חייבת תשובה בדחיפות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת תשובה בדחיפות!!!
    ל
    04/09/2011

שלום,
    אני עוברת טיפולי אינפרא אדום בפאות, במפשעות ולאחרונה גם התחלתי בבית השחי.
    חשוב לציין כי אני רואה שיפור מועט אחרי כ- 8 טיפולים. לאחרונה ביקשתי מהקוסמטיקאית שלי להגביר את העוצמה בגלל זה.
    חברה שעושה גם כן אינפרא סיפרה לי כי הקוסמטיקאית שלה אמרה לה כי אסור לגלח עד לטיפול הבא כדי שהשערות ייצמחו ויינשרו מאליהם.(כך הטיפול יהיה יותר אפקטיבי)
    הקוסטיקאית שלי לא אמרה לי זאת וככשאלתי אותה היא אמרה שזה שאני מגלחת אחרי הטיפול לא משפיע לרעה על תוצאות הטיפול.
    אשמח לדעת האם עליי לחכות עם הגילוח עד לטיפול הבא כדי שהשערות יגדלו ויינשרו מעצמם או שהגילוח לא משפיע על הטיפול כפי שאומרת הקוסטיקאית שלי?
    כמו כן, רציתי לדעת האם זה שהקוסטיקאית שלי עשתה עד היום את הטיפול בעוצמה נמוכה לא פגם לי באפשרות להיות חלקה? (קראתי באתר אחד שזה יכול לפגום בתוצאה של הטיפול)
    אשמח לקבל תשובה בהקדם,
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת תשובה בדחיפות!!!

הוספת תגובה

• חייבת תשובה בדחיפות!!! - תגובה

שי שחר
    06/09/2011

שלום לך
    ככלל,רצוי לא לגעת בשיער עד שתהיה צמיחה ונשירה. מטופליי כן מגלחים בין הטיפולים(לאחר הנשירה). ואני לא רואה בזה בעיה.

לגבי עוצמות,בכל סוגי המכשירים יש עוצמות בדרגות שונות כך שלא הייתי מציע להסתמך על דברי חברות לגבי עוצמות.
    העוצמות מותאמות לאיזורים שונים בגוף,לפי רגישותם,דקיקות ומצב העור, איזור עם עצם או איזור ללא עצם. לא נראה לי שמומלץ להתערב למטפלת בתחום המקצועי הזה.
    אפשר ורצוי לשוחח איתה בעדינות ולבדוק מה עשויות להיות הסיבות להצלחה מעטה בטיפול.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו