הסרת שיער בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים
    שיר
    31/07/2011

אני בת 21 והסרתי שיער בפנים בIPL אצל קוסמטיקאית 3 שנים ויש לי עכשיו פי 2 שיער. רציתי לדעת איזה מכשיר לייזר יותר יעיל להסרת שיער בפנים סופראנו לייטשר או פוטונה

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בפנים

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים - תגובה

שי שחר
    31/07/2011

היי שיר

בעיקרון לא מומלץ להסיר שיער פנים עם לייזר,בייחוד שההיסטוריה אצלך כוללת צמיחה גבוהה עקב שימוש בIPL, זה אומר שחימום של איזור עם שיער הורמונלי לא מתאים בכלל.
    מומלץ לבדוק אופציה של אפילציה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער בפנים

שיר
    01/08/2011

הלכתי לראות לגבי אפילציה אבל בכל מקום אמרו לי שהשטח הוא גדול מידי, יש לי שיער באיזור הצאוור וכל הסנטר ופאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער בפנים - תגובה

01/08/2011

שלום שיר,
    לפני שאת ממשיכה,בקשי ברור הורמונאלי מקיף ובעיקר של ההורמונים הגבריים.
    אם יש חריגה מעל הממוצע,או על הגבול העליון, יש לשקול טיפול תרופתי מאזן ורק לאחר כ- 3 ח' נטילה בשילוב עם לייזר אולי תתחילי לראות הטבה. אם אין בעייה הורמונאלית,ומכיוון שלא התנסית בטיפולי לייזר מציעה אולי לנסות לטפל בו מעל קו הלסת התחתונה(פאות ,לחיים וכ"ו...) ובצוואר לשלב עם אפילציה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו