הסרת שיער-עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער-עזרה
    יעל
    07/08/2011

אני בת 17, בעלת עור כהה (לא מאוד, אך שזוף) ושיער כהה ובולט.
    התחלתי בשנה שעברה להוציא שיער בשעווה, אך הקצב צמיחה של השערות מהיר כך שהשעווה לא מספיקה, וכואבת מאוד.
    רציתי לברר על שיטות להסרת שיער, ואיזו הכי מומלצת לעור כמו שלי - הבנתי שהתוצאות הן לא מאה אחוז, אבל אני מגיעה למצב שאפילו עם מכנסי שבע שמיניות וחצאיות קשה לי ללכת, כי כל הזמן צריך לדאוג שאיכשהו שיער הרגליים יהיה במצב סביר..

יש שיטה מומלצת כעת? והאם מחזור לא סדיר מפריע לטיפולים שכאלה?

תודה רבה לכל העונים, אני מתחילה להתעניין בנושא ואשמח לעצות (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער-עזרה

הוספת תגובה

• הסרת שיער-עזרה - תגובה

שי שחר
    08/08/2011

היי דנה

יש מיגוון שיטות בלייזר ובIPL העשויות להתאים לעור נוטה לכהה ושיער שחור.
    ראשית,הייתי מציע שתערכי בדיקה הורמונלית כדי לראות אם יש יציבות הורמונלית,כי אם לא, הטיפולים עלולים לארוך יותר זמן מהרגיל, והתוצאות עלולות להיות לא טובות.
    אם הכל תקין, גשי למספר מכונים לייעוץ כדי שיתאימו עבורך את המכשיר האולטימטיבי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה כואבת תרתי משמע...

יוסי מילבאום
    08/08/2011

אני מצדיעה לך כי אני אפילו שעוות לא הצלחתי לעשות, מרוב שסף הכאב שלי נמוך. עד כמה שאני יודעת לייזר כואב לא פחות, אבל יש שיטות אחרות חדשות שלא כואבות. לי יש חברה שעשתה DPC או משהו כזה באמריקן לייזר ולא כאב לה בכלל, אני גם בדיוק מבררת על זה עכשיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו