מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות לגבי ואניקהאלה03/09/2011
שלום,
שמעתי שינו קרם שנקרא ואניקה והוא מעכב את צמיחת השער באופן משמעותי.
אני סובלת משיעור יתר בפנים (כל הבדיקות שעשיתי התגלו כתקינות) והבנתי שואניקה יכולה להיות לי לעזר רב.
ישנם שלוש שאלות שמטרידות אותי
1. האם המוצר הזה בטוח והאם יש לו אי אלו תופעות לוואי?
2. אני נמצאת בדיוק בתהליך של הסרת שער מהפנים באחד המכונים והשאלה אם זה בכלל אפשרי לשלב את שני הדברים הנ"ל? האם יכולה לקרות סיטואציה בה ואניקה תעכב את צמיחת השער ואז אני אגיע לטיפול במכון ובעצם הוא יהיה "לריק" כי השער לא צמח?
3. ואניקה מיועדת לפי מה שהבנתי לטיפול בשיעור יתר בפנים, חוץ מהעלות הגבוהה שלה האם יש מניעה להשתמש בה באזורים אחרים בגוף?
ניסיתי לברר במכון ושם לא שמעו בכלל על ואניקה ושלחו אותי לרופא עור
הייתי אצל שני רופאי עור שגם הם לא ממש שמעו עליה (מה שקצת מטריד אותי) הם מצאו אותה באינדקס התרופות והסכימו להוציא לי מרשם אבל אל ידעו לענות על השאלות שלי ושלחו אותי חזרה למכון.
בקיצור מלכוד 22
ניסיתי למצוא חומר על ואניקה באינטרנט אבל ללא הצלחה מרובה
אשמח לקבל תשובות לשאלות שלי ואולי גם קישור למאמר או משהו על ואניקה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות לגבי ואניקה - תגובה
שי שחר03/09/2011שלום אלה
על המשחה הזו שמעתי מזמן,נתקלתי במאמר שעסק במחקר שבדק שילוב של ואניקה עם טיפולי לייזר באיזור הפנים .במחקר ניסו לבדוק האם אחוזי ההצלחה בעיכוב הצמיחה טובים בשילוב ואניקה ואכן הוכיחו שכך הדבר.
חשוב לדעת שעלולות להתעורר תופעות אלרגיות וכן היפרפיגמנטציה באיזור המטופל.
לכן יש להתייעץ עם רופא ולסקור בפניו האם סבלת מפצעים או תופעות אחרות באיזור הפנים.
עפ"י מה שהבנתי ניתן להשתמש במשחה באיזורי גוף שונים אולם לא מומלץ בגלל עלותה הגבוהה.
אם תרצי לחפש מידע באינטרנט בידקי את הערך vaniqua
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)