הסרת שיער מהגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מהגב
    רוי
    28/09/2011

היי. אני מעוניין להסיר שיער מהגב. אין לי תקציב ללייזר.
    מה האופציות המומלצות? שעווה עלולה ליצור הכפלה של כמות השיער או שזו סטיגמה?
    האם מומלץ להשתמש במשחה להסרת שיער?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מהגב

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהגב - תגובה

סופי ברנר
    03/10/2011

שלום לך רוי,
    אם עברת את גיל 22 - הייתי ממליצה לך כן להשקיע בטיפולי לייזר. שעווה לא מגבירה את צמיחת השיער, אך יכולה לגרום לצמיחה הפוכה (לעתים, צמיחת השיער בתוך העור מלווה בדלקת).
    בנוסף, שעווה מחזיקה מעמד מקסימום כשבועיים, לעומת טיפולי לייזר- שבהם הפער בין טיפול לטיפול הינו כחודשיים, ולאחר כל טיפול ישנה הפחתה בצמיחה, כמו גם הפיכת השערה לדקה יותר.
    משחה להסרת שיער זהה לגילוח, ז"א שהשיער צומח כמה ימים לאחר השימוש בה, כך שמכל הבחינות- השקעה בטיפולי לייזר משתלמת הרבה יותר, הן מבחינה אסתטית והן מבחינה כספית.
    כיום ניתן לבצע טיפולי הסרת שיער בלייזר במחיר סביר לכל כיס ובפריסת תשלומים נוחה.
    כמו כן, אצלנו ב"קר" ישנה שיטה המאפשרת לך להתאים את החבילה לתקציב של כל לקוח ולקוח, בשונה ממכונים אחרים.השיטה נקראת: שיטת הכוכבים, והיא אומרת שאתה יכול לרכוש חבילת כוכבים בתקציב שזמין לך כרגע, לסיים אותה ולרכוש חבילה נוספת. היתרון של השיטה הוא שעדיין אתה נהנה מהנחות החבילה, כאשר היא מותאמת לתקציב שלך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו