שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    כרמית
    14/09/2011

יש לי מספר שאלות חשובות, אנא עני לי עליהן.
    מידי פעם אני מוציאה שיער בפנים עם פינצטה, מעין קוצים שחורים כאלה.בדכ זה צומח אותו דבר. היום לא הצלחתי להוציא את השערה מאיזור הפנים, היא הייתה עקשנית ולא רצתה לצאת..במקום זה תלשתי מספר שערות נוספות באיזור ואני מניחה שהן אינן נתלשו מהשורש. שאלתי היא כזאת האם עכשיו תצמחנה לי כמות רבה של שערות? האם הן תהיינה כהות ועבות יותר או ארוכות יותר?
    בחלק מהמקומות כתוב שכן, בחלק שלא, האם הן תצמחנה באותה כמות ואותו דבר?
    אנא עשי לי סדר בדברים מכיוון שאני בלחץ ולא מפסיקה לבכות.
    אגב זה לא פעם ראשונה שנתלשות לי שערות מאיזור זה של הפנים, מכיוון שאני משתמשת בפינצטה...
    אנא עני לי,
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• שלום רב - תגובה

שי שחר
    15/09/2011

שלום מורן

לא רצוי למרוט שיער באיזור הפנים בעזרת פינצטה כיון שהאיזור הוא הורמונלי ועלולות להמשיך לצמוח שיערות
    רצוי לשקול הסרת שיער לטווח ארוך באפילציה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא הסבר לי

כרמית
    15/09/2011

אז מזה אומר שעכשיו תצמחנה לי שערות רבות במקום כמה בודדות, האם הן תצמחנה בכמות רבה יותר, עבות יותר, כהות יותר או שהשערות שהוצאתי תצמחנה אותו דבר?
    אנא ענה לי בצורה ברורה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא הסבר לי - תגובה

שי שחר
    15/09/2011

מצטער חמודה, הדברים הללו מושפעים מאיזון הורמונלי ומסוג השיער.יש מצב להתעוררות של זקיקים שעד כה היו רדומים ויהיה יותר שיער. כמה למה ואיזה צבע? איני יכול לומר,סורי.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו