סידור גבות בשעווה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סידור גבות בשעווה
    שלי
    29/07/2011

שלום
    לגבי סידור גבות בשעווה. האם זה נכון שהטיפול מוביל בטווח הארוך ליציאת ורידים וצניחת העפעף??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סידור גבות בשעווה

הוספת תגובה

• סידור גבות בשעווה - תגובה

שי שחר
    29/07/2011

היי שלי

מצטער לאכזב אותך,אך המיתוס אינו נכון. שעווה,כמו בכל איזור בגוף יש לבצע נכון ולמתוח ככל האפשר את האיזור המטופל גם במריחה וגם במשיכה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה הבהרה

שלי
    29/07/2011

סליחה, מבקשת להבהיר - לא בטוחה שהבנתי את תשובתך.
    כלומר שאם אני הולכת לקוסמטיקאית מורשית, והיא עובדת נכון אז אין כל סכנה בצניחת העפעף או יציאת ורידים בטווח הקצר או הארוך, והדבר רק בגדר שמועה. ואז משמע שאין עדיפות או צורך לעבור לשיטות אחרות כמו חוט או פינצטה.
    האם הבנתי את דבריך נכון?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה הבהרה - תגובה

שי שחר
    30/07/2011

בכל שיטת הסרה של השיער בגבות עלול להיווצר נזק במידה ולא עושים זאת נכון,דהיינו,מותחים ונזהרים ככל האפשר. אני מעדיף אישית את החוט פחות,ושעווה ופיצטה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו