לייזר או SHR?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר או SHR?
    עדי
    01/08/2011

שלום וברכה,
    אני בת 24, בהירה עם שיער די כהה (אבל לא ממש שחור). עשיתי שישה טיפולים בSHR (בית שחי) ובמהלכם הצמיחה אכן הפכה דלילה מאוד אך כיום, לאחר מספר חודשים המצב די חזר לקדמותו..
    ביררתי בפרופורציה לגבי לייזר (אגב אשמח אם למישהו יש המלצות/הערות עליהם..) ואני מתלבטת כרגע בין לייזר לעוד סיבוב של SHR (ומתכננת לעשות הפעם גם ברגליים). האם יש המלצה מה יותר אפקטיבי?
    כמו כן אשמח לדעת מהם הסיכונים שבלייזר..
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר או SHR?

הוספת תגובה

• למה השיער גודל שוב אם ניחלש?

אני
    02/08/2011

יש עוד טכנולוגיה שרק מעקבת צמיחה ולא הורסת את השורש?
    אני יודעת שתגיד שזה אינדבדואלי וכל אחד מגיב שונה לטיפול אבל איך אני אדע שבסיום הטיפולים השיער לא יחזור לקדמותו ( אצלי השיער לא נושר , הוא גודל לאט ודק יותר ויש כמה שערות שאם מנסים להוציא אותם הם ניתלשים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה השיער גודל שוב אם ניחלש? - תגובה

שי שחר
    02/08/2011

בוקר טוב

יש קוסמטיקאיות שעובדות עם תכשיר שהן מורחות מיד לאחר השעווה והוא אמור לעכב צמיחה בצורה טובה מאוד(אני מדגיש את המילה "אמור"). השיטה קצת מסורבלת ועולה הרבה כסף והתוצאות תמיד תלויות בגנטיקה של המטופלים.

אם את שוקלת מעבר לליזר גשי למספר מכונים כדי שייבדקו את סוג השיער ויתאימו לך מכשיר שעשוי לעזור בדילול. להבטיח לך מה יהיה בסוף הטיפולים,אף אחד לא יכול לדעת.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שי,

עדי
    02/08/2011

אשמח אם תענה לי להודעה הראשית..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר או SHR? - תגובה

שי שחר
    02/08/2011

היי עדי

התאמת המכשיר נעשית לפי סוג השיער,יש מקרים שבהם עדיף לייזר,כאשר השיער שחור מאוד ואינו פלומתי, ויש מקרים שיתכן ואין מספיק פיגמנט עבור הלייזר ואז SHR או IPL אחרים,עדיפים.
    במכשירי הלייזר אין סיכונים כל עוד המטפלים יודעים מה הם עושים ,אבל בזאת,כל מקרה לגופו.
    עלייך לערוך ייעוץ פנים אל פנים במספר מכונים כדי שתקבלי את ההתאמה הטובה ביותר.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו