מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר או SHR?עדי01/08/2011
שלום וברכה,
אני בת 24, בהירה עם שיער די כהה (אבל לא ממש שחור). עשיתי שישה טיפולים בSHR (בית שחי) ובמהלכם הצמיחה אכן הפכה דלילה מאוד אך כיום, לאחר מספר חודשים המצב די חזר לקדמותו..
ביררתי בפרופורציה לגבי לייזר (אגב אשמח אם למישהו יש המלצות/הערות עליהם..) ואני מתלבטת כרגע בין לייזר לעוד סיבוב של SHR (ומתכננת לעשות הפעם גם ברגליים). האם יש המלצה מה יותר אפקטיבי?
כמו כן אשמח לדעת מהם הסיכונים שבלייזר..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה השיער גודל שוב אם ניחלש?
אני02/08/2011יש עוד טכנולוגיה שרק מעקבת צמיחה ולא הורסת את השורש?
אני יודעת שתגיד שזה אינדבדואלי וכל אחד מגיב שונה לטיפול אבל איך אני אדע שבסיום הטיפולים השיער לא יחזור לקדמותו ( אצלי השיער לא נושר , הוא גודל לאט ודק יותר ויש כמה שערות שאם מנסים להוציא אותם הם ניתלשים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה השיער גודל שוב אם ניחלש? - תגובה
שי שחר02/08/2011בוקר טוב
יש קוסמטיקאיות שעובדות עם תכשיר שהן מורחות מיד לאחר השעווה והוא אמור לעכב צמיחה בצורה טובה מאוד(אני מדגיש את המילה "אמור"). השיטה קצת מסורבלת ועולה הרבה כסף והתוצאות תמיד תלויות בגנטיקה של המטופלים.
אם את שוקלת מעבר לליזר גשי למספר מכונים כדי שייבדקו את סוג השיער ויתאימו לך מכשיר שעשוי לעזור בדילול. להבטיח לך מה יהיה בסוף הטיפולים,אף אחד לא יכול לדעת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שי,
עדי02/08/2011אשמח אם תענה לי להודעה הראשית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר או SHR? - תגובה
שי שחר02/08/2011היי עדי
התאמת המכשיר נעשית לפי סוג השיער,יש מקרים שבהם עדיף לייזר,כאשר השיער שחור מאוד ואינו פלומתי, ויש מקרים שיתכן ואין מספיק פיגמנט עבור הלייזר ואז SHR או IPL אחרים,עדיפים.
במכשירי הלייזר אין סיכונים כל עוד המטפלים יודעים מה הם עושים ,אבל בזאת,כל מקרה לגופו.
עלייך לערוך ייעוץ פנים אל פנים במספר מכונים כדי שתקבלי את ההתאמה הטובה ביותר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)