הסרת שיער במפשעה+בית שחי, באינפרה א

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער במפשעה+בית שחי, באינפרה א
    שירה
    18/08/2011

לאחר 3 טיפולים, באינפרא אדום, אני מרגישה שהמטפלת לא מקצועית, אז יש לי כמה שאלות:
    1. בזמן הטיפול אני לא מרגישה אפילו עיקצוץ קטן, כלום, ואני מבקשת ממנה להגביר את העוצמה, אז היא אומרת לי שזה לא אמור לכאוב.
    (לפני שנתיים עשיתי 2 טיפולים אצל מישהי אחרת וזה היה טיפה מעקצץ, לא כואב! אבל מרגישים משהו)
    אז זה מוזר לי שלא מרגישה כלום. וגם התוצאה כמובן נראית לא מספיק נקייה, כאילו היא עושה לי על עוצמה ממש נמוכה וזה לא כל כך משפיע.
    2. היא לוחצת על המכונה בזמן שהיא עוברת על פתח איבר המין ופתח העכוז, זה נראה לי ממש מסוכן. האם אני טועה?
    3. האם המטפלת אמורה לעבור הכשרה, ואם כן יש על זה תעודה? אני יכולה לבקש לראות תעודה?
    4. האם אני יכולה לבקש להפסיק את הטיפול ולקבל החזר כספי על טיפולים עתידיים אם אני מרגישה שזה לא עושה את העבודה? (אולי זה יותר פורום משפטי)

אני בחבילה של 1+1 במחיר ממש זול ואני מרגישה כאילו עושים לי בכוונה עוצמה נמוכה כדי שאני יצטרך יותר טיפולים

אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רוצה להוסיף

שירה
    18/08/2011

שרוב השיער לא נושר, בשונה מאז כשעשיתי לפני שנתיים כבר מהטיפול הראשון הכל נשר.

עוד שאלה:
    יש מצב שמכונה להסרת שיער באינפרה אדום נחלשת בגלל שהיא כבר בת כמה שנים? ועושה עבודה פחות טובה?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להוסיף - תגובה

שי שחר
    19/08/2011

עדי יקרה
    המכונה אינה נחלשת. לכל מכונה יש מנורה שמחליפים ברגע שנגמרת כמות הפולסים שטעונה על המנורה.
    שוב לתשומת ליבך, כל מכשיר עובד אחרת ולכל מכשיר יש תגובות שונות אצל המטופלים.
    תני צ'אנס לפחות עד שתגיעי לטיפול השישי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער במפשעה+בית שחי, באינפרה א - תגובה

שי שחר
    19/08/2011

שלום עדי

ישנם הרבה סוגים של מכשירים וסוגי תוכניות שונים בכל מכשיר. יש תוכניות שהמטופל כמעט ואינו מרגיש כלום אולם האנרגיה די גבוהה(אני אישית משתמש במכשיר שיש בו כל מיני אופציות כאלו)
    אני מכיר את הנטייה של המטופלים לנסות ולהתערב למטפל בעבודה ואני לא ממש מסכים עם זה.
    לנו כמטפלים ישנם השיקולים שלנו לנווט בין תוכניות במכשיר דווקא כדי למקסם תוצאה ולא ההיפך.
    השיקולים תלויים בסוג השיער,גוון העור ,עובי שיער וכדומה.
    אל לך לחשוב בצורה שלילית שמנסים לעבוד עלייך. מותר לך גם לשתף את המטפלת שלך בתחושותייך ולבקש בעדינות שתסביר לך איך עובד המכשיר.
    אני לא מצפה לתוצאות משמעותיות לאחר שני טיפולים.התוצאות הן במצטבר.
    לגבי הכשרה,כל מטפל עובר הכשרה בזמן שהוא רוכש מכשיר,יש גם יועצים זמינים לעזרתנו לכל בעיה או ספק שעולים במהלך הטיפולים וכמובן ישנם מפגשים תקופתיים בהם אנו משתפים אחד את השני בסוגיות הקשורות לטיפולים ומקבלים ריענון.

כמובן שהכשרה אינה מספיקה אלא כמו בכל דבר,ניסיון.
    אל לך למהר ולהסיק מסקנות שמנסים לגנוב אותך.זו הרגשה שאינה בריאה וגם אינה נכונה.יתכן מאוד שדווקא המטפלת שלך מאוד זהירה ובגלל שזה קיץ,היא נזהרת יותר כדי לא לגרום לך לכוויות. מציע לדבר איתה בעדינות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

שירה
    20/08/2011

:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו