך שלו ובשל כך יש לו את אותו אפקט כמו של הלייזר.

אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת ניטרלית לגבי השיטה המתאימה לי. יש לי עור בהיר יחסית ושיער כהה.

תודה לעונים!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השוואת טכנולוגיות.

הוספת תגובה

• השוואת טכנולוגיות. - תגובה

שי שחר
    28/07/2011

בוקר טוב

לכל טכנולוגיה יש את היתרונות והחסרונות שלה. ה"פלוס" של הלייזר שהוא מהיר וממוקד עלול להפוך ל"מינוס" במידה שדי מהר השיער יהפוך פלומתי וכבר לא ייתפס במכשיר ואז תישאר עם חלק גדול מהשיער ותצטרך לעבור למכשירים אחרים כדי להשלים את הטיפולים.

כמו שכתבתי בעבר,חשוב מאוד סוג המכשיר,מי מטפל, אמינות ואיכות שירות, ולכן אני מציע תמיד לשוחח עם מטופלים בכל מכון כדי להחליט

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! ויש מידע גם לגבי

Z
    28/07/2011

הIPL היתרונות והחסרונות ומה עדיף לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! ויש מידע גם לגבי - תגובה

שי שחר
    28/07/2011

צר לי,אבל איבחונים שכאלו נעשים באופן אישי ולא ניתן מבלי לראות את השיער,להחליט מה טוב עבורך.
    בעיקרון עליך להיות זהיר מאוד עם איזור הכתפיים והידיים העליונות שם השיער הוא הורמונלי ויש סיכון שיגדל יותר במידה ויטופל בהסרת שיער.
    אם שאר השיער חזק מאוד ושחור,לך על לייזר, אם השיער פחות חזק או פלומתי, עדיף IPL

CVMKJV

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו