כמה שאלות לגבי ואניקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לגבי ואניקה
    אלה
    03/09/2011

שלום,

שמעתי שינו קרם שנקרא ואניקה והוא מעכב את צמיחת השער באופן משמעותי.
    אני סובלת משיעור יתר בפנים (כל הבדיקות שעשיתי התגלו כתקינות) והבנתי שואניקה יכולה להיות לי לעזר רב.

ישנם שלוש שאלות שמטרידות אותי

1. האם המוצר הזה בטוח והאם יש לו אי אלו תופעות לוואי?
    2. אני נמצאת בדיוק בתהליך של הסרת שער מהפנים באחד המכונים והשאלה אם זה בכלל אפשרי לשלב את שני הדברים הנ"ל? האם יכולה לקרות סיטואציה בה ואניקה תעכב את צמיחת השער ואז אני אגיע לטיפול במכון ובעצם הוא יהיה "לריק" כי השער לא צמח?
    3. ואניקה מיועדת לפי מה שהבנתי לטיפול בשיעור יתר בפנים, חוץ מהעלות הגבוהה שלה האם יש מניעה להשתמש בה באזורים אחרים בגוף?

ניסיתי לברר במכון ושם לא שמעו בכלל על ואניקה ושלחו אותי לרופא עור
    הייתי אצל שני רופאי עור שגם הם לא ממש שמעו עליה (מה שקצת מטריד אותי) הם מצאו אותה באינדקס התרופות והסכימו להוציא לי מרשם אבל אל ידעו לענות על השאלות שלי ושלחו אותי חזרה למכון.
    בקיצור מלכוד 22

ניסיתי למצוא חומר על ואניקה באינטרנט אבל ללא הצלחה מרובה
    אשמח לקבל תשובות לשאלות שלי ואולי גם קישור למאמר או משהו על ואניקה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות לגבי ואניקה

הוספת תגובה

• כמה שאלות לגבי ואניקה - תגובה

שי שחר
    03/09/2011

שלום אלה
    על המשחה הזו שמעתי מזמן,נתקלתי במאמר שעסק במחקר שבדק שילוב של ואניקה עם טיפולי לייזר באיזור הפנים .במחקר ניסו לבדוק האם אחוזי ההצלחה בעיכוב הצמיחה טובים בשילוב ואניקה ואכן הוכיחו שכך הדבר.

חשוב לדעת שעלולות להתעורר תופעות אלרגיות וכן היפרפיגמנטציה באיזור המטופל.
    לכן יש להתייעץ עם רופא ולסקור בפניו האם סבלת מפצעים או תופעות אחרות באיזור הפנים.
    עפ"י מה שהבנתי ניתן להשתמש במשחה באיזורי גוף שונים אולם לא מומלץ בגלל עלותה הגבוהה.
    אם תרצי לחפש מידע באינטרנט בידקי את הערך vaniqua

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו