שפם לילדה בת 7

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפם לילדה בת 7
    אמא מודאגת
    26/09/2011

שלום רב,
    יש לי ילדה מקסימה בת 7 בעלת שיעור יתר בכל הגוף. היא כבר נולדה ככה. הדבר המטריד ביותר בשלב זה הוא שיש לה שפם בולט מאוד, ומציקים לה מאוד הילדים בבית ספר ובכלל.
    ניסיתי לחזק אותה ואת בטחונה העצמי וקיוותי אולי ירדו ממנה בעניין זה, אבל כל כמה זמן זה שוב עולה ומציקים לה והיא חוזרת בוכה.
    הסברתי לה שאני לא רוצה שהיא תסבול וסיכמנו שנוריד את השיער, ניסיתי דר ראשון טיפול אפילציה, אבל זה מאוד כאב לה, וזה טיפול ארוך ולא מתאים עבורה.
    ניסתי לעשות לה שעווה, גם זה כאב ולא הכי הצליח.
    חשבתי לעשות הבהרה של השיער במקום..
    האם יש משהו אחר שאני יכולה לעשות?
    לייזר אני מפחדת ..

האם יש מישהי שיש לה נסיון עם ילדים שתוכלו להמליץ לי עליה- באזור חולון
    אשמח לכל עצה,
    אמא מודאגת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפם לילדה בת 7

הוספת תגובה

• שפם לילדה בת 7 - תגובה

סופי ברנר
    26/09/2011

שלום לך,
    אני מבינה בהחלט את הדאגה שלך.
    יחד עם זאת, חשוב לקחת בחשבון את כל הפרמטרים טרם קבלת החלטה: טיפולי אפילציה לא מתאימים לילדה בגיל כזה. לעומת זאת, בטיפולי לייזר או IPL אפשר להגיע למצב שהשיער לא יצמח תקופה מסוימת, ואכן, לא נמצא ולא הוכח שישנה סכנה כלשהי בביצוע טיפולים מסוג זה בילדים. אני ממליצה לך במידה וטיפול שעווה הוא כואב ובלתי נסבל עבור ביתך- לחפש באזור מגורייך מכון פרטי ואמין המבצע טיפולי IPL .דבר זה עדיף, כי הם פחות כואבים.
    מכון שיסכים לתת לביתך טיפולים מהסוג הזה, או לחילופין רכישת מכשיר ביתי להסרת שיער באינפרא אדום- יכולים לתת לך פתרון זמני טוב לבעיה כמו שלך.

מקווה שעזרתי לך.
    שיהיה בהצלחה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו