כוויות ממכשיר 4MP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוויות ממכשיר 4MP
    sd1234
    11/08/2011

שלום לפני שבוע עשיתי טיפול 3 במכשיר 4MP בכל הרגליים רק שבטיפול זה נהיו לי כוויות אדומות בחלקים מסויימים והעור צרב בצורה חריפה וכואבת. מרחתי על הכוויות ביאפין וגם אלוורה (אציין שסוג העור שלי קצת כהה שזוף למרות שאני לא משתזפת) עכשיו אחרי שבוע הכוויות נהיו בצבע חום כהה ומדי פעם יש לי גירוי
    האם זה יעבור לי? תוך כמה זמן? האם צריך להמשיך לשים משחה? האם ישארו לי צלקות?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוויות ממכשיר 4MP

הוספת תגובה

• כוויות ממכשיר 4MP - תגובה

שי שחר
    11/08/2011

שלום לך

הייתי מציע לשים סילברול במקום ביאפין.
    אני חושב שאין מקום לדאגה.הסימנים הללו מראים שהאנרגיה הייתה חזקה מידי ,מקווה שעידכנת את מאפלייך.
    עם קצת סבלנות ואורח רוח הם יעברו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר ה-4MP אחד המכשירים המסוכנים

שחר
    16/06/2013

לא מסכים איתך, לי נגרמו כוויות כאלו קשות, שלמרות שהתרעתי בפני הקוסמטיקאית שעשתה לי את הטיפול. היא בכלל לא הקשיבה לי ואמרה לי שזה בסדר גמור. כ"כ כאב לי שרציתי למות. במהלך השעות שלאחר הטיפול הרגשת הצריבה רק הלכה והחמירה. וכלל לא נרגעה כפי שהקוסמטיקאית הלא מוכשרת אמרה לי. בלילה, לאחר שכבר לא יכולתי לסבול את הכאב, הלכתי למר"ם, והם הפנו אותי ישר לבית חולים. שם מרחו לי חומר מיוחד נגד כוויות, והשאירו אותי למנוחת לילה. ומרוב כאבים לא יכולתי לישון, אז נתנו לי זריקה של חומר שרק באמצעותו יכולתי להירדם. הרופא המטפל היה פשוט בהלם ממה שהוא ראה עלי, ואמר לי שיש תופעה של כוויות לאחר טיפול - רק שבמקרה שלי, אמר, מדובר ברשלנות קשה לכל דבר ועניין, את כל אזור הטיפול צילמתי מכל הכיוונים, וגם את החבישה המיוחדת שעברתי בבית החולים.

היום - חצי שנה אחרי - כל אזור החזה שלי, פשוט מצולק! העור שלי פגוע בצורה קשה. ואני לא מאחל לאף אחד לעבור רבע ממה שעברתי. עצתי לכם - התרחקו מהמכשיר הזה ומהקוסמטיקאיות הרשלניות שמפעילות את המכשיר הזה! יש הרבה תביעות כנגד החברה היצרנית ממה שהבנתי מעורך דיני. ומדובר בחברה לא אמינה בלשון המעטה. שם החברה - שארפלייט. ראו הוזהרתם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו