כויות חריפות ממכשיר 4MP בדחיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כויות חריפות ממכשיר 4MP בדחיפות
    מעיין
    18/08/2011

שלום עשיתי הסרת שיער במכשיר ה4MP באיזור משפעות עמוקות,בית שחי ופס הבטן.
    נהייה לי מסביב לטבור כוויה חריפה בצבע שחור מרחתי סילברול כמה ימים והכוויה נשארה.
    כנל גם בבית השחי. במשפעות עמוקות כנל כל האיזור נורא נורא שחור וישלי גירוי והתנפחות ואדמומיות באיזור השפתיים הפנימיות.ניתן להשים שם סילברול?ללכת לרופא נשים? או להשים אגיסטן?מכייון שיש נפיחות באיזור..והאם הכוויות יעברו?*ניתן לציין שהטיפול הוא כבר מלפני שבוע.
    דרך אגב איך אני יכולה למנוע שיזוף במקומות אלו בים ובאילת,כדי שהכויות לא יחמירו??אשמח אם תענו לי בדחיפות תודה מעייןץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כויות חריפות ממכשיר 4MP בדחיפות - תגובה

שי שחר
    19/08/2011

היי מעין

צר לי לשמוע על מה שקרה.
    המשיכי עם הסילברול ובמקביל גשי בדחיפות עוד היום לרופא עור
    בינתיים השאלה על שיזוף וים אינה אקטואלית עד שלא תיפתר בעיית הנפיחות והאדמומיות

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לטיפול

נטלי בן יוסף
    22/08/2011

שלום רב,

אני ממליצה שתפני לרופא עור , כל חוות דעת ו/או יעוץ אשר ניתן לך מבלי לראות את אזור הטיפול לא מקצועי . יש לבדוק את האזור ולקבל את חוות דעתו והמלצה להמשך טיפול ע"י רופא עור .
    כמו כן , טיפול במכשיר זה הינו בטיחותי ביותר בשל טכנולוגיה DPC ומערכת קירור הקיימת במכשיר ולכן מניסיוני אין לחשש וכל תופעות לוואי הינן לרוב חולפות .
    לאחר כל טיפול להסרת שיער יש להימנע מחשיפה ישירה לשמש במשך כשבוע ימים ולכן במידה והינך מתכננת חופשה עלייך להיזהר מחשיפה ולמרוח מקדם הגנה באזור הטיפול .
    יש לקחת בחשבון כי לא ראיתי את עורך ואין באמור לעיל להוות תחליף לטיפול רפואי, ככל שיש צורך בכזה.
    בברכה,

מנהלת תחום הדרכה שארפלייט שוק ישראל
    נטלי בן יוסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לטיפול - תגובה

שי שחר
    22/08/2011

תודה נטלי,אבל לפני שאת חוזרת על דבריי כמעט מילה במילה,אני מאוד מציע לך לבדוק מדוע אם המכשיר כל כך בטיחותי, הנערה הצעירה סובלת מכוויות כה חמורות לפי תיאורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

סופי ברנר
    24/08/2011

משחת סילברול היא משחה טובה לכוויות, אבל באזורים הורמונאליים יכולה לגרום גם למצב שלאחר שהכוויה עוברת ישארו כתמים של היפר פיגמנטציה. לכן עדיף להשתמש במשחה אחרת שמכילה חומרים מרפאים כוויות. משחה כמו בטאקורטן G – היא משחה על בסיס אנטיביוטיקה וסטרואידים, שבגדול מרגיע תהליך דלקתי ולא מיועדת במיוחד לכוויות אבל לא משאירה כתמים ומרפא במצבים כאלו ביעילות רבה, את יכולה להשתמש בה, אבל תצטרכי לשם כך מרשם רופא.
    לגבי הימנעות משזוף, פשוט אל תחשפי את המקומות האלו לשמש.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו