אינפרא או לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינפרא או לייזר
    דודי
    29/07/2011

שלום אני גבר בן 28 עם עור בהיר ושעיר שחור, הייתי בייעוץ הכללית אסתטיקה אמרו לי לי שמבחינת העור והשערות הם ממליצים לי לעשות במכשיר אינפרא אדום ולא לייזר, כאשר כל מכון הסרת שיער בלייזר אמרו לי שאני מתאים לטיפול לייזר ולא אינפרא

אני מאוד מתלבט ורוצה לדעת מה נכון ,האם יש מקום ניטרלי שהוא יכול לייעץ איפה לעשות את הטיפול הכי אפקטיבי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינפרא או לייזר

הוספת תגובה

• אינפרא או לייזר - תגובה

שי שחר
    29/07/2011

שלום דודי,

בעיקרון ,כל שיער שחור יכול להיות מטופל גם בלייזר וגם בIPL-קרן אור. אני מציע לא להתבלבל עם המושג "אינפרא" ,כיון שאינפרא זו טכנולוגיה ישנה יותר ופחות טובה בהרבה מקרן אור או לייזר.
    מנגד, שיער שאינו מספיק כהה, או שיער קצת פלומתי, לייזר לא ממש יתפוס ואילו קרן אור תשפיע יותר טוב.

אני מניח שכאשר מישהו מגיע לייעוץ במכון מסוים,ממליצים לו כמובן על המכשיר שברשותם.
    יש גם מכונים שמחזיקים קרן אור IPL ומפרסמים שמדובר בלייזר.

חשוב מאוד לשוחח עם מטופלים במכון שאתה מתייעץ בו,חשוב לבדוק אם הטיפולים מתבצעים בזמן, מי המטפלים ורמת המקצועיות שלהם וכך להחליט.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו