מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כוויות ממכשיר 4MPsd123411/08/2011
שלום לפני שבוע עשיתי טיפול 3 במכשיר 4MP בכל הרגליים רק שבטיפול זה נהיו לי כוויות אדומות בחלקים מסויימים והעור צרב בצורה חריפה וכואבת. מרחתי על הכוויות ביאפין וגם אלוורה (אציין שסוג העור שלי קצת כהה שזוף למרות שאני לא משתזפת) עכשיו אחרי שבוע הכוויות נהיו בצבע חום כהה ומדי פעם יש לי גירוי
האם זה יעבור לי? תוך כמה זמן? האם צריך להמשיך לשים משחה? האם ישארו לי צלקות?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויות ממכשיר 4MP - תגובה
שי שחר11/08/2011שלום לך
הייתי מציע לשים סילברול במקום ביאפין.
אני חושב שאין מקום לדאגה.הסימנים הללו מראים שהאנרגיה הייתה חזקה מידי ,מקווה שעידכנת את מאפלייך.
עם קצת סבלנות ואורח רוח הם יעברו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר ה-4MP אחד המכשירים המסוכנים
שחר16/06/2013לא מסכים איתך, לי נגרמו כוויות כאלו קשות, שלמרות שהתרעתי בפני הקוסמטיקאית שעשתה לי את הטיפול. היא בכלל לא הקשיבה לי ואמרה לי שזה בסדר גמור. כ"כ כאב לי שרציתי למות. במהלך השעות שלאחר הטיפול הרגשת הצריבה רק הלכה והחמירה. וכלל לא נרגעה כפי שהקוסמטיקאית הלא מוכשרת אמרה לי. בלילה, לאחר שכבר לא יכולתי לסבול את הכאב, הלכתי למר"ם, והם הפנו אותי ישר לבית חולים. שם מרחו לי חומר מיוחד נגד כוויות, והשאירו אותי למנוחת לילה. ומרוב כאבים לא יכולתי לישון, אז נתנו לי זריקה של חומר שרק באמצעותו יכולתי להירדם. הרופא המטפל היה פשוט בהלם ממה שהוא ראה עלי, ואמר לי שיש תופעה של כוויות לאחר טיפול - רק שבמקרה שלי, אמר, מדובר ברשלנות קשה לכל דבר ועניין, את כל אזור הטיפול צילמתי מכל הכיוונים, וגם את החבישה המיוחדת שעברתי בבית החולים.
היום - חצי שנה אחרי - כל אזור החזה שלי, פשוט מצולק! העור שלי פגוע בצורה קשה. ואני לא מאחל לאף אחד לעבור רבע ממה שעברתי. עצתי לכם - התרחקו מהמכשיר הזה ומהקוסמטיקאיות הרשלניות שמפעילות את המכשיר הזה! יש הרבה תביעות כנגד החברה היצרנית ממה שהבנתי מעורך דיני. ומדובר בחברה לא אמינה בלשון המעטה. שם החברה - שארפלייט. ראו הוזהרתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)