קרמים לעצירת צמיחת השיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרמים לעצירת צמיחת השיער
    שיר
    13/09/2011

לאחרונה נתקלתי במס' פרסומים על קרמים שמבטיחים עצירת צמיחת השיער או הפחתתו. האחד פארמה נובה והשני miyo. רציתי לדעת האם יש שחר לטענות שקרם יכול להסיר שיער?
    בעבר עברתי טיפולי הסרת שיער בלייזר ואני מרוצה חלקית(ישנם איזורים שהתוצאות מדהימות, ישנם איזורים שלאחר לידה חזרו כמעט לקדמותם, וישנם איזורים הורמונאליים יותר שבהם הלייזר רק הזיק, ומי שאומר אחרת לדעתי משקר).
    מה שבטוח נמאס לי ללכת למכונים אני רוצה שיטות ביתיות, שקלתי או את מכשירי הלייזר הביתיים או את הקרמים המדוברים.
    שי שחר, ראיתי את תגובתך לאחד השואלים שאם היה קרם כזה לא היו ידיכם מלאות עבודה, ואכן יש טעם בדבריך אולם רציתי לשמוע דעתך יותר בהרחבה. האם ההבטחות היפות מאחורי הקרמים הן בסבירות גבוהה נוכלות אחת גדולה? האם לא יתכן שזו פשוט טכנולוגיה חדשה שטרם פרצה ולכן עדיין לא "גנבה" לקוחות פוטנציאליים ממכוני הלייזר? הרי גם כשהחלו טיפולי הלייזר להתפרסם לפני למעלה מעשור זה לא פרץ בבת אחת ולא קנה את אמון הציבור ביום.
    האם אין צ'אנס כלשהו לקרם? ואם זה המצב אז למישהו יש המלצה אילו משני המכשירים הביתיים כדאי יותר?
    אודה על תשובה מספקת

שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרמים לעצירת צמיחת השיער

הוספת תגובה

• קרמים לעצירת צמיחת השיער - תגובה

שי שחר
    15/09/2011

היי שיר

בכל עשור מישהו מבזיק עם רעיון של קרם כזה או אחר.בשנות השמונים היו שיטות של מריחת קרם ועטיפת הלקוח בנייר כסף,עד היום אנשים זוכרים זאת וצוחקים על עצמם כיצד שילמו על זה בכסף רב ואילו השיער לא נשר אלא נשאר.
    קראתי על ההרכב של הקרמים ולא השתכנעתי מכל השמות המפוצצים שנקבו בהם כחומרים בעלי השפעה על צמיחת השיער.מה גם שהנקבובית חייבת להיות פתוחה ואילו נקבובית נסגרת תוך חצי דקה כך שבלתי אפשרי לאחר טיפול שעווה,להספיק לנקות את השעווה,למרוח את הקרם על נקבובית פתוחה(כי היא כבר סגורה) ולסיום לשים ניילון נצמד.
    בעבר גם פנו אלי מספר אנשים שניסו קרמים המצויים בשוק וממש התאכזבו.

לגבי מכשירים ביתיים אני בטוח שקראת מה דעתי וכל בעל מקצוע יאמר לך חד משמעית שהם אינם יכולים לבוא במקום מכשיר עוצמתי, ניסיון מקצועי ושירות בכל מכון או קוסמטיקאית.
    בהצלחה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו