הסרת שיער בפנים לנשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים לנשים
    vereds4
    31/07/2011

שלום וברכה,
    יש לי שתי שאלות:
    1. לפני שנתיים בערך התחלתי להוריד שערות בפאות, כיוון שלא הייתי מודעת למה כדאי, עשיתי טעות והורדתי בליזר, התוצאה הייתה טובה רק מה שקרה זה שהתחיל לצמוח לי שיער בעצמות שמתחת ללחי ומתחת לעצמות שזה אומא באיזור הגרון העליון והתחלתי לטפל שם באפילציה, נשמע לך כפתרון טוב?

2. אני נמצאת באיזור ירושלים ובעיקרון קיבלתי המלצה על מי שאני מטפלת אצלה, ובכל זאת יש לי שאלה... היא כמובן משתמשת במחט וזה כואב... היא עושה זאת טוב ולא משאירה צלקות, אך מיד אחרי הוצאת המחט ונתינת הזרם היא שולפת את השערה עם פינצטה ואני מפחדת שזה עושה כל מה שלא כדאי לעשות עם פינצטה בפנים, שזה דווקא עידוד, מה דעתך? זה מקובל להוציא את השערה עם פינצטה לאחר הזרם עם מחט האפילציה?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בפנים לנשים

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים לנשים - תגובה

שי שחר
    31/07/2011

שלום ורד

אפילציה היא פיתרון מצוין לשיער שגדל , לגבי הכאב, ניתן למרוח משחה מאלחשת על האיזור,כשעה לפני הטיפול.
    נהוג לשלוף את השיערה עם פינצטה מיד לאחר שקיבלה את זרם החשמל,כך יש אינדיקציה למטפלת שלך אם השיערה קיבלה את הזרם בתדר המתאים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידוד צמיחה

vereds4
    31/07/2011

האם טיפול באפילציה באזור מסויים בפנים יכול לעודד צמיחה באיזורים שליד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידוד צמיחה - תגובה

שי שחר
    31/07/2011

היי ורד

במידה ואת אינך מאוזנת הורמונלית,תהיה צמיחה באיזורים שונים אך ללא קשר לאפילציה.
    האפילציה היא נקודתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו