הסרת שיער כתפיים וגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער כתפיים וגב
    דרור
    15/08/2011

שלום אני ב22 (צבע עור בהיר ושערות שחומות שחורות כאלו) ואני רוצה לעבור הסרת שיער כתפיים עורף וחצי גב כמו שכולם אומרים כתפיים וגב ניחשב מקום הורמונלי שזה מאוד מסוכן לעבור באזורים האלו הסרת שיער השאלה שלי איך אני יכול לדעת עם אצלי זה גם מקום הורמונלי אפשר לעשות בדיקה או ללכת לרופא ועור?
    תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער כתפיים וגב

הוספת תגובה

• הסרת שיער כתפיים וגב - תגובה

שי שחר
    16/08/2011

שלום אלכס

מטפלים מנוסים יכולים מידית לאבחן אם מדובר בשיער הורמונלי.ישנם איזורים ספציפיים בגוף שזה ידוע. בעיקר כתפיים.
    אני מציע שתיגש לייעוץ במכון או שניים וכך תוכל לאושש את החשש.אין צורך ללכת לרופא.
    בכל מקרה גם אם נאמר לך שניתן לבצע שם טיפול,אני מציע לקחת בחשבון שיתכן ויהיה מצב שהשיער יצמח יותר.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

דרור
    16/08/2011

אתה אומר שיש מצב שיצמח עוד שער בכתפיים השאלה גם אחרי 10-12 טיפולים בלייזר השעיר ימשיך לצמוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה - תגובה

שי שחר
    17/08/2011

יתכן מאוד.התסריט הזה מוכר לי ממטופלים (לא שלי) שעברו טיפולים כאלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו