הסרת שיער בלייזר וחשיפה לשמש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר וחשיפה לשמש
    תהל
    04/05/2007

שלום
    בת 29 מטופלת בפורפורציה בהסרת שיער בלייזר מהידיים הבטן הרגליים המפשעות ובית השחי(אני לקראת הטיפול השלישי). רציתי לדעת אם זה אומר שבשום פנים אסור לי להחשף לשמש במהלך הטיפול. (צבע עורי בהיר והשיער כהה)
    בנוסף בעקבות שני הטיפולים בלייטשיר ישנו שיפור בדילול השיער ואולם באזור הבטן שם אני מטופלת באלכסנדריט אין כל שיפור. האם זה אומר שאני צריכה לעבור למכשיר אחר יותר חזק כמו הלייט שיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה בנושא לייזר וחשיפה לשמש

07/05/2007

שלום לך
    כדי שיעילות הטיפול שלך תהיה מירבית, יש להמנע מחשיפה לא מוגנת לשמש.
    יש להמרח במסנן קרינה של לפחות 34 SPF לפני החשיפה לשמש,במידה ונמצאים בחוץ זמן רב יש לחזור ולמרוח כל מס שעות.
    טיפול לייזר על עור שזוף הינו מסוכן ויכול להסתיים בכויות ובשינויי גוון של העור.
    לגבי אזור הבטן,צריך להתיעץ עם הרופא המטפל,בזמן צמיחה מלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

בר
    15/02/2009

בקרוב תהיה לי שיחת יעוץ במרפאה לגבי הסרת שיער ורציתי לשאול לפני כן, כמה זמן צריך להמנע מחשיפה לשמש? עוד שלושה חודשים אני אמורה לעבוד בשמש, אם אתחיל טיפולים בקרוב, אוכל להיות חשופה לשמש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו