הסרת שיער מהפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מהפנים
    עדי
    26/09/2011

אני מעוניינת להסיר שיער מהשפם ומהפאות אבל אני ממש לא מתכוונת לגלח את הפנים שלי... האם אפשר לעשות את הטיפול אחרי מריטת שיערות עם חוט למשל במקום גילוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מהפנים

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהפנים - תגובה

שי שחר
    27/09/2011

שלום לך עדי

באיזור הפנים אנו ממליצים לטפל באפילציה .
    במידה ותחליטי לטפל בשיטה אחרת(לייזר/קרן אור), המריטה תפגע בשורשים ואז הטיפול לא יהיה יעיל

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהפנים - תגובה

סופי ברנר
    02/10/2011

שלום לך.
    בהסרת שיער ע"י קרן אור חשוב להשאיר את השערה מתחת לעור, מכיוון שהיא משמשת כמוליך חום אל שורש השערה.זו גם הסיבה שמריטה על ידי פינצטה, חוט או שעווה, אינה מומלצת עקב פגיעה בטיב הטיפול.
    הפתרון להסרת שיער ללא גילוח הינו מריחת משחה שממיסה את השיער החיצוני. משחה זו, כמו למשל: אורנה 19 - נמכרת בכל רשתות הפארמים.
    כמו כן, ברשתות הגדולות להסרת שיער בלייזר קיים מכשיר מסוג: אלכסנדריט; הוא מסוגל לעבוד על השיער ללא גילוח.
    כדאי ומומלץ לבצע סקר ולבדוק גם סוגיה זו של הטיפול.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו