אפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה
    חגית
    19/01/2008

יש לי שתי שאלות:
    א. חשבתי לעשות אפילציה בפנים יש לי מספר שערות בודדות. ניגשתי למקום מפורסם והציעו לי לייזר. סיפרתי שבעבר ראה אותי אופא והציע לי אפילציה ואז היועצת אמרה אה טוב אז אולי הוא צודק. מה שנראה לי מאוד לא מקצועי ולא מתאים למה שהמקום משדר. אם אני בכל זאת מחליטה לעשות שם מה אני צריכה לברר על המטפל? האם הוא או היא חייבים להיות רופאים או איזו הכשרה מינימלית צריך?
    הבנתי שהסיכון באפילציה הוא הופעת כתמי פיגמנטציה. מתי וממה זה קורה וכיצד נמנעים מזה מלבד שמש.
    האם לעובדה שהפסקתי גלולות לפני שבוע יש קשר לזה?

תודה רבה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה

הוספת תגובה

• מצטערת שהשאלה ארוכה אבל אשמח לתשובה

חגית
    22/01/2008

ותודה רבה על התשובה הקודמת אני מעריכה את הכנות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחגית

24/01/2008

שלום חגית
    מס. שיערות בפנים ,מתאים יותר לאפילציה.
    רופאים בדרך כלל לא עושים אפילציה,אלא קוסמטיקאיות. צריך לברר שהן מוסמכות,וכדאי לבקש המלצות ממטופלים. יש נשים אם נטייה לפיגמנטציהוהן יותר רגישות אך לרוב אם לא יהיו פצעים,זיהומים סביר שלא יהיו כתמים. הייתי מחכה עוד כחודשיים מתום נטילת הגלולות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו