הסרת שיער זקן לגברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער זקן לגברים
    יניב
    15/08/2011

לפני כחודש התחלתי סדרת טיפולים להסרת שיער באיזור הצוואר.
    בפגישת הייעוץ נכנסה רופאה לבדוק את ההתאמה לטיפול. כששאלתי אותה האים ניתן להסיר שיער גם מאיזור השפם והזקן (סנטר) השיבה שכן ושכבר עשתה זאת מספר פעמים בעבר.
    כשהגעתי לטיפול הראשון לצוואר שאלתי את אותה השאלה רופאה אחרת שאמרה תשובה הפוכה: מדובר באיזור הורמונלי ולכן לא ניתן (או לא מומלץ) להסיר שם שיער.
    1. מי מהן צודקת? (חיפשתי בהרבה פורומים ולא מצאתי מידע על הסרת שיער באיזור הזה לגברים)
    2. היום-כחודש אחרי הטיפול הראשון בצוואר אני מאוד מרוצה מהתוצאות, יש צמיחה מאד דלילה והשערות יותר עדינות וקלות לגילוח. השאלה היא האים מוקדם מדי לשמוח?

(** אני בן 32 בריא, עור בהיר ושיער כהה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער זקן לגברים

הוספת תגובה

• הסרת שיער זקן לגברים - תגובה

שי שחר
    16/08/2011

שלום יניב

לא שמעתי על כך ששיער צוואר הוא איזור הורמונלי.יתכן שאולי לגילאים הרבה יותר צעירים.
    במידה והשיער שחור וחזק ובמכון יש גם מכשירים שיוכלו לקדם את הטיפול לאחר שהשיער יהפוך דליל יותר אז אני מאמין שהטיפול יהיה מוצלח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי לאיזור הסנטר

יניב
    16/08/2011

הכוונה שלי היתה לאיזור הסנטר (קראתי שהאיזור הזה הוא הורמונלי אצל נשים, אין באינטרנט חומרים לגבי גברים)
    ומדובר במכשיר לייזר ולא ב-IPL

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי לאיזור הסנטר - תגובה

שי שחר
    17/08/2011

בגילך כאשר אתה מעל גיל 30 והשיער שחור וחזק אין שום בעיה הורמונלית בשיער בסנטר.
    (בניגוד לנשים). רק קח בחשבון שבמהלך הטיפולים הצמיחה אינה אחידה ויתכן שתיאלץ להתמודד עם קרחות באיזור המטופל עקב הטיפול.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

יניב
    17/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו