מכשיר הסילקן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר הסילקן
    אופיר
    19/09/2011

שלום, אני משתמשת כבר קרוב לשנה במכשיר ביתי להסרת שיער- סילקן. לפעמים לאחר הטיפול מופיעים לי כתמים אדומים על האור שלוקח להם זמן רב לרדת (שבועיים בערך). רציתי לשאול מה אפשר לעשות כדי להמנע מהכתמים? אם אני אשים קרח לפני ואחרי זה יעזור?
    חוץ מזה רציתי לשאול באופן כללי מהי היעילות של מכשיר הסילקן, ואיך הוא לעומת מכשירים אחרים?
    אני משתמשת בו כבר די הרבה זמן ויש שיפור מהמצב ההתחלתי (יש דילול בכמות השיער, לעיתים הוא צומח הרבה יותר דק, ובחלק מהמקומות נעלם) אולם הקצב הוא די איטי.. האם צפויים לי עוד הרבה טיפולים?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר הסילקן

הוספת תגובה

• מכשיר הסילקן - תגובה

שי שחר
    20/09/2011

שלום לך אופיר

באופן כללי יעילות של טיפולי הסרת שיער מושפעת מהמון גורמים ולכן התוצאות משתנות ממטופל למטופל. אין לצפות ממכשיר ביתי להביא את אותן תוצאות כמו ממכשירים מתקדמים אשר נמצאים אצל הקוסמטיקאיות או במכוני הלייזר השונים.

לגבי אדמומיות שלאחר הטיפול,יש למרוח משחת ביאפין או טרולמין לאחר הטיפול.

בהצלחה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר הסילקן - תגובה

סופי ברנר
    20/09/2011

שלום לך,

הכתמים האדומים יכולים להופיע מהרבה סיבות. צריך לראות את הכתם בשביל לתת תשובה מדויקת. סביר להניח שקרח לא יפתור את הבעיה, ושהסיבה הסבירה ביותר להופעת כתמים היא דלקת בזקיק השערה, כתוצאה מטיפול טרמי (בחום). תנסי לפני טיפול להעביר על האזור גזה עם אלכוהול וגם לאחר טיפול.במידה והסיבה היא דלקת בזקיק זה אמור לעזור.
    לגבי יעילות הטיפולים: לצערי אני לא אשת בשורות... מכשירים ביתיים הם בדרך כלל מכשירים עם עוצמת טיפול יחסית נמוכה, ולכן לא מצליחים להרוס את זקיק השערה, אלא מצליחים לייבש אותו באופן זמני ולאחר זמן מה הזקיק ישתקם והשיער שיצמח לא יהיה חזק וכהה כמו בהתחלה אבל עדיין יצמח. סביר להניח שתידרשי לעוד כמה עשרות טיפולים.

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו