סופרנו בזרוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סופרנו בזרוע
    עומר
    25/08/2011

שלום, אני עומר ועשיתי לייזר עם המכשיר סופרנו בזרוע, השיער רק צמח עוד יותר גם במקומות שלא היה הרבה שיער ואחרי 8-10 טיפולים אני לא רואה תוצאות, היד נראית עוד יותר לא יפה וזה ממש מדכא. אחרי תוצאות כאלה, אני חולם לחזור למראה הקודם, מה שלא אפשרי.
    אני מבקש המלצה, מה כדאי לעשות, אני ממש רוצה להוריד את השיער מהזרוע ושיחזור לי הבטחון בגוף. אני מוכן לנסות הכל, אפילו מכשירים אחרים. אשמח לתשובה, תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סופרנו בזרוע

הוספת תגובה

• אחרי כמה טיפולים שמת לב להחמרה ?

אני
    25/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי 3 טיפולים

עומר
    26/08/2011

ועכשיו השיער שם לא יורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סופרנו בזרוע - תגובה

שי שחר
    27/08/2011

היי עומר

במידה והשיער שחור עדיין,הייתי מציע לנסות 2-3 טיפולי IPL ויתכן שזה ישפיע לטובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו